Přejít na výpis diskuzí
Grafici z Eidosu nakousli vzhled nového Hitmana
27.11.2012 | Petr Poláček
47 příspěvků
-
A co takhle open world ala GTA? (artwork na ulici) Misto hromadneho vrazdeni gangsteru by hrac dostal zakazku a bylo by na nem, jak by se s tim popasoval. Jake by zvolil vybaveni, zpusob dopravy na misto, nebo i samotne patrani po tom, kde se cil pohybuje, by mohla byt zabava + treba zbavovani se tel cilu. Ve meste obchody se zbranema, s prevleky, moznost zmenit vizaz hrdiny, kdyby se predchozi akce nepovedla a jeho portret by se dostal do zprav. I kdyz to je v dnesni dobe asi utopie, aby se nekdo poustel do tak narocne hry pro uzsi publikum a zaroven by bylo docela tezke, aby si hra zachovala ducha a hratelnost serie. Nicmene takova hra je muj hracsky sen :-)
-
-
Zahraj si to GTA to bude lepší. Stačí jen trošku představivost a je to to stejný *1*
Pak to bude hra jeď z bodu A do bodu B přes C kde si vyber jednu z 50 zbraní a stále dokola. A to mě nebaví.
Já bych měl radši prostě jen kontrakty po světě na různých různorodých místech bez návaznosti příběhu a kdesi cosi. Jen bych si před každou před každou akcí vybral vybavení a šel na to.
To by byla krása. *4* -
Já bych naopak nechtěl Hitmana jako open world hru. I jen jako přesun mezi misema by zážitek jen rozmělňoval. Ta uzavřenost jednotlivých misí je činí tak jedinečnejma. Dodnes nezapomenu na fe*iš (nechápu, že je tu to slovo zakázaný, je to úplně normální výraz, nevulgární) párty v masokombinátu z Contracts...
Nehledě na to, že tenhle systém misí koresponduje se samotnym agentem 47 - dostanu misi, přijdu tam, připravim se, vykonám vraždu, zmizim... nechtěl bych se předtim ještě plácat po městě. -
-
Vlastne s tebou souhlasim. A repetetivni placani se po meste by nebyl jediny problem. Ja bych se bal, ze by autori udelali treba z unikani pred policii akcni jizdu ala GTA. Dojizdet k separatnim misim by byl opruz, ale kdyby se s otevrenym svetem v misich predem pocitalo, mohly by vzniknou zajimave situace. Treba kdyby byl kontrakt zadan pouze jmenem obeti, fotkou a informaci, ze casto snida v hotelove restauraci u letiste. V hotelu treba podplatim recepci, a zjistim, ze cil odjel na vecer do centra na nejakou party, ci se lsti dostanu do pokoje a zjistim to sam + se treba dozvim nejake uzitecne informace o cili (treba je na neco alergicky, ci jake ridi auto, jakou si vzal na party masku apod.) - zkratka bych po cili aktivne patral a ne jenom vrazdil zpusobem: tak tady je budova a ve tretim patre je u pokeroveho stolu tloustik s maskou kralika, kteryho musis odpravit.
Ci situace, kdy ma nejaky politik u radnice proslov, a Hitman se ho musi zbavit s plnou paradou (pri proslovu). Kolem pochopitelne spousta policistu. Takze jake auto zvolim na presun? Vlastni zakoupene, s vymenenou znackou, nebo ukradene a budu tak riskovat, ze me odhali bezna silnicni kontrola. Nebo jet mestskou hromadou jako turista se slozenou sniperkou v batohu? Kde s autem zaparkovat, abych mohl nejelegantneji opustit po akci misto? Mam nechat pouzitou pusku za tezce vydelane prachy na miste (s falesnymi otisky, ci DNA, abych zmatl vysetrovatele), nebo ji sbalit sebou a byt tak snadneji odhalitelny, ci se ji pokusit dobre ukryt a dojet si pro ni za 2 dny, az to cele utichne...
No a mise, kde by mel cil zmizet (tedy by se muselo, zbavit se tela) by byly taky novinkou. Kde zaparkovat auto, do jehoz kufru se budu snazit za par chvil nepozorovane shovat mrtvolu? Ci obet jenom uspim a hodim ji do auta jako spolujezdce? Policie by to asi zkousla spise nez mrtvolu v kufru... A co potom s telem. Zakopat za mestem, spalit, hodit do more?
No zkratka moznosti jak hratelnost ve meste ozvlastnit je hodne a byla by chyba vyuzivat mesto pouze k presunu od jedne mise k druhe. Koncept Hitmana by se tim trochu zmenil, ale o nejakou zmenu autorum preci jde ne? :-)
Jak ale pisu, jde o takovou mou hracskou fantazii a nic podobneho asi nikdy nevznikne... -
-
hned bych si to koupil *3*
-
-
A víš, co vadí mě? Začne mapa, ted sprintem sem, počkat 15s, pak potichu za roh a sprintem za bednu, počkat až se otočí strážný.... a když se ti to nepovede, restart a znova. Mně by se trochu "sandboxovější"...lépe řečeno otevřenější mise taky víc líbily. A když už "život" NPC byl schopný vdechnout takovej Gothic, nevidim důvod, proč by to po 6 letech nešlo, když máme techniku 4x výkonější.
-
-
Nevim no. Absolution nabízí docela dost postupů, jak jednotlivý mise splnit. To, že to hraješ jenom timhle stylem a nedokážeš si najít jiný, vypovídá jenom o tvý omezenosti, ne o omezenosti hry.
-
-
-
Ještě by to chtělo víc měst mezi kterými by se dalo cestovat letadlem - např. hledají mě v New yorku tak rychle změním vizáž a rychle letadlem třeba do tokya než se pátrání rozběhne na plno.
-
-
Posunout novym smerem ? Jen aby tam nebyl coop *15*
-
-
Proč ne. Ve dvou ideálně. Třeba Hitman a Hitgirl. *15*
-
-
no pokud by to byla Hitgirl jako v Kick-Ass tam bych se s ní bál i spolupracovat
-
-
-
Hlavně ať 47čku dabuje zas Bateson, jinak by to zarytí fanoušci nemuseli vydejchat.
-
Nevim jak se k hlavnimu charakteru mam postavit jasne zmena by byla prospesna - navic kdyz to bude delat nove studio s podporou IO ale Hitman je zkratka cislo 47 at se to nekomu libi nebo ne stejne tak Max Payne Zelda Mario Sam Fisher Zeleny baret nebo kdyz to vezmu z ceskeho hlediska policista Pankrac . Me by David Bateson alias Hitman chybel i presto ze jsem si ho uzil uz petkrat. Obrazky chvalim ale i v Absolution to byla pastva pro oci. Az bude k mani ihned kupuju.
-
-
Už je, nebo ne?
-
-
Ja myslel sestku Absolution uz mam dohrany- chci ho zkusit na Purist :).
-
-
-
Možno by nebol špatný i pohľad z druhej "strany". Teda nejakého agenta, ktorý pátra po 47. Trošku dodať viac informácií do príbehu o agentúre, kto všetko v nej figuruje atď.
-
-
ja bych zas radsi puvodni zabijacky mise a ne se celou kampan honit za nekym
-
-
Protože v Absolution si zabil málo cílů, že? *7*
-
-
nejde o zabijeni ale o zpusob a typ mise.. napr. kdy si v absolutions pouzil lockpick? jen na otchazni z levelu.. taky mi chybel vlastni upgrade toho co chci
absolution se vydal cestou kane and lynch a tyhle obrazky me v tom kam miri serie jen utvrzujou -
-
Tak je to věc názoru. Mě třeba absolution bavil stejně jako předchozí díly. Jo, je to změna, ale já osobně nejsem konzerva a změny vítám. Ale jak řikám.. věc názoru.
-
-
Změny jsou určitě fajn, taky uvítám čas od času změny, ale jsou věci, který by se měnit neměly. Blood Money byla naprosto úžasná hra a pro trochu kreativního člověka to je vážně zábava, ale Absolution je jen Sam Fisher v obleku, utíkající před policií. Duch Hitmana je pryč, Absolution je bohužel z 80% jen naskriptovaný tunel. A je to z vlastní zkušenosti
-
-
-
-
-