Přejít na výpis diskuzí
Grafici z Eidosu nakousli vzhled nového Hitmana
27.11.2012 | Petr Poláček
47 příspěvků
-
Hitman bez agenta 47? Jako really? -_-
-
hned bych si to koupil *3*
-
Já mám všechny díly hitmana jestli udělají tento díl bez něj nebude to pravé ořechové.
-
Nevim no. Já osobně jsem Hitmana nikdy nějak extra nežral, bavil mě, to jo, ale nebyl jsem extrémní fanoušek. Jediný co mě tu sere je taková ta konzervativnost - je to jiný, než předchozí díly, takže je to špatný. Jinak je mi to fuk a po jednom dohrání jsem to zase odinstaloval.
Takže bych neřekl, že jsem stejnej fanboy Hitmana, jako ty GW2. *3* -
Nováček budeš i v pravopisu, co? Kšá do školy, hraní až po úkolech.
-
Ten výskok a střelba z pistole. To vypadá spíš jako Max Payne a ne Hitman. 47 bude pravděpodobně vést Agenturu a tohle bude novej agent. Na fous stejný jako příběh v novym Splinter Cellu = smrt značky a série. Absolution JE Hitman, je to jiné, ale je to pořád Hitman. Nesedne to každému, ale pro mě je to ještě díl, na který budu rád vzpomínat jako na pravého Hitmana. Tenhle další, to už bude jiná kapitola ...
-
Ano! Souhlasím, kdo tvrdí, že duch hitmana v absolution nezanikl, tak nikdy nepochopil hitmana z předchozích dílů. Hodiny plánování perfektní vraždy se proměnilo v bezduché plížení se lineárními úseky. Pocit opravdového nájemného vraha zde už taky nemám. Hitman to už není. Blood Money jsem dohrál hned několikrát, za to absolution jsem cca v polovině přestal hrát... *16*
-
Vlastne s tebou souhlasim. A repetetivni placani se po meste by nebyl jediny problem. Ja bych se bal, ze by autori udelali treba z unikani pred policii akcni jizdu ala GTA. Dojizdet k separatnim misim by byl opruz, ale kdyby se s otevrenym svetem v misich predem pocitalo, mohly by vzniknou zajimave situace. Treba kdyby byl kontrakt zadan pouze jmenem obeti, fotkou a informaci, ze casto snida v hotelove restauraci u letiste. V hotelu treba podplatim recepci, a zjistim, ze cil odjel na vecer do centra na nejakou party, ci se lsti dostanu do pokoje a zjistim to sam + se treba dozvim nejake uzitecne informace o cili (treba je na neco alergicky, ci jake ridi auto, jakou si vzal na party masku apod.) - zkratka bych po cili aktivne patral a ne jenom vrazdil zpusobem: tak tady je budova a ve tretim patre je u pokeroveho stolu tloustik s maskou kralika, kteryho musis odpravit.
Ci situace, kdy ma nejaky politik u radnice proslov, a Hitman se ho musi zbavit s plnou paradou (pri proslovu). Kolem pochopitelne spousta policistu. Takze jake auto zvolim na presun? Vlastni zakoupene, s vymenenou znackou, nebo ukradene a budu tak riskovat, ze me odhali bezna silnicni kontrola. Nebo jet mestskou hromadou jako turista se slozenou sniperkou v batohu? Kde s autem zaparkovat, abych mohl nejelegantneji opustit po akci misto? Mam nechat pouzitou pusku za tezce vydelane prachy na miste (s falesnymi otisky, ci DNA, abych zmatl vysetrovatele), nebo ji sbalit sebou a byt tak snadneji odhalitelny, ci se ji pokusit dobre ukryt a dojet si pro ni za 2 dny, az to cele utichne...
No a mise, kde by mel cil zmizet (tedy by se muselo, zbavit se tela) by byly taky novinkou. Kde zaparkovat auto, do jehoz kufru se budu snazit za par chvil nepozorovane shovat mrtvolu? Ci obet jenom uspim a hodim ji do auta jako spolujezdce? Policie by to asi zkousla spise nez mrtvolu v kufru... A co potom s telem. Zakopat za mestem, spalit, hodit do more?
No zkratka moznosti jak hratelnost ve meste ozvlastnit je hodne a byla by chyba vyuzivat mesto pouze k presunu od jedne mise k druhe. Koncept Hitmana by se tim trochu zmenil, ale o nejakou zmenu autorum preci jde ne? :-)
Jak ale pisu, jde o takovou mou hracskou fantazii a nic podobneho asi nikdy nevznikne... -
Co není v Absolution, když všichni brečíte, že už to není Hitman?
-
jistě, že je můžeš omráčit ...
-
"IO si jen pohlídá, aby se s těmi novotami nešlo příliš daleko a duch Hitmana nezanikl pod návalem novinek a inovací." To je vtip? Duch Hitmana zanikol už v Absolution
-
ja jsem v Hitmenovy uplnej novacek, ale pochopil jsem zpravne ze Hitmen neumi omracit? Umi jen zabit nebo nic *9* to je trochu blby ne?
-
2koko* : bidne dopadl to myslis to ze je to druha nejprodavanejsi hra? to je fakt bida *1*
-
Vrooku, mě jsi říkal že jsem trapný GW2 fan kterého urazí jakákoliv špína na GW, ale ty jsi to samé, akorát že u tebe jde o Hitmana *1*
-
Vrook -> co je tragický, že jsem si spletl slovo? Já si pod slovem tragický představuji jiné věci, každopádně svoji hloupost v tomhle přiznávám. Vnímám to ale jako něco lidského. Tvůj názor je dost autoritativní a stupidní, když se nad nim zamyslíš. Zkus to.
User47 -> ano máš pravdu, moje hloupá chyba -
To je fakt tragický už. *15*
-
Zahraj si to GTA to bude lepší. Stačí jen trošku představivost a je to to stejný *1*
Pak to bude hra jeď z bodu A do bodu B přes C kde si vyber jednu z 50 zbraní a stále dokola. A to mě nebaví.
Já bych měl radši prostě jen kontrakty po světě na různých různorodých místech bez návaznosti příběhu a kdesi cosi. Jen bych si před každou před každou akcí vybral vybavení a šel na to.
To by byla krása. *4* -
Změny jsou určitě fajn, taky uvítám čas od času změny, ale jsou věci, který by se měnit neměly. Blood Money byla naprosto úžasná hra a pro trochu kreativního člověka to je vážně zábava, ale Absolution je jen Sam Fisher v obleku, utíkající před policií. Duch Hitmana je pryč, Absolution je bohužel z 80% jen naskriptovaný tunel. A je to z vlastní zkušenosti
-
Neboj, já vím, co je cash flow, jsem ekonom. Nicméně cache flow ani cach flow mi nic neříká.:)
-
Vrooku, nejde o anglické slovo a o překlep, je to termín, který se v ekonomice běžně používá a nemá český ekvivalent. Stručně řečeno je to příjem peněz po odečtení variabilních nákladů, kde zůstávají fixní náklady.
V praxi se to projevuje tím, že zatím co nový Hitman ještě ani nevychladl, hráčů jsou jím zblblí a je třeba z nich vytřískat další peníze, když už studiu nemusí tolik investovat. A když vidím, jak bídně dopadl nový Hitman tak se mi ani nechce věřit, že by následující díl měl být vyjímkou.
Snad to pochopil i ten čuník, co je nademnou. Hitman je pro mě srdeční záležitost a nový díl je jako nůž do zad.