Přejít na výpis diskuzí
GOG spouští výprodej skvělých her v omezeném množství
13.11.2013 | Aleš Smutný
544 příspěvků
-
Tohle je snad prvni normalni, ze zdraveho rozumu vytvorena, reakce na moje prispevky. Diky.
-
Tady by se toho chtelo, ale nic neni. Polackovi a Bachovi ty zumpni diskuse evidentne zapadaji do jejich reklamne-obchodnich modelu.
-
Opet, se potvrdilo ze hernich ignorantu je vsude spoustu. Zrovna jsem vstal a pobavil jsem se diky. *15* Lejno + pravda "palec hore" takova demence se hned tak nevidi. *3*
-
Už se bojím ty ubozacku. Snad se dozijem toho ze tyhle retardy budou zavirat aby neobtěžoval i na netu svým smradem
-
Však oni většinou moc dobře ví proč ty dema dneska nedělají. Proč před lety měli demo všechny hry a dneska už to nejde? Protože vydávájí nehotový hry za přemrštěnou cenu a hráči jsou jejich betasteři.
-
Vidim, ze jsi se stale nevzpamatoval ze zdrcujici pravdy, kterou jsem ti nastolil v mem prispevku nize. Bylo to velke ponizeni, nicmene mel bys psat k tematu a ne pomlouvat ostatni uzivatele. Vede to pouze k nekonecnym diskuzim do prazdna.
-
Prosim, vaz sva slova, nebo te budu muset opet nahlasit a budes zabanovan (spolecne se svoji IP adresou). Venuj se a pis k tematu. Vylevanim svych emoci ze sveho mizerneho zivota tu nikomu nepomuzes a nic nezastavis.
-
chtělo by to tady nějakej filtr na nicky, kterej by je schovával v diskuzi. příspěvky toho pravdomluva už mě nebaví ani číst (a to většinou trolí výplody čtu :) )
-
Jak vidis z prispevku, zajimam mnoho lidi. Me nazory jsou unikatni a svetobezne. A maji v sobe hlubokou pravdu. To proto to lidi tak stve. Odmitaji si to pripustit. Je to normalni lidska reakce. Obvykla. Ja se jen snazim sirit pravdu a jde mi to famozne. Povazuji tuto diskuzi za pomerne uspesnou.
-
Já chci aby co nejdřív vypad. Jasně dementnimu trollovi to asi takhle stačit nebude' ale dokud se tu nebude banovat tak jsem pro tvrdou reakci a následně ignore.
-
Podivej se, ja nerikam, ze system ktery jsi popsal, neexistuje. Ja pouze rikam, ze ho budu obchazet, abych ponizil velke ci male spolecnosti piratenim a tim je donutil se nad sebou zamyslet (ve vydavani dem ci casove omezenych ukazek her). Cim vic lidi je bude ponizovat tim lepe. Je to zdrcujici a uspesne a herni spolecnosti se to holt nauci. I vsichni ostatni. Je to totiz jedna mozna a logicka cesta. Nebo mi snad chces rict, ze hry maji zustat jako jedna z velmi, velmi mala sluzeb, u ktere musis platit predem aniz bys absolutne vedel, jestli te ta sluzba uspokoji? Kde to zijes? O co ti jde? Takovy system je sileny, nestabilni, tragicky. Proto take cisla piratu kazdym rokem rostou a porostou dal a dal.
Ma prava jsou jasna z pozice nakupujiciho, ovsem ja mohu, a take davam, najevo zdrcujici pravdu o tom, jak tento system nefunguje. Tudiz vyhravam, at se deje co se deje. Zadna vlastni pofiderni pravidla si nevytvarim. Pouze obchazim ty nefunkcni. Jelikoz jsem svobodny clovek co ma pravo na akci, reakci i nazor. Smir se s tim a zamysli se. Je to velika, obrovska pravda. -
A jaký je smysl tvýho komentáře? To chceš rozmluvit lidem co si koupí hru za blbý dva dolary, aby radši pirátili? Kdo chce koupí, kdo nechce, nekoupí. Já tohle nechápu, proč někomu cpeš, že je blbec když si koupí starou hru? Někdo kupuje starý auta nebo známky a někdo třeba hry. A i kdyby jsem za ně dal milión, tak je do toho každýmu hovno,,
-
sorry, ale taková reakce je jen voda na jeho mlýn.
-
Stačilo. Už táhni pryč špíno. Nikoho nedojímáš
-
stacilo by se v tech hrach trochu lip orientovat, potom lze koupit hru takzvane na slepo. O zajici v pytli lze mluvit hlavne u early acces her, ty kupovat je o hubu, ale jinak když hry znas a vyznáš v tom kdo je dobry vyvojar atd, muzes koupit hru klidne bez vyzkouseni.
-
Za to ty tvoje argumenty jsou pevný jako noha. Smiř se s tím, že pravidla jsou stanovená tím, kdo prodává, ne nakupujícím... ty může buď koupit a na základě toho pak uplatnit svá zákonem danná práva nebo nekoupit. To, že tonerespektuješ a stanovuješ si nějaká vlastní pofiderní pravidla, ještě neznamená, že máš nějakou pravdu.
-
Vzhledem k tomu, ze mas nevhodny nick (ktery jsem uz hbite nahlasil) a naprosto jsi selhal ve vytvoreni reakce na urcite vlakno nebo prispevek, budu te povazovat za velmi, velmi lacineho trolla, ktery neumi ani zaklady reagovani. Pokud nemas argumenty k tematu, zdrz se nazoru, velmi se ztrapnujes.
-
Pokud nemas argumenty do diskuze, nezapojuje se. Ze nekoho povazujes za trolla tu nikoho nedojima. Pis k veci a diskutuj. Nebo se vrat do skoly a nauc se to tam.
-
Je videt, ze jsi neunesl brime pravdy a ztrapnil ses. I to se stava. Ano, spravna a jedina pravda je ta, ze se hry musi nejdriv zkouset a pak popripade zaplatit. Tecka. Hry jako sluzba se proste musi zkouset predem. Neexistuje, ze budu platit predem. To je naprosto nesmylny, tragicky, pateticky system, se kterym mohou souhlasit pouze hipsteri jako jsi ty. Prosim zamysli se nad sebou, at nekazis svet.
-
Dobrém pokus, ale zkus to o diskuzi dal. Doteď to tu bylo normální tak se sem nese*, diky