Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mdkGT
    tak ne, ty lidi koupi vsecko
  • bude tam jeste tohle bylo free
  • mdkGT
    evoland tam bude smrdet asi pekne dlouho :D
  • nekromant33
    když se free položky "flipnou" už s půlkou pryč, tak mě taky naskakuje žilka *1*
  • A dost, tak teď jsem se naštval!!! 36 kusů Luciuse a ono mi to ujelo... *16* *16* *16*
  • klídek, už se finišuje:)
  • Kr.Pa
    Vzdávám to, nemám na to nervy!
  • Já ho mám :-) 2 dolárky, paráda
  • Jack1947
    Dekuji za odpoved, tudis tu zadna vyhoda neni to jsem potreboval vedet. *4*
  • Janun
    Ten neverwinter :-)) 400 a hned pryč. Ještě že sem to stihnul.
  • no, tak hoši, žádná sranda: teď jsem normálně chtěl koupit beyond good and evil, 200 kopii, pohoda, ale kliknul jsem na "buy now" a chyba o přetížení serveru... tak se vrátím zpátky, už jen 170 kopií, zase kliknu a zase chyba přetížení... fakt až napočtvrtý se mi povedlo koupit, a když jsem po úspěšným zaplacení dal refresh, už byly všechny kopie pryč
  • Janun
    Ale tohle neni aukce. Kupuješ za penize(vetšinu) dokud dana hra neni vyprodana. Nektery hry sou zadarno, tak tam treba nekdo bota bude mit, ale u placeny hry je to asi zbytečný.
  • Jack1947
    Nic osobniho, ja segru ani bratra nemam. *3* Mel jsem na mysli jestli si tam muzou nahodit "bota" jako v jinych aukcich ... nebo tak neco aby to hazelo za ne.
  • To ja to stihl koupit i s pokracovanim kingdoms :)
  • chlape, já ti fakt nerozumím, co říkáš - není to nic osobního, ale popros ségru, ať to píše za tebe
  • Janun
    To víš co je ve slevě, to se prodává :-) Ja si treba koupil Tomb raider 1,2,3 a ani nevim jestli se k tomu nekdy dostanu :-)
  • Jack1947
    Neni to jak v klasicky aukci, bot a ... nebo to funguje jinak. *7*
  • Thx! Total Annihilation tam bola asi 5 sekúnd... nemal som po ruke kreditku :D
  • Jojo, opakuje :)
  • ucho
    neopakuje, jen to, co bylo free, bývá i za peníze.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit