Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud toto ma byt RL vyhrozovani, radil bych ti, aby ses hodne rychle uklidnil, mladiku. Takove veci neberu na lehkou vahu a mohu te jedonusse nahlasit. Ze jsi nebyl ve skole me nedojima, ze jsi unuden vlastni neschopnosti vyprodukovat kvalitni argumenty k tematu take ne a obecne jsi politovanihodna bezvyznamne diskutujici entita. Get lost.
  • ucho
    stačilo by mít povinnou registraci přes mojeid, kde má každý ověřenou totožnost a jméno a psali bychom zde pod skutečným jménem a příjmením
    - zamezilo by to vytváření více účtů, kdy třeba jeden trol vystupuje pod 3 účty a baví se
    - tito provokatéři by si pak zřejme rozmysleli, jak budou na veřejnosti vystupovat, protože na trolování je baví právě ta anonymita, kdy si můžou psát cokoli...

je to sice trochu násilné řešení, ale věřím, že diskuzím zde by to prospělo. jako další řešení bych viděl ten filtr. každý by si tam dal to, co by uznal za vhodné a všichni by byli spokojení
  • celoush
    Znicujici Pravda: Takže ty vlastně říkáš: "Poslechněte slova má, která jsou jedinou pravdou o tom, jak se mají hry prodávat, protože jste teplí, směšní a hipsteři a recenze, co si čtete jsou jen od sedmi do desíti."
    Ano, takovým názorům budou hráči určitě naslouchat *1*

Tím končím debatu s tebou a jen prosím mi neříkej mladíku... podle reakcí si myslím, že patříš buď do generace mladší nebo si ještě intelektuálně ze svého radikalismu nevyrostl, což je snad ještě horší.
  • Jack1947
    Ve skole jsem nebyl dneska pro tvou informaci, uz si skoncil vazne mne zacinas nudit nikdo s tebou nesouhlasi a vola delas jedine ze sebe, ja nemam proc brecet ale zato ty budes az si te nekdo najde a da ti za vyucenou. *3* Uvidime jestli stale tu bude ta pravda, nepreju ti to ale nedivil bych se.
  • Odpovedel jsem ti. V bodech. Dvakrat. Ze jsi to nepochopil ani jednou jako odpoved, opet, neni problem teto diskuze.

Zacinas blabolit a zacinas mit tragicky nudny :( Proto te necham vybrecet se. Prosim, pokud na to skutecne mas jeste koule, pokracuj. Nicmene nezapomen, ze jsi obrovskym zpusobem mimo tema a ztrapnujes se. Originalni tema bylo jine, plne argumentu a skutecne diskuze.
  • Jack1947
    Vykasli se na tohohle Exota, je to fakt totalni pravdomluv... az tolik ze bych se nedivil ze by nekdo prejal jeho nazory a sel konat "dobro" neni liz o tom tedy ta jeho udavana pravda.
  • Je mi velmi lito, ze stale brecis, pseudo-ignorujes ponizujici a naprosto znicujici urazky na tvoji osobu, ktere cloumaji s tvym nickem z jedne strany na druhou a odmitas psat k tematu. Snad te maminka dnes po skole obejme. Vsichni v to doufame.
  • MrSanta
    Proč mi neodpovíš? Jsi nosič pravdy, já chci tu pravdu poznat. Místo toho mě začneš zesměšňovat, ač to sám u ostatních odsuzuješ.
    Ve svých příspěvcích voláš po argumentech. Když je po tobě chci, tak mi je upřeš.
    Nevím, proč to bereš jako nějakou soutěž. Já se snažím diskutovat. Ty přestaneš odpovídat, nebo odpovídáš na něco, na co jsem se neptal.
    V mé otázce bylo "z dostupných informací", ty odpovíš "udelat rozhodnuti o necem, co jsem nehral, nezkousel, nevidel". To já po tobě nechci.
    Podle tebe si o hře nemůžeš udělat názor, že tě bude bavit, dokud jí nevyzkoušíš. Zajímalo by mě, na jakém základě volíš hry, které si vyzkoušíš.
    Jenoduché otázky k tématu. Nikam neuhýbám, neurážím, debatuji. Očekávám od tebe to samé.
  • Jack1947
    Souhlas je to prvotridni deb/l a mel by byt na sebe patricne hrdy, jenze ja bych to na Redakci nehazel, nermuzou proste zabranit vsemu, uz jsem psal ze si to asi nikdo na triko nevezme to cisteni, kazdy den. Procisti to ale to aby tu palk bylo vice takovychto "cleaners" pac by tu museli byt 24/7, aby se tu dalo nak rozumne pohybovat.
  • Znicil? Naopak rozproudil a diskutovali jsme na velmi, ale skutecne velmi zajimave tema. Az na par mentalne silenych jedincu (mezi ktere se bohuzel asi zrejme radis i ty), kteri neustale vykrikovali neco o trollech, jsme myslim dospeli ke skutecnosti, ze problematika kupovani zajicu v pytli je obrovska a tragicka a herni spolecnosti ji budou muset resit. At uz budou prodavat hry za dolar nebo za dvacet. Jinymi slovy, ano, mel jsem od zacatku znicujici pravdu.
  • DĚKUJI Zničující pravdě (je to spíše fanatismus a demagogie), že naprosto zničil pohodovou diskuzi. Jsi na sebe hrdý? Chce se mi zvracet. A Games si by mělo najmout člověka, který bude každý den kontrolovat a následně promazávat nevhodné příspěvky. Chápu, že kre*éni jsou všude, ale je to vaše ostuda. Toť vše.
  • Deus Ex a Ultima 7 jsou velmi dobre volby. Vidim, ze ackoliv mas priserne, tragicke nazory, mas alespon nejaky herni vkus, ktery se da oznacit za dobry. To je velmi potesitelne.
  • ucho
    jinak já teda vzal: Jade Empire, Ultima 7, Space Colony HD , NVN2, Reus, Deus Ex.
    ani jednu z těch her jsem ještě nehrál, tak snad letos alespoň jednu z nich udolám. prsty mě svrběly i u jiných kousků, ale tam jsem si říkal, že je to buď ještě pořád moc drahé a nebo bych to patrně už vůbec nehrál. na tyhle věci bych si čas chtěl udělat.
  • Thorar
    Zatim ty hry pořád rotujou dokola a počty se snad i zvyšujou, tak asi budeš mít ještě kliku :-)
  • Podivej se, mladiku, kdyz jdu do Narodniho divadla, jdu obvykle na hru, ktera je DESITKY let proverena hranim, hercema, reakcema a uz jen skutecnosti, ze se hraje v Narodnim divadle. Tudiz kdyz si kupuju takovy listek, vim, do ceho jdu. Jestli si myslis, ze za to same provereni se daji povazovat recenze na stupnici od 7-10 nebo hipsterovske, smesne, teple reakce hracu pred maturitou, jsi na obrovskem, totalnim, katastrofickem omylu. Vzbud se.
  • System Shocka 2 (sice dohráno, ale musel jsem konečně koupit) a Beyond Good and Evil (na první zahrání kdysi nezaujalo, ale chci tomu dát ještě šanci)

trošku lituju, že jsem nevzal Don't Starve, ale snad bude v nějakým bundlu (nebo znova tady ve slevě)
  • celoush
    Znicujici Pravda: Už jsem se bál, že mne nenazveš hipsterem *1* Ale jo, přesvědčil jsem se, že chceš něčeho dosáhnout, ale vlastně ani nevíš jak. Vím, že se ti nelíbí, že ti vnucují "jejich" prodejní model, takže jim chceš vnutit ten svůj, na což každej s nadšením čeká.

Jinak zkus se dneska obléct do saka, vyraž do Národního divadla a na pokladně jim řekni, že jim zaplatíš, až to skončíš a ty se rozhodneš, zda se ti líbilo.... a zkus je i ostatní přesvědčit, že máš pravdu, že takto by měli prodávat lístky. Pak sem napiš, jak si dopadl *3* Protože pak mi skutečně dokážeš, že hodláš za svůj názor bojovat a ne jen anonymně kecat.
  • 1) Jsi sileny. Ja nemam zadnou duveru v sam sebe, protoze nedokazu udelat rozhodnuti o necem, co jsem nehral, nezkousel, nevidel? Vyborne! Odkud te pustili, prosim te?

2) Viz. predchozi bod., zacinas byt opravdu, ale opravdu velmi podivny.

3) Rozdil nejlepe ukazes na prikladu. Ze jsi tragikomediant, ktery to nedokaze pochopit, neni problem teto diskuze.

4) Prestan se snazit slovickarit a snazit se "vyhrat" nesmyslnyma plkama. Nepodari se ti to. Proc? Protoze ja pouzivam fundamentalni selsky rozum, naprosty zaklad a naprosto jednoznacne logicke zavery a postupy. Muzes tu plkat do rana co budes chtit, ale nemas nejmensi sanci. Alespon myslim. Co jsi prozatim predvedl me spise rozchechtava nez dojima, ale mozna se prekonas. Prosim, pokud na to mas koule, pokracuj.
  • MrSanta
    Z tvých odpovědí na 1. a 2. otázku mi vychází, že nemáš vůbec žádnou důvěru v sám sebe a nejsi schopen udělat směrodatné rozhodnutí na základě dostupných informací. To mě docela zaráží.
    U otázky č. 3 jsem se ptal na rozdíl, ne na příklady.
    Na někoho, kdo se ohání nezpochybnitelnou pravdou jsi velmi nejistý.
    Vezmu za příklad třeba Baldur's Gate I a II. Hrál jsem Baldur's Gate I. Velmi mě bavil. Z objektivních, nijak ovlivnitelných zdrojů se dozvím, že stejné studio udělalo Baldur's Gate II. Náplň je stejná, hratelnost je stejná. Uživatelské rozhraní je stejné. Proč bych, podle tebe, za této situce nemohl získat přesvědčení, že mě Baldur's Gate II bude bavit, aniž bych ji sám vyzkoušel?
  • Clovek, co ma problemy s udrzenim topicu v diskuzi bude vyucovat, jak je nekdo nudny nebo komicky. Jsi nazorna ukazka toho, proc zdejsi diskuze upadaji. Vzbud se a prestan se tu ztrapnovat. Prospeje ti take obcas vyjit ven :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší