Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    youre so booring... *3*
  • -
  • Prosim, vrat se k tematu teto diskuze. Uz opet porusujes pravidla diskuzi na games.cz. Uz jednou jsi me poslechl a poslechnes me znova. Je jen otazka, jak moc dlouho se chces predtim ztrapnovat. Je mi jedno jak dlouho toto budu opakovat, nez prestanes placat nesmysly. Diky moc.
  • Jack1947
    6:1 jenom dal. *15* ( Vydrzel si to tady vazne celej den wau sa prestavkama a si tu furt mas teda muj respekt.) *4* Vzhleem k tomu, ze uz se to KONECNE blizi konci, koncis s tim i ty. *3*
  • Prosim, vrat se k tematu teto diskuze. Uz opet porusujes pravidla diskuzi na games.cz. Uz jednou jsi me poslechl a poslechnes me znova. Je jen otazka, jak moc dlouho se chces predtim ztrapnovat. Je mi jedno jak dlouho toto budu opakovat, nez prestanes placat nesmysly.
  • Dyzzx
    No 2 ze 4 her co jsme chtěl mám koupené NWN1 a NWN2 jsou doma ještě doufám v Nox a Arcanum.
  • Taky jsem zvědav, protože nějakej ten dolar se tam určitě utratil. Třeba "last chance" tam píšou, jakože poslední šance u téhle hry a pojede vše ještě jednou. *1*
  • Jack1947
    Cosi zas, ze mi minis rozkazovat? Nejsme v armade ani na vojne. Ja si budu psat to co uznam, Ja za vhodne a zadny limitovany vzrustem trollik mi nic prikazovat nebude. Takze jsem te zas odrovnal, jsem ferovej kluk takze 5:1 pro mne. *3* Try harder, better. DARLING. *3*
  • ucho
    vypadá to tak. no alespoň to tam napsali :) jsem zvědav, jestli bude GOG nějak veřejně sumarizovat tu akci.
  • Thorar
    Last chance, ze by uz se blizil konec?
  • Prosim, vrat se k tematu teto diskuze. Uz opet porusujes pravidla diskuzi na games.cz. Uz jednou jsi me poslechl a poslechnes me znova. Je jen otazka, jak moc dlouho se chces predtim ztrapnovat.
  • Jack1947
    Prehnana agresivita? Suck it hard, baby. *5*
  • Reagoval jsem na cast tveho prispevku, ktera byla normalni, ty pitomce. Jestlize ani nevis, co pises, nediskutuj. Jsi skutecne jeden z nejvetsich trapaku, co se v teto diskuzi dneska objevil. Jsem fascinovan, kolik lidske stupidity se vejde do jednoho adolescentniho mozku. A ted, truhliku, opet se vratime k tematu, ano? Diky.
  • - (technicke selhani fora pro vlozeni reakce)
  • Sakra.... Tak třeba bude ještě něco jiného, kde bych mohl napravit hraní z warezu.
    Ale nekoupení PT mně štve teda dost...
  • ucho
    System Shock 2 i Planescape Tormment byly tak hodinu dvě zpátky, kolem 1000 kusů oba. takže nečekám, že ještě budou.
    když už kupuješ, tak počítám máš rezervováno, to by bylo jinak neudržitelné.
  • Já ještě tak hodinku budu čekat, jestli tam neskočí System Shock 2 nebo Planescape: Tornment či něco dalšího zajímavého. Jinak se mi podařilo chytit Postal 2 zadáče, takže stahuju a jsem dost zvědavý, co to bude za hru.
    Jinak by mně zajímalo o kolik procent se jim zvedly tržby. *1*
    Nevíte taky, když tam naskočí hra, dám "Buy now", tak jestli mám tu hru jakoby zarezervovanou (čili v klidu vypíšu kreditku) nebo to je prostě tak, kdo dřív dokončí koupi?
  • Jack1947
    Nebudes na mne reagovat jo ? Tahni uz k certu. Me zrovna tak tve zblepty nezajimaji. *3* ZZivouci mrtvola leda si. *15*
  • Horst_Fuchs
    A já pořád doufal. :(
  • ucho
    Freelancer v akci nebyl a nebude.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit