Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • C-BEAM
    Téma GOG má skoro tolko príspevkov čo recenzia na COD ? ani som neveril, že sa toho raz dožijem :)

edit: škoda len tých trollov (zničujúca pravda) na ktorých príspevky zbytočne reaguje diškutérske jadro...
  • Pletes dve veci dohromady. Jelikoz taky neumis spravne reagovat na konkretni prispevky, docela mam problem vedet, na co presne reagujes. Takze znova. Co je a co neni zabavna hra je muj nazor a o tom zadnou pravdu nesirim. O cem naopak pravdu sirim je neodiskutovalny absolutni fakt, ze kupovat si hru bez vyzkouseni je jako kupovat si zajice v pytli. To odmitam. Proto piratim, cili zkousim. Pokud je hra mizerna a neuspokojuje me po dobu alespon jednoho roku, nezaplatim ani cent. Pokud me uspokojila a je dobra, uvazuji o financni castce pro autory. Nicmene i dobra hra nemusi byt uspokojitelna do miry, ktera je mirou meho uplneho uspokojeni, proto pred kazdou darovanou castkou predchazi dukledne premysleni zda prispet ci nikoliv.

Uz mam plne zuby tragickych hipsterkych trosek, co si mysli ze budou sedet doma nebo v kancelari na prdeli 8 hodin denne po tri roky a pak vyzadovat zaplaceni, aniz bych zkontroloval jejich kod a herni design predem. Tyhle trosky jsou jako rakovina spolecnosti. Nabidnete demo sve prace, jinak si polibte. Co si vubec mysli? Ze budu platit dopredu za to, co si ONI mysli, ze je dobre? To si snad delaji srandu. To proste odmitam. Nebudu platit nikdy nic predem. Vyzkousim. Udelam si nazor. Pak se rozhodnu. Moje penize si zadny bezvyznamny hipster nezaslouzi, at si jde treba zpivat na namesti s kytarou a neotravuje me s finacncnima castkama. Tecka.
  • pokud tvrdíš, že jenom ta "tvoje" pravda je ta jediná správná (myslím tu pravdu, že je normální hry nejdřív zkoušet a pak teprve po dohrání platit, že každej, kdo hry kupuje, je hipster, kterej si tím jen leští svoje ego), tak to není tolerance, ale obyčejná nadutost...

sranda přestala, už jsi jen trapnej, takže končím
  • právě, jsou to jen tvoje měřítka, tvůj názor, nikoli pravda; teď jsi mě fakt zklamal...
  • Pokud uznam nazor za dobry, pak s nim nemam zadny problem. Je skutecne nedojimajici, ze v teto diskuzi zatim nepadl zadny nazor, ktery by treba byl opacny, ale zaroven bych s nim mohl mit nulovy problem. Vykazuje to na uroven zdejsich diskuzi, nicmene to je jine tema.
  • Spravne? To je diskutabilni. Logicke to je. Jedina moznost? Take. Tudiz moralne ospravedlnitelne take. Samozrejme je tu moznost zadne hry nikdy nekupovat, nezkouset a uplne tento trh ignorovat. Nicmene ja rad nicim velke i male spolecnosti piratenim. Ukazuji tim na obrovske a neuveritelne problemy, ktere zpusobily prestavanim vydavani dem nebo casove omezenych levelu. Zkratka se snazim jen sirit pravdu.
  • To co mam rad a nemam rad, jsou meritka pro me. Samozrejme, pokud je nekdo natolik sileny, ze kupuje kazdou hru predem, aniz by si ji zadarmo vyzkousel, ma pravo byt tak sileny. To take hodne vypovida o takovem cloveku. Takovy clovek je zkratka hispter. Ubozak, ktery se musi chlubit jak je in (a zaroven predstirat, ze neni). Politovanihodny clovek.
  • zdá se, že k nich chováš opravdový respekt... ale neboj, myslím, že se nikdy nedostanou k moci, aby mohli rozvraceče, jako jsi ty, nechat pověsit :D

pěkný ale je, že máš s těma hipsterama hodně společnýho, třeba nulovou toleranci vůči názorům a postojům ostatních ;)
  • Horst_Fuchs
    Tady reflex nestačí, reagoval jsem vždycky ve zlomku vteřiny a nikdy nic, je to hodně o štěstí a dobrým pingu.
  • Omyl, to co ty predpokladas ze neco znamena, neznamena, ze automaticky nekdo lze. Jsi sileny? Za deset let jsem koupil plus minus deset her. Ostatni byly dobre, ale nedostacujici uspokojeni, abych vydal penezni obnos autorum. To je obrovsky rozdil. Je videt, ze nezvladas natlak znicuji pravdy, moje mila ikonko z Kriminalky Miami. Zacinam se dojimat nad tvou neustalou potrebou dosazovat do kazdeho tveho prispevku neco o trollich a jak se neco rozpadlo. Pravdepodobne mas slozity zivot, pravdepodobne po rozvodu? A nejaky troll ti tu v minulosti ublizil? Zajimave, nicmene pro tuto diskuzi naprosto, ale naprosto nepodstatne. Prosim, vzpamatuj se a pis pouze k tematu, at se nemusime zaobirat tvym osobnim zivotem i nadale, uz i tak jsi pomerne nezajimavy a politovanihodny reagovator.
  • Horst_Fuchs
    Řeknu to asi takhle.
    To, že pirátíš je každýmu fuk, dělají to, v menší či větší míře, všichni hráči i já (a mnohdy i lidi co navenek všude tvrdí že nepirátí :). Taky většinou nejdřív vyzkouším než hru koupím. Jen je velice úsměvný jak hloupě si chceš za každou cenu obhájit, že je to vlastně správný. *3*
  • takže ty, tvoje názory a chutě jsou vážně tím absolutním měřítkem, podle kterýho se stanovuje ta pravda? fakt začínáš bejt hustej
  • ucho
    Znicujici Pravda: pokud tvrdíš, že za posledních 10 let vyšlo jen 10 dobrých her, lze z toho předpokládat, že ty ostatní nepovažuješ za dobré, tedy že se u nich člověk nemůže bavit (tedy že ty se u ostatních her nebavíš). je celkem smutné, že byla Zničující pravda tak snadno přistižena při lži. ze začátku to vypadalo na to, že máš to nové trolovací alter ego promyšlené, ale nějak se ti to rozpadlo a během pár minut jsi pro smích. holt ne každej má na to být profesionální trol.
  • Zadnou lez jsem zatim nenapsal, tudiz jsi mimo misu. Naprosto nechapu, jak souvisi to, ze zadny z mych kamosu neni ja, ze nevyslo za 10 let vice jak 10 dobrych her. Jsi sileny? A muj zamer nikdy nebylo byt vtipny, pouze rikat pravdu. Znicujici. Jak vidim, zacinas s tim mit obrovske a giganticke problemy. Zamysli se.
  • zase lež - před chvílí jsi napsal, že žádnej z tvejch kámošů není ty, že máš unikátní názory, požadavky a unikátní chutě

takže není pravda, že vyšlo za 10 let jen 10 dobrejch her

když má bejt pravda zničující, musí bejt univerzální, jinak je to prostě jen tvůj názor :)

ze začátku jsi byl fakt vtipnej, ale už se ti to nějak hroutí...
  • Nikdy jsem nerekl, ze me uz nic nebavi. Hry me velmi bavi. Nicmene me financni prostredky jsou pouzivany s aktivaci mozku, nenakupuju predem zajice v pytli. Proto nejdrive vyzkousim. Tve chvastani mimo toto tema a neustale vzpominani trollu, aniz bys nabidl semebensi naznak argumentu, zacina byt skutecne dojemne. Pokud nemas co rict, nic nerikej.
  • Ale ano. Dodava mi prostredek popisovat pseudo-intelektualni nuly, ktere se snazi svym pristupem k zivotu pusobit jako nenucena nova generace, ktera ma mlady nadhled. Rad se jim smeju do oci; po teenagerech a duchodcich co voli komunisty neexistuje v soucasne dobe horsi skupina obyvatelstva.
  • ucho
    Znicujici Pravda: jsi jako ti důchodci, co nadávají na sex, protože už je nebaví. to že tebe něco nebaví neznamená, že se u toho nebaví někdo jiný. upřímně by mě zajímalo, zda jde o nového exota nebo si jeden z místních trolů vytvořil další alter ego. přikláním se k tomu druhému.
  • jo, a ještě pořád píšeš hipster... líbí se ti to slovo?
  • Plnou cenu? Zhruba jednu desitku. A hraju deset let. To krasne ukazuje, jak je herni prumysl v prdeli; vyslo jen 10 dobrych her za 10 let.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit