Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja mam hned vedla otvoreny Metacritic takze hned jak to tam skoci, rychlo si pozriem hodnotenie *3*
  • mdkGT
    Je krasne videt jak u nejaky ne moc znamy hry, lidi klikaj i na tu hru aby o ni ziskali nejaky info predtim nez ji zkusi urvat a nejde se dostat ani na tu stranku o hre.
  • Horst_Fuchs
    Šílenost,
    ty hry mizej neuvěřitelnou rychlostí, do 40 sekund je zlevněná hra v čudu, na free ani nemá smysl klikat, hned to hází nějakej error s přetížením stránek. :D
  • ucho
    no ještě asi 20 her. ty free se tam počítám 2x nepočítají.
  • jo, ultimu vii
  • ono se to vždycky po chvilce vzpamatuje :) navíc teď už je v nabídce asi 95. hra, takže už bude brzo konec...
  • U těch free her ani pomalu nestihnu přečíst co to bylo *15*
  • Mne to uz vobec nechce nacitat stranku, takze to je asi koniec.

Ddos v priamom prenose *1*
  • mdkGT
    obcas je stesti urvat i hry co free nejsou *15*
  • Díky! Je to doma! *5*
  • myslím, že skoro na začátku tu někdo psal, že stihnul pořídit Ultimu 7 zadara... ale teď už to fakt nejde, už je na GOGu narváno moc lidí
  • na free nema smysl klikat,teda pokud nebydlis u jejich serveru.
    Zalezi na pingu ne na rychlosti netu.
  • mě evoland docela bavil :) na jedno odpolko taková super zeldovka odpočinková
  • Ok, díky moc
  • nepamatuje (ani nevím, jestli jde dát, aby si pamatovalo), ale jakmile už jsi na stránce, kde zadáváš číslo kreditky, mělo by to bejt v kapse... (tzn. rezervovaný pro tebe)
  • Rise of the Triad - tak mě napadá, že by bylo fakt super, kdyby byl ve slevě ten novej Shadow Warrior, toho jsem chtěl vážně zkusiti :)
  • Uprimne...Podarilo sa niekomu dostat nieco free?

To sa neda stihnut, aj ked kliknete do jednej sekundy, tak to napise offer expired *16*
  • Zatím ani jedna hra z těch 8 co mám ve wishlistu. Tomu říkám pech. A už od začátku si říkám: "Neblbni, čekej na ty ze seznamu nebo koupíš každou druhou." To kdybych věděl... :-D
  • Kruci, všim sem si toho článku pozdě *10* Tak snad se tam eště něco dobrýho vyloupne, sem v pohotovosti :-)

Dotaz pro ty, co už nakoupili: když kliknu na buy, pamatuje si to kartu z posledního nákupu (zatim sem nakupoval jenom jednou a ne v týhle akci)... abych to tam stih nalámat, než bude vyprodáno *2*
  • nekromant33
    jestli ti šlo u luciuse, tak na http://www.indiegala.com/ ho máš skoro zadarmo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit