Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • S Duke3d to neni moc dobrej priklad. Ta hra byla technicky zastarala uz kdyz vysla, ale prekvapila prave svou bezva hratelnosti a humorem, ktery pokud vim, do te doby v fps spise chybel (doufam, ze mi ted nekdo nevmete do tvare nejakou srandovni FPS, na kterou sem si nevzpomnel :)
  • Tak zaprvé to srovnání je k ničemu, jelikož nejde porovnávat pásma a barevnost velké televize s malým monitorem. A zadruhé, grafika je relativní pojem. Nejdůležitější u hry vždycky byla je a bude hratelnost.... samozřejmě čím lepší grafika tím líp, v určitých případech zvýší hratelnost, ale taky jde o to v jaké době tu hru hrajete. Kdysi jsme byli hotoví z Duke Nukem 3D, dnes po letech když si to pustíte v návalu nostalogie, tak čumíte na jakési škaredé kostečky... má ta hra hnusnou grafiku teda nebo ne? ....
  • To ze si nekdo stahne hru tak krade? Takze kdyz si vyfotim tvoje auto tak jsem ho ukradl?
  • Tanbou- Spoustu her si může hráč vyzkoušet na Onlive jako plnou (leč časově omezenou) hru takže to rozhodně není omluva když někdo krade a pak se vymlouvá na absenci dema.
  • Asharak
    Nice :) Jje vidět, že si na konzole verzi moc záležet nedali... alespoň teda od pohledu na screeny -.- dle mě to mohlo být totiž lepší... ale zase jde o engine no
  • Mechwarrior_bw
    a vieš že obloha je modrá a koleso sa zvykne točiť ?
  • Nepletu nic. Ano, stavím proti sobě nezákonný čin a zákonný čin. Skutková podstata je stejná - vyzkoušet.

Warez nepodporuji, když narazím na linky, tak je reportuji. Sám při chvíli programuji, vím co je to za dřinu.
    ALE
    Pokud chci prodat, měl bych nabídnout možnost ozkoušet, je-li to možné. Pokud nenabídnu tak mi právně nehrozí nic (je to moje věc), nicméně riskuji, že si potenciální zákazníci produkt ozkouší "pod rukou".
  • Mechwarrior_bw
    - o dôvod viacej aby grafika napredovala čo najrýchlejšie
    - hry pred 10-15 rokmi dosahovali maximum čo daná doba dovolovala a hráčom na nej sakra záležalo... povedal by som, že ešte viac ako je to dnes, keďže prakticky každá nová hra posunula latku znovu o niečo vyššie ... ale to si zrejme mladá generácia ktorá nezažila nástup 3D grafiky a prvých akcelerátorov nevie predstaviť čo sa vtedy vtejto oblasti dialo.
    - o grafike to JE rovnako ako o ďaľších parametroch hry.
  • Tanbou: Trosku mimo ne?? pletes sem neco co neni nezakone s tim co je nezakone.
  • rodneymckay
    Věřím, že autor článku to nepsal proto, aby rozpoutal další flame PC vs konzole.
  • Adam - taky se stěhuješ do bytu jen podle vzletných řečí realitního makléře, tedy aniž bys byt napřed osobně navštívil a prošel si jej?
  • No ale vsimni si, ze taky hovoris o grafice a o obsahu hry vlastne nic ;)
  • a alan wake je narocnejsia hra ako battlefield 3? ma lepsiu grafiku ako battlefield 3?

skratka a jedoducho je to odflaknuty absolutne neoptimalizovany port.
    to je fakt na ktorom nezmenis vobec nic.

GTA IV bol doteraz najhorsi port no updaty to napravili. no ale ani v den vydania to nebola taka prisernost ako toto.
  • Těším se na dobu kdy bude grafika tak dokonalá, že se na forech nebude řešit, ale bude se řešit obsahová stránka hry o kterou v téhle hře jde především. Nevím jak vás ale mě bavily i hry před 10-20 lety i když jejich grafika nedosahovala ani kvality dnešnich her na mobilech. O grafice to fakt neni, tak se nehadejte PC vs xbox vs PS3, proberte se a běžte si radsi něco peknyho zahrát!
  • Pokud máš cash, můžeš si dopřát zlaté časy PS2 kdykoliv, na PS2 kupuju zatavené originálky, ale hraju je s myší a klávesnicí na PC, neb je to pohodlnější a přesnější, s víc fps a občas jde vytáhnout i rozlišení. Viva-la PCSX2!!! *15*

A Bios mám samozřejmě ze své konzole.
  • To teda urcite ne, zbytecne prehanis. Jasne, ne tolik vyrazny hry, tam multak treba za rok i za pul nema vyznam, ale neni to takovy pomer jak pises.
  • Ja ti klidne odpovim i5 2500K,8GB ram a GTX560ti. Jinak dobra vymluva-neni demo tak to ukradu.
  • Ringwraith
    Ohohoho, článek vyloženě na téma PC vs. konzole?

No, jdu si pro popcorn.

Kecám, jdu to radši hrát, ne sledovat hádky.
  • To bych teda nerek, ze DE3 prekonava SS jen v auidovizualo, ale do porovnani se radsi nebudu poustet, protoze sem System Shock hral tak davno, ze uz to snad ani neni pravda a detaily si nepamatuju. Je ale pravda, ze grafika sla hodne nahorou, zatimco ty ostatni veci moc ne. Proto by ale bylo dobry mit na konzolich novej hardware, kde by vyvojari sli vic do hloubky a nevyuzivali ho jen na vic polygonu na scene a obemnejsi textury, ale to uz je zase o necem jinem.
  • tomu hovorim argument.
    a preco by som si to kupoval? ja si chcem produkt najprv vyskusat nez si ho kupim. vyslo snad nejake demo na alan wake pre pc? nevyslo? a ako mam potom vedet ci neni hra odflaknuty port z konzole? aha takto sa to da zistit.

aky mas ty HW ak sa smiem spytat. a vlatne sa pytat ani nemusim. ak mas nieco slabsie ako 460gtx tak aj tak nepovies pravdu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit