Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jonatan.hanzlik
    Stihl jsem ho! :-)
  • davidBray
    než sem zapřemýšlel kde mám cd s kolekcí a jestli do něj jít tak byl pryč :D
  • Thief byl rychlej :)
  • ...kéž by se tam objevil Trine...
  • Thorar nevykecávej se zde a hoď mi klíč od heartstone *2*
  • Bez sance :D
  • Tropico 3 zadarmo, vteřina a pryč :D
  • Inquisitor
    Tak Deus Ex tam taky moc nepobyl :)
  • Vitekb
    GMG už dávno konkurence není. Už dlouho je jejich hlavní zaměření na Steam kódy.
  • mdkGT
    zadarmo je dobra
  • jo, jak píše chlapík nade mnou, byla komplet celá Omerta zadax, ale jen 20 kopií a ty zmizely asi tak za vteřinu a půl :D
  • mdkGT
    To bych rad, abych nemusel moc ponocovat.
  • to bych byl celkem rád... akorát mě teď štvou ty dvě hodiny od šesti do osmi, co nebudu u komplu, stopro projedou všechny mý wishlistnutý věci!
  • mdkGT
    tam davaj i hry zadarmo?
  • no u těch zadarmo se ti to nejspíš rovnou přidá do knihovny, takže přemejšlet pak už nemá smysl :)
  • mdkGT
    Takze na to kazdej klikne a pak se teprv rozhodne jestli to vubec chce, pekne v klidku, nic ho netlaci si to koupit.
  • ucho
    tak Sacred Gold zmizel taky celkem rychle. tak to možná bude do půlnoci hotovo :)
  • jo, je potřeba fakt čekat na tý stránce s kurzorem na tlačítko, když mizej poslední kopie, a okamžitě kliknout, ať už naskočí cokoli :D ale zas nejsem mrcha, abych vyžral něco, co nechci, takže to tak hrotit nebudu...
  • mdkGT
    aha, no stejne je ta omerta kravina :D
  • No hned jak se překlopila ta hra tak jsem klepl na buy a ono nic, hned vzápětí znovu a už mi to hlásilo, že je vyprodáno. Jestli to takhle bude i příště tak nemám šanci :-).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit