Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No já si jí stáhl ze steamu zadara asi před týdnem... jo občas tam jsou problémy s připojením (a co mě štve nejvíc tak mě to vykopne vždy když se mi dost daří) ale jinak parádní odreagovačka, stále si říkám, poslední kolo a jdu si lehnout a nějak to nejde :)
  • extazy
    Jasný . Bohužel každý nebude mit stejne zkusenosti . Muj subjektivni nazor byl miren jen na hodnoceni , ale kdyz se zamyslim tak 8/10 ne .7/10 na to ta hra mela. A ten matchmaking u me je kolem 3min maximalne:)
  • ale si mi dal.
    ficovolic
  • Tak tam ale nemaj psat: "Hodnocení platí pro verze: PC, PlayStation 3, Xbox 360", a toto nejde ani moc brat jako recenze, i z traileru se da dozvedet o hre vic nez z tohoto clanku.
  • Ringwraith
    Tak jsem si to koupil na GMG.

Bože, lituju, že ne na Steamu, protože Capsule je hrozná. Ale už jsem to rozchodit i přes nutnost milion ID a podobných volovin a hraje se to dobře.
  • Games trochu nešťastně recenzovali PS3 verzi a pak jsou z toho zmatky, protože si to lidi vztahují i na PC verzi. Měli recenzovat spíš tu, protože tu bude i mnohem víc PC hráčů než Pskářů...
  • ok děkuju ti :)
  • Tohle si teda GCI nezasloužilo. Problémy s připojením tam sice jsou docela výrazné ale samotné hraní je parádní. Jste tu recenzi radši mohli odsunout, než to půjde jak má. Teda doufám, že to dají do rychtyku.
  • vulgarne urazky recenzenta? ved to su len fakty. moze byt snad recenznet normalny ked hento vyda a nehanbi sa za to?
  • aha:) tak fajn.
    Vies ale nemozu byt taki cavovci pri hypenutych hrach. Pri low profile srandickach mozu ukazovat svaly. ubohe
  • ales.smutny
    Díky bohu, že už jsem "pár" redakcemi prošel a tak nějak vím, jak vypadá profesionální chování v žurnalistice...:)
  • Vodny
    Některé jsou Steam verze, jiné ne. Je to v popisku u každé hry. U ne-Steamových her má GMG vlastní aplikaci pro stahování - Capsule.
  • http://www.greenmangaming.com
    Pujdou hry na steam ,kdyz si je koupim z ty stranky ? Nevsim jsem si neceho jako podpora na steam diky predem
  • jindra.veliky
    prvni moznost

aj bf3 mel stejny porodni bolesti ne-li vetsi (v mp) jako tahle hra.. 50% hracu se nemohlo pripojit, hra se zasekavala a prestavala pracovat pri loadingu.
  • Nemas pravdu, na PS3 jiz vysel Patch 1.05 a Patch 1.1 (DLC 1), tedy 2. Na PC s Xboxem je jeste 1.5 ten ovsem resi problemy ktere vznikly po DLC a na PS3 se podle vseho neobjevily.
  • Vodny
    PC verzi můžeš koupit rovnou (šlape dobře), nebo spíš si měl koupit, když byla teď v akci na Steamu. Myslím ale, že je ve slevě i na Green Man Gaming.
  • Vodny
    Není zač. Sledovat a reagovat na konkurenci je podle mě jedna z nejdůležitějších věcí v jakémkoliv byznysu. A že recenze zde publikovaná na mě působí jako napsaná za víkend nemá s reálným časem ve hře stráveným nic společného.
  • SKyrim by si ani po vsetkych patchoch nezasluzil 10/10. ale uprimne neviem ako to myslis, lebo skyrim dostla 10/10 so vsetkymi bugmi.
    a ja hovorim ze "recenzuje" hru uz po patchoch a nijak sa to neprejavilo na "recenzii"

cize neviem ako to mam brat, ci to hovoris na cele TG ze ak dali 3/10 zabugovanej hre tak skyrim nemal dostat 10/10.
    Alebo vies ze ja by som skyrimu nikdy 10/10 nedal a hovoris mi ze po patchoch by som mal zvysit hodnotenie
    alebo co:)
  • prosim?
    Hodnocení platí pro verze: PC, PlayStation 3, Xbox 360
  • firebug
    Jsem potencionalni kupujici a ac me cislo u recenze vystrasilo, tak samotny text to uvedl na pravou miru a clanek jako celek me od koupe neodradil. Asi si teda jeste najaky ten tyden pred koupi (PC verze) pockam, snad se to da jeste vice do richtigu a hracska komunita zatim nevymre... :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit