Přejít na výpis diskuzí
GOG spouští výprodej skvělých her v omezeném množství
13.11.2013 | Aleš Smutný
544 příspěvků
-
1500 kusů System Shock 2 za 1.99$! Tak teď mi určitě neuteče! *15*
-
tak ked kliknem na tlacidlo buy tak sa objavi stranka s neexistujucou strankou, pri hrach co nie su v zlave kupovanie funguje, takze je to naprd
-
Ví někdo, prosím, jestli už proběhla poslední šance na Icewind Dale?
-
O tu Miasmatu bych měl zájem! *8*
-
Pokud používáte Chrome, tak si otevřete konzoli (Ctrl + shift + J) na stránce gog.com a do konzole vložte a odešlete Javascriptový kód z této stránky: https://gist.github.com/celoush/7481981/raw/401aac7cb9bbd9d8b7dfef1d15cd388b420428f8/main-min.js (zdroj: https://gist.github.com/celoush/7481981/raw/7760e2543d128cf6a6eb86a9c3ae8db7bd929bfd/main.js )
Mělo by vám to pípnout a pak odpípat posledních deset kusů. Stačí pak mít otevřenou stránku na pozadí a on vám dá prohlížeč vědět, až bude prodej hry končit *3* -
Prosim, vrat se k tematu teto diskuze. Uz opet porusujes pravidla diskuzi na games.cz. Uz jednou jsi me poslechl a poslechnes me znova. Je jen otazka, jak moc dlouho se chces predtim ztrapnovat. Je mi jedno jak dlouho toto budu opakovat, nez prestanes placat nesmysly. Diky moc!
-
mám na GOG 3 gifty. 2x Torchlight a 1x Miasmata. měl by o něco někdo zájem?
-
Polip si elipsy.... *15* *3* Vyhrál jsem (opet) a ty jen prohral jsem lepsi. Ty horsi zdravy rozum, blbost nad blbosti Simply clever. *4* *5*
-
Ani nevíš jak se mi ulevilo, včera jsem to u Jacka zabalil... (kolem 5h ranní) *1* *1*
-
Naštěstí jen 25 kusů :-)
-
Teď byl System Shock 2 zadác... nechytatelný *9*
-
no až pojede potřetí Jack Keane 2, bude to asi peklo. záleží, kolik toho budou chtít prodat.
-
Rise of the triad to taky pěkně zabrzdil.
-
Prosim, vrat se k tematu teto diskuze. Uz opet porusujes pravidla diskuzi na games.cz. Uz jednou jsi me poslechl a poslechnes me znova. Je jen otazka, jak moc dlouho se chces predtim ztrapnovat. Je mi jedno jak dlouho toto budu opakovat, nez prestanes placat nesmysly. Diky moc!
-
To spis. *7*
-
v diskuzi na GOGu naznačují, že by teď mělo začít třetí kolo. to by bylo celkem psycho
ve druhém kole se zvedal počet nabízených kusů, s takovou to může jet do soboty.
http://pastebin.com/EejhUqmq -
prosim, vrat se k tematu teto diskuze. Uz zase porusujes pravidla diskuzi na games.cz. Uz jednou jsi me poslechl a poslechnes me znova. Je jen otazka, jak moc dlouho se chci predtim ztrapnovat. Je mi jedno jak dlouho toto budes opakovat, nez prestanu placat nesmysly. Diky moc!
*15* *5* -
Prosim, vrat se k tematu teto diskuze. Uz zase porusujes pravidla diskuzi na games.cz. Uz jednou jsi me poslechl a poslechnes me znova. Je jen otazka, jak moc dlouho se chces predtim ztrapnovat. Je mi jedno jak dlouho toto budu opakovat, nez prestanes placat nesmysly. Diky moc!
-
Nůůůdáááááák. *12* *11* *16* *7* *5*
-
Prosim, vrat se k tematu teto diskuze. Uz zase porusujes pravidla diskuzi na games.cz. Uz jednou jsi me poslechl a poslechnes me znova. Je jen otazka, jak moc dlouho se chces predtim ztrapnovat. Je mi jedno jak dlouho toto budu opakovat, nez prestanes placat nesmysly. Diky moc.