Přejít na výpis diskuzí
Grafici z Eidosu nakousli vzhled nového Hitmana
27.11.2012 | Petr Poláček
47 příspěvků
-
Nějakou změnu už by ta série rozhodně potřebovala a v Eidosu snad mají všech pět po hromadě, takže jde o celkem pozitivní zprávu.
-
Cach flow? Mě je fuk, jestli někdo umí nebo neumí anglicky, ale když neumí, tak by to neměl ani zkoušet. *3*
-
E mi tam vlezlo náhodou, proč bych ti to měl vysvětlovat, když stačí google?
-
Nevim no. Absolution nabízí docela dost postupů, jak jednotlivý mise splnit. To, že to hraješ jenom timhle stylem a nedokážeš si najít jiný, vypovídá jenom o tvý omezenosti, ne o omezenosti hry.
-
Montreal je jedno z nej studií, takže to snad dopadne lépe než Absolution.
-
Prosímtě, prozraď mi, co znamená "cache flow"...
-
A víš, co vadí mě? Začne mapa, ted sprintem sem, počkat 15s, pak potichu za roh a sprintem za bednu, počkat až se otočí strážný.... a když se ti to nepovede, restart a znova. Mně by se trochu "sandboxovější"...lépe řečeno otevřenější mise taky víc líbily. A když už "život" NPC byl schopný vdechnout takovej Gothic, nevidim důvod, proč by to po 6 letech nešlo, když máme techniku 4x výkonější.
-
Mohli to alespon přejmenovat, at se to nejmenuje Hitman. Je z toho stejně na zvracení jako ze Splinter Cell. Jak to, že takovej Metal Gear Soldier si svojí kvalitu nechává i po letech? Asi tim, že japonci lpějí na kvalitě a ne na "cache flow"
Pro mě Hitman skončil Blood money -
Jenom proto, že je to trochu jinej styl, než předchozí Hitman tituly, z toho nedělá "úplně pokaženou hru". To že snášíš změny špatně ty, neznamená že to pos*ali globálně pro všechny.
-
Mal som namysli napr. i to. Že by sa misie prelínali. Pár misií za Hitmana a potom pár misií za detektíva a objastniť ako sa stala vražda (či to bola naozaj náhoda).
-
no pokud by to byla Hitgirl jako v Kick-Ass tam bych se s ní bál i spolupracovat
-
hitman absolution je ziarivy priklad toho ze paradna nabliskana grafika (doslova nabliskana co samotnej grafike dost uskodilo) nezachrani uplne pokazenu hru.
-
Já bych naopak nechtěl Hitmana jako open world hru. I jen jako přesun mezi misema by zážitek jen rozmělňoval. Ta uzavřenost jednotlivých misí je činí tak jedinečnejma. Dodnes nezapomenu na fe*iš (nechápu, že je tu to slovo zakázaný, je to úplně normální výraz, nevulgární) párty v masokombinátu z Contracts...
Nehledě na to, že tenhle systém misí koresponduje se samotnym agentem 47 - dostanu misi, přijdu tam, připravim se, vykonám vraždu, zmizim... nechtěl bych se předtim ještě plácat po městě. -
Duch Hitmana není nikde k nalezení už v Absolution (což neznamená že je to špatná hra - je skvělá, jen je to špatný Hitman), takže změna týmu může dost prospět. Za nějakým artworkem bych nic hlubokého nehledal, je to klasický bait and switch - fanboys budou mít nad čím zuřit, ale je jasné že 47 bude hlavním hrdinou dál.
-
Ještě by to chtělo víc měst mezi kterými by se dalo cestovat letadlem - např. hledají mě v New yorku tak rychle změním vizáž a rychle letadlem třeba do tokya než se pátrání rozběhne na plno.
-
Ja myslel sestku Absolution uz mam dohrany- chci ho zkusit na Purist :).
-
Proč ne. Ve dvou ideálně. Třeba Hitman a Hitgirl. *15*
-
Tak je to věc názoru. Mě třeba absolution bavil stejně jako předchozí díly. Jo, je to změna, ale já osobně nejsem konzerva a změny vítám. Ale jak řikám.. věc názoru.
-
A co takhle open world ala GTA? (artwork na ulici) Misto hromadneho vrazdeni gangsteru by hrac dostal zakazku a bylo by na nem, jak by se s tim popasoval. Jake by zvolil vybaveni, zpusob dopravy na misto, nebo i samotne patrani po tom, kde se cil pohybuje, by mohla byt zabava + treba zbavovani se tel cilu. Ve meste obchody se zbranema, s prevleky, moznost zmenit vizaz hrdiny, kdyby se predchozi akce nepovedla a jeho portret by se dostal do zprav. I kdyz to je v dnesni dobe asi utopie, aby se nekdo poustel do tak narocne hry pro uzsi publikum a zaroven by bylo docela tezke, aby si hra zachovala ducha a hratelnost serie. Nicmene takova hra je muj hracsky sen :-)
-
Už je, nebo ne?