Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A pro me jsi hipster, ktery se snazi nepochopit jedinou moznou variantu jak se vyhnout placeni za zajice v pytli. Cas a zkusenost ti pomuze pochopit, do te doby se zdrz komentovani nebo se vice venuj jak strukturovat a podavat argumenty. Zacinas byt dojemny a mirne nudny.
  • celoush
    Budeš se divit, ale o tebe mi vůbec nejde. Pro mne si exot, který se snaží ostatním vsugerovat vlastní názory jako jediné správné.
  • Jack1947
    No to pochybuji, tahle vysada uz by byla neco vic. Games tiscali je stale web pro "vsechny".
    Znicujici pravda: Nůůda, sve uz jsem napsal, ty nestojis za nic jen za stejne plochou reakci jak ti ostatne siris, si komicka vsuvka to ti neberu. Ja sve napsal, ted uz neni rada na tobe. *15*
  • MrSanta
    Nula kousků *1*
    Většinu her, o které na GOGu stojím, mám již koupených. Navíc na hry, které stojí do těch 10 $ slevu nepotřebuju. Z těch dražších bych teoreticky stál o dvě. Ani jednu jsem zatím nechytil.
  • 1) Chci vedet, ze kdyz vysolim financni obnos, ze budu uspokojen. To je snad logicke. Pochopitelne. Nechci kupovat neco, co nevim, jak me uspokoji. Zijeme snad v Kocourkove?

2) Neexistuje. Jak by mohla? Vsechno co ziskas pred vyzkousenim, jsou jen zkusenosti ostatnich. A ty se mohou diametralne odlisovat od tvych. A co vice, v naproste, ale naprosto naproste vetsine to tak i je. A i kdyby si byl Jezis a nebylo to tak ve tvem pripade, znamena to, ze budes omezovat me, potencionalniho zakaznika, protoze ty jsi vyjimecny? Samozrejme ze ne. Nech me si tu hru vyzkouset a je to. To je cele.

3) Normalni chlubeni je, kdyz oznamis, ze cekate se zenou dite. Teple chlubeni je koupit si hru za dolar a hned o tom napsat vsem svym kamaradum na ICQ.

5. Pseudo-intelektualni melodramaticka fundamentalne nezkusena mlada osoba z nove generace predstirajici ze je cool zpusobem, ktery oznacuje za oldschool.
  • Inquisitor
    Ty co bych chtěl tam nedali, jedině Theme Hospital, možná se tam ještě objeví.
  • mdkGT
    7 her, Kings Bounty Crossworlds, HoMaM 3 a 5, Startropia, Age of Wonders, Thief Gold a Total Annihilation, z toho co sem jeste nemel tam zase tak moc nebylo. A z toho co bych chtel tam nebylo pouze Divinity 2 :)
  • To si vazne myslis, ze by me zastavilo v sireni znicujici pravdy? Jsi legracni, velmi, velmi legracni :)
  • celoush
    a nebo když už tak propagují přes flashky openID, tak jej využít a povolit diskutovat jen těm, co mají ověřenou adresu poštou (i třeba pod nicky).
  • ucho
    tak kolik jste si kdo v Insomnia akci koupil her? já můžu říct, že se ke mně zakutálelo 6 kousků. jen škoda, že tam nepadlo víc her, co mám ve wishlistu a řadu zajímavějších kousků jsem už měl.
  • No to vidim, jak nereagujes, ty hvezdo. Lol.
  • mdkGT
    Ja na tebe reagovat nebudu, nestojis za tu namahu, tak se ani nesnaz.
  • Vyskusas 40 hier a z toho si kupis jednu tomu hovoríš ako? Pôžička
  • To je dojemne jak se tu lestite sva prirozeni a snazite se dokazat svuj alpha-status, nicmene opet nemluvite k tematu a jen placate blbosti. Zamyslete se a prestante tu zasirat diskuze vasema pocitama o trollech. Vede se tu normalni drava diskuze.
  • Předně tak
  • Elementarne nechci kupovat zajice v pytli. To neplati jen u her, ale i o podobne nastavenych sluzeb a jejich systemu. Proc bych mel platit dopredu za neco, co muze v meritku meho uspokojeni byt naprosta prisernost? Kde je ta logika? Dobre, jednou, dvakrat, koupim zajice v pytli. Ale vzdycky? Pokazdy? Vzdyt tu neni zadna jina moznost nez si cist recenze co maji hodnoceni 7-10 nebo poslouchat nadsene tweety hipsterovskych pseudo intelektualu jak vyzdvihuji jednu hru a za mesic na ni totalne zapomenou. Ne. Tohle neni system, ktery vyhovuje vetsine. Tenhle system nevyhovuje nikomu. Lide jsou jen ovce a neuvedomuji si znicujici pravdu. Znicujici pravdu, ze nas nuti si kupovat zajice v pytli.

A ted. Ja nevim, jak to vyresit. Mozna dema. Mozna casove omezene ukazky. Technologicky to mozne je a bude. Pirateni to bude stale vice a vice potvrzovat. Na trhu je tremendozni a giganticka dira v oblasti potreby po zkusebnich dobach se hrama. Jedine co se ted deje je to, ze hraci jako ovce plati plne ceny za hry, ktere dostaly 7-10 nebo je hipsteri vychvalili na Twitteru. To je proste nedojemne. Nefungujici. Tenhle system nemuze fungovat a rozpadne se. Uz z principu je to neudrzitelne. Jedine by vsichni zustali ovcema. Coz se doufam nestane. I kdyz kdo vi, ze.
  • mdkGT
    Nebo by stacilo zavest povinne registrace v diskusich.
  • Vyskusas 40 hier a z toho si kupis jednu tomu hovoríš ako?
  • Jack1947
    Nepomuze, permanetni ban ani mac kazdy trochu internetem zbehly zna, ruzne servery umi menit proxy atp... leda je banovat, jak na bezicim pasu , jenze pochybuji ze by to mel nekdo jako denni cinnost. *7*
  • mdkGT
    Grinding Gear Games?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší