Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tady to vypadá stejně, jako když v Electroworldu dají slevu na televize, abyste se u toho nepomlátili. *1*
  • Jack1947
    Furt to bezi, Ouch. *8*
  • seprah
    ovšem NWN2 na 3,99$, to se setsakra vyplatí..
  • Jack1947
    To v tomto pripade tedy nemam. *7* Ted NWN2 taky celkem "rYchlik"... tak uvidime co dal.
  • seprah
    ale dá, jen to chce trochu toho štěstí *2*
  • Jack1947
    To samy puddle. *3* Ne, ne zadna Free se neda chytit. *7*
  • seprah
    no rychle to šlo... někde se asi zrovna probrali *1*
  • Jack1947
    Zda se ze to zmizi rychlejc. *3* Jak para nad hrncem. *15*
  • seprah
    no a teĎ 1000x Theme Hospital, to se asi skočím pro změnu najíst já *1*
  • Jack1947
    Akorat jsem dojedl, a uz to skoncilo... ted Blood . *15*Hernajz, tam hazi nove hry ci jak *7*
  • seprah
    co z toho budu hrát? zrovna o víkendu jedu mimo domov a po večerech budu mít k ruce jen notebook, takže minimálně na Spellforce a Psychonauts dojde... první jmenovaná byla jednu dobu moje velice oblíbená hra a co se týče Psychonauts, ty jsem bohužel nějak minul a od té doby jsem se k nim nedostal, takže na ty se konkrétně těším hodně *4* no a zbytek zase někdy na nějaký další víkend *1*
  • co z toho budeš hrát? Správně, nic :)). Ale proč koneckonců ne, třeba Psychonauts zrovna doporučím, Primordia je taky fajn. Já bych si ještě rád koupil Riddicka ale tímhle tempem to vidím tak na pondělí ráno
  • no, přátelé, já vám děkuji, že jsem tu mohl s vámi strávit příjemný večer klábosením o tom, jak se GOGu sekaj servery a že sehnat free hru prostě nejde, navíc v až překvapivě (na to, že jsme na games.cz) klidném a nekonfliktním duchu :) snad se nám to zase někdy zadaří :D

brou...
  • seprah
    aspoň to člověk nemusí pořád sledovat *1* ale tak já si nestěžuju, zas tak dlouho u toho nesedím a jen z toho, co bylo free se mi podařilo vychytat Primordii, Spellforce platinum, Sacred Gold a Psychonauts, docela fajn bonus *1*
  • Jack1947
    Jiste, neni kam spechat chvily to jeste na tom Coasteru "vyset" bude.
  • seprah
    já si počkám, nikam nevstávám *1*
  • oni to pustí ale kdy..
  • seprah
    mohli by ještě pustit Two Worlds 2, to bych bral všema deseti *14*
  • Jack1947
    http://www.reddit.com/r/GameDeals/comments/1qjevg/gog_fall_insomnia_megathread_limited_quantity Tohle ne ? A ted uz to jede odzacatku, jen s vice kusy. *3*
  • Tycoony jsou na GoGu oblíbeným artiklem, takže nemám strach, že by tam zůstal do zítra.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit