Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Teď ze sebe vypotil sračku. Obrázek v rozlišení 1920x1200 uvidíš na monitoru s timto nebo větším v celé své kráse ale pokud se na něj budeš dívat na monitoru s rozlišením 1024x640 tak plnou kvalitu obrázku neuvidíš. Mezi jakýmkoliv rozlišením vetším než to 1024x640 nepoznáš rozdíl. Jinak optimalizace je dosti neadekvátní. Jistě nastavení vyššího rozlišení nějaký výkon sežere ale vyšší rozlišení textur už ne. Všechny novější mainstream grafiky (od HD4000 a GTX200) nezaznamenávají žádný pokles výkonu. Důkaz? Např.: Crysis 2 Jen to potom žere víc RAM a VRAM nic víc. Takže se celkový výkon ztrácí na portováním a vyšším rozlišením.
  • Rozdíl??!!!! Ještě aby ne když hra na xboxu jede v rozlišení 1024x640 bez vyhlazování. *1* *1* *1*. Že si to mužem ještě graficky poštelovat hmm to je nám houby platný, když je hra náročná jako Crysis na Ultra
  • Aha ho, buzík prišiel medzi nás *1*
  • Sa neposer ty český k...... s tými ručičkami. *5*
  • Já to hraju od fčerejška *1*
  • *15* Kdyby USA mělo koule, tak by o ně brzo přišlo... Zvlášť za to co nám chtěli udělat s internetem.
  • Tvrdě prosazovat jediný správný názor, to ti jde. Není to česky, jdi bez vzrušení od toho, máš spoustu alternativ. Nemusí být všechno česky, často o to spousta lidí nestojí.
    Aneb:
    - je mi nějak stydno, neměli bychom se učit nějakou cizí řeč?
    - a proč posím tě, ten jich uměl a stejně se nedomluvil
  • Vývojáři a ani čeští distributoři nemůžou za to že tě kdysi soudruzi komunisti nenechali učit se anglicky...
  • už to stahuju *5*
  • Takze parada na steamu Alan Wake CE za 20.99E PARADA!!!
  • Textury, že jsou stejný? *15* *15* Sakra chlape, probuď se... Mám Xbox doma a to je od PC v texturách takovej rozdíl, že už radši hraju jen na PC.
  • Tj ale ono, pokud chce. Vem si ze oni to mozna ani nechcou prodavat u nas. Dovazi to tu jenom proto, ze tim nic neztrati. Kdyby do toho meli neco investovat tak se jim to nemusi vyplatit.
  • Nesmysl. Tady nejde o mě. Tady jde o úplně jiné principy, mně to jako spotřebitele nezajímá. Ty budeš číst knížku v arabštině ? Pokud chci prodávat produkt v dané zemi.... a ziskoví jsou až až to si nemysli, ta lokalizace (byť jen titulky) zase tolik nestojí, kdyby to udělali všude po světě.. tak by měli místo 20 mil zisk třeba 19 ..... Zkrátka hnus takový druh myšlení, proto jak uvažuješ Ty a Tobě podobní .. tak právě proto jde tahle země do háje .....kdyby USA mělo koule, tak by jsi je olízal ....
  • Mechwarrior_bw
    a ako mám nazvať človeka ktorý označí grafiku MDK za "i dnes naprosto krasnu" ? myslím, že slovo ignorant je ešte veľmi mierny výraz. Ak sa ti v MDK páči štylizácia tak to tak napíš ale nepíš o grafike ako takej, keďže štylizácia je len jeden z prvkov ktoré ju vytvárajú.
  • Kdyz jsi velkej trh (velka cast zakazniku atd.), udelaji vsechno aby ti to nacpali. Kdyz jsi malo vyznamna cast zakazniku, tak jim je jedno jestli v CR prodaj 400 krabic nebo 500. Resp. pro ne muze byt lepsi kdyz prodaj 400 bez cestiny nez 500 s cestinou za x tisic.
  • Přeložit do češtiny by se to nevyplatilo, nejsou dostatečné prodeje.
    Přijde ti normální, že kvůli tobě, který anglicky neumí, by neměl možnost nikdo jiný si to zahrát aspoň v té angličtině? S logikou "když to není pro mě, tak ať to není pro nikoho" asi v životě moc nepochodíš.
  • To nemyslíš vážně co jsi teď plácl za nesmysl.
  • A co treba starej Blood? Ten byl taky plnej cernyho humoru a potom jeste Shadow Warrior .... :)
  • Stejně jsem chtěl pc verzi jenom proto, že se tu vždycky najdou nějaké šikovné české ručičky, které si nenechaj tak suprový příběh ujít a přeloží ho do našeho nádherného jazyka.
  • Ano MDK ma stylisticky krasnou grafiku, kterou kdyz nepustis na nejakem extra velkem monitoru (kvuli rozliseni), muzes hrat v poho i dnes. Jakmile se ale zacne uchylovat k nejakym ignorantum a pod. (kteri maji jiny nazor) to uz lepe skoncit a jit o dum dal...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit