Přejít na výpis diskuzí
GOG spouští výprodej skvělých her v omezeném množství
13.11.2013 | Aleš Smutný
544 příspěvků
-
Ja se hlasim na post moderatora, uz mam nalesteny ban hammer.
-
Takže za co bojuješ? Mít více možností hru si předem vyzkoušet? Aby měla každá povinně demo? Mít možnost hru vrátit? Já jen, aby ses nesnažil vrátit něco, co tu již bylo a ukázalo se, že vlastně o to hráči ani tak moc nestáli. Většině totiž stačí vlastní elementární logika, přečíst si nějaké reakce, recenze, mrknout na gameplaye, případně použít doporučovací systémy a mají jasno... není možné, že ten trh kolem prostě tyto problémy ostatním hráčům víceméně řeší a jen ty jej nechceš přijmout a vyžaduješ cestu vlastní, kterou považuješ za jedinou správnou?
-
Opet apeluji, aby lide zacali psat k diskuzi a k problemu co se tu resi. Tve ubohe papouskovani do trollu a schazovani cele teto pomerne vyznamne a bohate diskuze k nicemu nevede. Pokud mas argumenty, ktere vyjadruji nesouhlas s tim, co nekdo napsal, napis je. Pokud chces vyjadrit nazor obecne na dany problem, vyjadri ho. Prestan krakat nesmysly o trollech, kdyz se tu vede normalni, zdrava a drava diskuze.
-
Jinak tohle je očividně GGG mrknete na IP
-
Naopak ja te plne chapu, je to sranda ale ma to sve poselstvi. Osamely bojovnik za hracova prava, Trolly jo ? no mozna obcas. Nemusime se vzajemne urazet, takovych jako ty ktery verejne siri "pravdy" by melo byt vic, hlavne u dnesnich politiky. Je to velmi, velmi dulezite proklamovat pravdu, jenze nejsem si zcela ist jestli hry "temer zadara,zadara" je to prave misto Mimoto nejsi jen tak ledakjaka kreatura, jal ses stat clenem komunity co sam odsuzujes zato mas muj a jinych respekt, kazat pravdu a naopak potirat "zlociny" proti lidskosti je nelehky ukol a cesta za vykoupenim je vetsinou trnita a neprojde ji kazdy. Nepotrebujes drzet palce, jen dal tak... sir sve poselstvi , sir pravdu at bezverci uveri a ti co neveri, ti co zpochybnuji pravdu ti se v prach obrati... protoze Jezis je nas pan, Aleluja chvalme pana, slyste vsichni . *5*
-
Znovu apeluji na redakci games.cz. Začnete dávat dohromady tým schopných moderátorů, jinak vám sem za chvilku kvůli podobným dementum nebude nikdo chodit. S temihle lidmi to po dobrém nejde, dokud budou mít šanci budou stránce škodit.
-
Mám pár otázek, které bych potřeboval zodpovědět.
1. Co myslíš tím "absolutně vědět"?
2. Podle tebe neexistuje možnost získat přesvědčení, že mě hra bude bavit, aniž bych ji vyzkoušel?
3. Jaký je rozdíl mezi "teplým" chlubením a normálním chlubením?
4. Existuje i studené chlubení?
5. Co je to hipster? -
No podivej se, a podle ceho se rozhodujes, ze koupis zajice v pytly? Podle recenze? Ty jsou pouze 7-10. Nedojemne. Podle doporuceni kamaradu? Co kdyz maji jiny vkus? Nedojemne. Podle videii? To je jako divat se na dospelacky filmy a nikdy nevyzkouset sex na vlastni kuzi. Nedojemne. Zkratka, vyzkouset si uspokojeni u nejake hry je podstatna cinnost pro rozhodnuti o koupi. Pokud to nekdo dela nejak jinak, muzu ho politovat a oznacit za hipstera.
-
Takže je v pořádku, když prodávájí hru za litr a ani nejde dohrát? Ne musim si počkat měsíc na opravu. A to nemluvim o hw nárocích, který absolutně neodpovídají skutečnosti. Jasně každá pc sestava je jiná a na každý to běží jinak. A právě proto si hru nejdřív stáhnu. Tohle z videí nezjistim.
-
A není to možná tím, že dneska už lidé tolik o dema nestojí? Nemám patent na rozum, ale osobně už jsem neměl potřebu demo stahovat několik let, i když bylo k dispozici.
-
Ja zkousim, nekradu. To je zasadni rozdil. Pokud jsem uspokojen produktem, zaplatim. Po vyzkouseni. Ja pouze naplnuji logicke schema veci. Nehodlam platit za zajice v pytly. Anonymni bojovnik s podivnym nickem je skutecne k nicemu, az na ten fakt, ze siri pravdu a vice lidi si ji uvedomi. To je vse, o co mi jde. A jak je videt v teto diskuzi, naprosto uspesne.
-
znicujici lejna: a víš, že by mi to vůbec nevadilo? někdy je to jako házet perly sviním...
-
Hlavné teba to musí poriadne bolieť keď dokážeš takéto somariny napísať, možno by pomohlo keby si sa najprv zamyslel nad tým čo chceš povedať. A tak isto by si mohol občas zdvihnúť zadok od compu a ísť sa pozrieť von ako funguje život.
-
O tom ja nic nevim. Ja jen sirim svuj nazor a hlubokou pravdu, kterou se boji naprosta vetsina lidi vyslovit. Vzhledem k poctu reakci co jsem dostal, mi dava cely tento thread pouze a jen za pravdu. Tragikomicke, kdyz prihledneme k hudrovani zdejsich white-knightovych hipsteru.
-
protože u AAA her je dnes vzhledem k jejich velikosti obtížné něco vyříznout a prohlásit to za demo, je to časově příliš náročné, tedy drahé a není v tom pro firmu žádný přínos. rovněž je zde riziko snadnějšího cracknutí hry. a u těch malých her to nemá prakticky význam, protože ceny těch her jsou směšné.
jinak na konzolích dema na řadu her jsou.
pokud člověk nedokáže z dostupných informací na internetu a ze spousty videorecenzí a gameplay videí určit, jestli ho hra bude bavit a ocenit si ji, tedy stanovit si cenu, není patrně svéprávný a nakládání se svými penězi by měl přenechat jiné osobě. -
Chápu, že ti nynější systém nevyhovuje, mne taktéž ne, ale fakt zlodějinu svým bojem za lepší produkty neobhajuj. Jinak svoboda je odpovědnost za své činy. Anonymní bojovník s podivným nickem je k ničemu.
-
Promazou od tebe. Ano, velmi spravne.
-
No, muj mily chlapecku. Jediny kdo tu bude zabanovy budes ty :) Za svoje vulgarni vyjadrovani a absolutni, globalni, katastroficky offtopic.
-
Jsi tragicka ukazka ignoranstvi. Gratuluji. Az budes mit nejaky argument nebo prispevek do diskuze o problemu ktery rozebirame, tak se ozvi. Do te doby si te radim mezi velmi, ale opravdu velmi mizerne trolly.
-
By chtělo ale tebe by tam spousta lidi mela taky :)). Snad to tu pak promažou kluci.