Přejít na výpis diskuzí
GOG spouští výprodej skvělých her v omezeném množství
13.11.2013 | Aleš Smutný
544 příspěvků
-
Uspokojí na jeden rok? Radši nechci vědět jakej druh her pirátíš. *5*
-
jo, a když už teda chceš tak hlásat pravdu, tak aspoň nelži ;)
POUZE u her a filmů? a co třeba permice na lyžování? nebo skok padákem? ty jsi fakt jelito :D -
tak jestli jsi dospěl a došel k tomuhle, tak teda potěš :D
"až budu velký, těším se, jak budu krást" -
Pravda boli jelimanku, co? Proto jsem si take zvolil svuj nick. Bude naprosto znicujicim zpusobem poukazovat a rikat pravdy, ktere se vsichni boji vyslovit, protoze kazdej si musi udrzovat svuj teply status pred kamarady, ze pirateni je fujky fuj. Jak ubohe. Jednou se nastesti probudite (az budete starsi) a prozrite :)
-
Lol ty jsi legracni, vazne veris ze davaji nejake hry zadarmo? Oni proste tvrdi, ze nabidli 10 her zadarmo a za jednu vterinu je to pryc. V podstate dukaz, ze nanabizeji zadarmo nic, protoze timhle stylem bych mohl nabizet sto milionu na Vaclavaku po dobu jedny vteriny a pak vsem tvrdit, ze uz to nekdo vzal. Pateticke, ubohe. GOG pouziva tuhle strategii jako mnoho jinych firem a spousta ovci se na to chyta.
-
Gratuluji ti. Nejubožejší příspěvek. Tohle už dnes nic nepřekoná.
-
Tak vyhoda je, ze zde je to bez rizika zlamanych rukou, prokopnutych zeber, vypichlych oci, vytrhanych vlasu a kdovi ceho jeste. :-)
-
Proc bych mel platit takovyhle drobky, kdyz si to muzu stahnout zadarmo? Vetsina starsich her je tak stara, ze si nezaslouzi zadny penize, jsou to spise hry na urovni Min nebo Solitaire. Platit jeden dolar za nejakou starou kvalitni hru jenom proto, abych ji teple ukazoval kamaradum na Steamu, na to uz jsem trochu stary :)
A pokud starsi hru dopredu neznam vubec, odmitam platit predem uplne. To je snad jasne. Nejdriv si ji zadarmo vyzkousim a pokud me uspokoji alespon na jeden rok, kdy si ji budu pravidelne poustet, budu uvazovat o nejake castce, kterou bych venoval vyvojarum. Tohle jednodolarovy zdimani, nad kterym kazdej pseudo teplej hipster skace radosti a hned si teple koupi 100 her (97 si nikdy nezahraje), je pateticke, ubohe a reflektuje dnesni dobu; chlubit se, chlubit se a hlavni byt in, protoze pirateni je out. Tak mam pro vas novinku, pirateni neni out. Pirateni je odzkouseni drahych pitomosti, protoze dema uz se nevydavaj a recenze ktery sou vecne v rozmezi 7-10 uz taky nikoho k nicemu nenavedou. Takze mi polibte prdel, nic si kupovat ani za dolar nebudu a produdte se -- hry nejsou jidlo, ani voda, ani elektrina. Ani film v kine. Nechapu proc bych mel utracet dopredu za neco, o cem nevim ze mi neco doda, ze me nejak uspokoji. Platit za sluzbu PREDEM? Proboha, kdo vymyslel tento system. Tenhle system plati POUZE u her a filmu (mimo kino). Nikde jinde. Vsude jinde platite az po sluzbe. Dokonce i v bordelu. A mate pravo si nechat vratit penize, pokud vas sluzba nebo fyzicky objekt neuspokoji (napriklad reklamace pro spotrebni zbozi atd.) Nic takoveho u her neexistuje a proto pirateni bude silit, smirte se s tim. A jednodolarovy blbosti si strce za klobouk :) -
No skvely. Tak cekam na NWN2 a oni se rozhodnou zmenit poradi. Ted abych u toho sedel celej den. :-(
-
Pochopím koupit ve větším množství něco jako kafe, když je rozdíl třeba 40 kaček na balíku. To taky vezmu třeba 4 kusy do zásoby. Ale aby ušetřil nějaký slušný peníze na rohlíku, tak by jich musel koupit aspoň 50. Co pak s tím?
Společenský událost to je zcela jistě. Stejně jako pravidelné dýchánky v čekárně u praktického lékaře. To je vždycky radost *1* -
Pokud nemáš extra nízkej ping, dobrej postřeh a ještě větší kliku tak je určitě nezískáš. :)
-
je to děsný peklo, ale když si vezmeš, jaký jsou dneska důchody, tak se nedivím, že jim z toho už asi trochu hrabe... navíc je to pro ně taková společenská událost taky trochu ;)
-
To musel bejt zážitek *1*.
Já akorát jednou zažil invazi důchodců na chleba za Kč 15,-. Brali to po 5 - 10 kusech, že to doma vrazí do mrazáku. To se přeci vyplatí *15* -
počkáš, až se vyprodá sada nějaký hry, a občas místo další zlevněný naskočí nějaká zadarmo (většinou tak každejch pět her)
no a musíš bejt rychlejší než Usain Bolt a rychle kliknout na to tlačítko buy a doufat, že budeš mít štěstí (což ale není žádná sranda, těch her zadarmo je vždycky třeba jen 10 nebo 20 a většinou zmizej během vteřiny :) -
v tom seznamu vidim free hry, jak je ziskam ?
-
Jééé, já u toho usnul, probudím se a koukám že to pořád jede, tak se jde pokračovat ! *1*
-
Tos nezažil důchodce v boji o rohlíky za 0.50kč :-D
-
to byla sranda, mě to bavilo ;) koupil jsem teda jen dvě věci, nějak se mi moc netrefili do vkusu (nebo už to mám), ale i tak...
třeba epic fail Jack Keane 2 se stane kultem :D -
heh, no já ho nakonec asi zužitkuju :-)
-
Jo, zmizel fakt rychle. Skoro jsem ho ani nestihl vzít (musel jsem si kliknout čtyřikrát, bo třikrát mi to vyhodilo chybovou hlášku, že jsou přetížené servery). :D