Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stihnul jsem z free jen Ultimu VII comlpete edition jinak nic.
  • jen asi 30 příspěvků denně, už to tlumíš :)
  • Díky
  • mdkGT
    Prvni hra co bud nemam nebo jsem ji stihl King's Bounty: Crossworlds GOTY :D
  • zatím tam nebylo :-)
  • mdkGT
    hlavne kdyz tam je treba jen 20 kusu, tak by sme to rozebrali i tady v tomhle foru :) tezko rict kolik lidi na to kouka, odhadoval bych to na 5-10 tisic.
  • Nevíte někdo jestli tam už bylo FTL?
  • Jack1947
    To bych nevydrzel, navic to nejsem myslim tak casto ted posledni dobou... *3*
  • mdkGT
    protoze dostanu 10s lag
  • Nemám u sebe peníze, takže jdu po free, ale je to fuška :) prošvihl jsem novinářku Jade - zbytek holt koupím za plnou cenu. Ale u GOG mi to nikdy nevadilo. Jinak, Wasteland 1 je novinkou. Mohl by se tam objevit.
  • Inquisitor
    Teď tam bylo Beyond Good and Evil.
  • ten counter ukazuje každému jinak, čili v některých situacích máš zpoždění 1-2 vteřiny což stačí aby si to rozebrali ostatní.
  • Jacku, dej si prosíme teď alespoň týden dovolené. Díky předem chlape. Pak to můžeš zase rozjet v plné polní.
  • ucho
    některý free hry to ani nestihne zobrazit :)
  • Jack1947
    Nejdrive HumbleBundle a ted GoG jenze omezene... Hmm uz se to zacina nak "ztencovat". *7*

Pozor, casove omezene... to tu jeste snad ani nebylo. wew. *8*
  • mdkGT
    nebo neshori servery
  • ucho
    už jsme ve třetině. asi se to zvládne rychle, pokud tam nedají něco, co to zastaví.
  • mdkGT
    To byl free, a nevim jestli to byla IV. treba to byla III., nestihl sem to ani precist *15*
  • Nektedy veci se tam uz opakujou WIng COmmander 4 podruhy behem cca pul hodiny....
  • mdkGT
    nemusis ani stahovat klienta, jde to stahovat i pres web prohlizec normalne

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit