Přejít na výpis diskuzí
GOG spouští výprodej skvělých her v omezeném množství
13.11.2013 | Aleš Smutný
544 příspěvků
-
Jeste tady zacni vykrikovat, kdyz uz jsme u toho treba ze bys zavedl "STANNE právo" a bude teprv ohen na kapote. Ne, jenze siris to takovym podivnym zpusobem, moc podbizivym a nekomu to treba se nelibi. Pak zanes urazet, kazdeho kdo ma namitku proti a povysovat sve ego, hazet nas to mlafdiku a trollu, mnic proti ale vazne takhle ne. Ja jsem pro slusnost predevsim, to co ti tu provadis je na hony vzdalene, pak se nediv ze to bouri davy. Neni liz co si chtel vzburcovat davy, ukazat ze na to mas a ted byt za tu cernou ovci... sry ale na pobaveni bry ale uz toho bylo doszt neotocime list? Ovsem pokud neni to jedine, coz se obavam ze znicujicipravda neumi nez jen promlouvat lidem do duse. Chceto zaradit zpatecku alespon prozatim.
-
Velmi tragicka reakce. Absolutne me nezajima tve sbohem, ani ve tvem poslednim (kolikatem uz?) prispevku jsi se nedokazal vratit na puvodni tema. Politovanihodne. Nicmene jsem rad, ze odchazis. Diskuze tu bude pouze lepsi, bez individua jako jsi ty.
-
Ja jsem nabidl znicujici pravdu, kterou lide odmitaji priznat. Je nutne, aby se lide zamysleli, proc kupuji zajice v pytli (i treba jen za jeden dolar), protoze do te doby bude herni komunita jen povazovana za bandu ovci. Neni nic spatneho zacit diskutovat o tomhle tematu prave pod timhle clankem, naopak, skvele se to hodi a jak si videl, rozproudilo to debatu do velmi vyjimecnych vysin. Je to uspech, pokud nepocitam nekolik mentalnich tvoru, kteri neustale trvali na tom, ze nepopularni nazor je automaticky trolling. Takove lidi bych banoval.
-
Znicujici Pravda: No tak nadávky fakt nemám náladu číst. Když začneš rozdělovat lidi na kategorii my a oni, stáváš se automaticky členem kategorie oni! (Solomon Short) Jestli si někdy někde viděl nějakou komunitu teplých, směšných a hipsterských předmaturitních hráčů, tak si se jim zdárně zařadil po bok. Sbohem *5*
-
Prosimte, mozna jsem "Teenager", mas zrejmne pravo rikat mi mladiku, jenze cele to je o tom ze tys odbocil od docela hezky rozviojejici se diskuze. Ted se snazis z toho vykroutit nebylo to o tobe, ani o tom co pises bylůo to o GOG a o hrach co tam jsou, ty jsi prisel a cele to zkazil. Zamysli se prosim, nedelas vola jen ze sebe ale svou pravdou nicis diskuzi, si jako zimnice jen horsi. Zadrz svou nakazu, jdi prosim jinam , my vazne uz tvou pravdu dal poslouchat nechceme. *4*
-
Omyl, mladiku. Velmi snadno te mohu nahlasit za opakovane odmitani se vratit k tematu a udrzovani offtopic linie. Abys chapal, ja pouze reaguju na tve prispevky, abych te usmernil zpatky. Jelikoz jsi ocividny teenager, nekdo to udelat musi, jinak bys tu zaplevelil celou diskuzi.
-
O čem tedy bylo to originální téma? Zjevně jsem to špatně pochopil.
-
Ne nemuzeme, copak ti "spadl hrebinek" kdyz doslo na lamani chleba *15* , sam sis to tady nasvinil tak si sve vykaly taky zpapas. *3*
-
Ach. Ano, jisteze. Je "moznost". Chapu. Jasne. Urcite. Jak jsem mohl zapomenout.
-
A ja jsem papez Frantisek. Tesi me. Muzeme se nyni jiz vratit k tematu teto diskuze? Bylo by to dobre pro vsechny.
-
Je moznost, nikoliv ze bych to delal proc je nejsem typ co se zblazni kvuli trotlikovy z netu, navic odsuzuji fyzicke nasily. *3*
-
Prosim nepokracuj v sireni tematu, ktere neni predmetem teto diskuze. Predmetem teto diskuze je GOG, popripade reagovani na problematiku kupovani her (ac levnych). Diky.
-
Coze, co to placas , kecas o skole ale sam se neumis vyjadrovat nechapes psanny text, jinak ty to nevis... jsem dyslektik zti emilku, s gramatikou si nijak nepomuzu.
-
Ale tak jiste, mladiku. Uz se tesim, jak me nahackujes moji adresu a zazvonis mi dole u dveri. Ty jsi nejaky mistni sasek? Velmi mi ho pripominas :D
-
Sprosta mluva. Spatna gramatika. Naprosto tragikomicke argumenty. Pokud jsi dneska skutecne nebyl ve skole, doufam, ze zitra jiz budes.
-
Nestačilo a neprospělo, zatim to nikde nepomohlo a je to pořád vracení se zpět. http://www.lupa.cz/clanky/jiri-hlavenka-vychovali-jste-obludu-internetovych-diskusi-a-ta-vas-sezrala/
-
Ale ne, da se bezplatne zjistit jestli jde o ip a misto pobytu "anonyma". Tkhle by to bylo uz jen snazsi... a ne mojeid bych nechtel.
-
Ja psal ze ? se budu zaobirat tim ze bych jel nekam do prdelakovic za trollikem... nepsal nechapes psane slovo a nevyhrozoval jsem ti vubec , chces me nahlasit za co ze si nechapavy ignorantik.
*15* Ty si di treba do prd*le, vrana k vrane seda si priklad toho ze trollove tvori podstatnou cast internetu at uz v jakrkoli podobe. Tak ses pobavil, namastil zpuchrele ego a muzes jit o dum dal, pockat zo nejde ze "Pravda nebyla stale vyslisena" *4* such an tragedy. -
Je absolutne irelevantni co ty koncis a s kym, nebo co pozadujes aby nebylo rikano. Muj milej zlatej mladence, jednou si tu pravdu uvedomis. Vetsinou to byva s vekem. Jelikoz tak tupe stvoreni jako ty je pomerne vzacne, potvrzuje to moji teorii o tom, ze jsi skutecne, ale opravdu skutecne velmi mlady uzivatel teto stranky.
-
Jako dalsi reseni bych videl abys se vzpamatoval a zacal mluvit k tematu. Stane se to nekdy? Nebo snad hrozi ban nad tvoji hlavou? Vse je mozne, mladiku. Nezkousej moji trpelivost.