Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevim jak se k hlavnimu charakteru mam postavit jasne zmena by byla prospesna - navic kdyz to bude delat nove studio s podporou IO ale Hitman je zkratka cislo 47 at se to nekomu libi nebo ne stejne tak Max Payne Zelda Mario Sam Fisher Zeleny baret nebo kdyz to vezmu z ceskeho hlediska policista Pankrac . Me by David Bateson alias Hitman chybel i presto ze jsem si ho uzil uz petkrat. Obrazky chvalim ale i v Absolution to byla pastva pro oci. Az bude k mani ihned kupuju.
    • Už je, nebo ne?
      • Ja myslel sestku Absolution uz mam dohrany- chci ho zkusit na Purist :).
  • Hitman bez agenta 47? Jako really? -_-
  • hitman absolution je ziarivy priklad toho ze paradna nabliskana grafika (doslova nabliskana co samotnej grafike dost uskodilo) nezachrani uplne pokazenu hru.
    • Vrook
      Jenom proto, že je to trochu jinej styl, než předchozí Hitman tituly, z toho nedělá "úplně pokaženou hru". To že snášíš změny špatně ty, neznamená že to pos*ali globálně pro všechny.
      • Vrooku, mě jsi říkal že jsem trapný GW2 fan kterého urazí jakákoliv špína na GW, ale ty jsi to samé, akorát že u tebe jde o Hitmana *1*
        • Vrook
          Nevim no. Já osobně jsem Hitmana nikdy nějak extra nežral, bavil mě, to jo, ale nebyl jsem extrémní fanoušek. Jediný co mě tu sere je taková ta konzervativnost - je to jiný, než předchozí díly, takže je to špatný. Jinak je mi to fuk a po jednom dohrání jsem to zase odinstaloval.
          Takže bych neřekl, že jsem stejnej fanboy Hitmana, jako ty GW2. *3*
      • Mohli to alespon přejmenovat, at se to nejmenuje Hitman. Je z toho stejně na zvracení jako ze Splinter Cell. Jak to, že takovej Metal Gear Soldier si svojí kvalitu nechává i po letech? Asi tim, že japonci lpějí na kvalitě a ne na "cache flow"

Pro mě Hitman skončil Blood money
        • USER47
          Prosímtě, prozraď mi, co znamená "cache flow"...
          • E mi tam vlezlo náhodou, proč bych ti to měl vysvětlovat, když stačí google?
            • 2koko* : bidne dopadl to myslis to ze je to druha nejprodavanejsi hra? to je fakt bida *1*
            • Vrook -> co je tragický, že jsem si spletl slovo? Já si pod slovem tragický představuji jiné věci, každopádně svoji hloupost v tomhle přiznávám. Vnímám to ale jako něco lidského. Tvůj názor je dost autoritativní a stupidní, když se nad nim zamyslíš. Zkus to.

User47 -> ano máš pravdu, moje hloupá chyba
            • Vrook
              To je fakt tragický už. *15*
            • USER47
              Neboj, já vím, co je cash flow, jsem ekonom. Nicméně cache flow ani cach flow mi nic neříká.:)
            • Vrooku, nejde o anglické slovo a o překlep, je to termín, který se v ekonomice běžně používá a nemá český ekvivalent. Stručně řečeno je to příjem peněz po odečtení variabilních nákladů, kde zůstávají fixní náklady.
              V praxi se to projevuje tím, že zatím co nový Hitman ještě ani nevychladl, hráčů jsou jím zblblí a je třeba z nich vytřískat další peníze, když už studiu nemusí tolik investovat. A když vidím, jak bídně dopadl nový Hitman tak se mi ani nechce věřit, že by následující díl měl být vyjímkou.

Snad to pochopil i ten čuník, co je nademnou. Hitman je pro mě srdeční záležitost a nový díl je jako nůž do zad.
            • Vrook
              Cach flow? Mě je fuk, jestli někdo umí nebo neumí anglicky, ale když neumí, tak by to neměl ani zkoušet. *3*
  • Mother_of_god
    Mal som namysli napr. i to. Že by sa misie prelínali. Pár misií za Hitmana a potom pár misií za detektíva a objastniť ako sa stala vražda (či to bola naozaj náhoda).
  • ja jsem v Hitmenovy uplnej novacek, ale pochopil jsem zpravne ze Hitmen neumi omracit? Umi jen zabit nebo nic *9* to je trochu blby ne?
    • Nováček budeš i v pravopisu, co? Kšá do školy, hraní až po úkolech.
    • jistě, že je můžeš omráčit ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit