Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Z toho vyplyva, ze porovnavat obrazky pro televizi s obrazky pro monitor na monitorech je docela hloupy napad. Ale uz aspon chapu, proc video pouziva takove divne barevne kodovani, aby bylo nezavisle na vystupnim zarizeni.
  • Psychotic
    Dýmka škodí zdraví, ale tak pro jednou... :-)
  • Asi mas zly crack. Zkus si to prvni koupit a pak pis!! *12*
  • Mechwarrior_bw
    typický jejdasek :) ... inu vývojari zlatí kašlite na detaily, stačia 4 steny, prdnite na ne textúry a ľudia ako jejdasek budú spokojní :) ... a vzhľadom na ukážky z novej mapy do MW3 tuším nebudem ďaleko od pravdy.
  • Ano, TV maji oproti monitorum jinou gammu, dokonce maji rozdilne hodnoty i jednotlive konzole mezi sebou (x360 a ps3), takze kdyz se takhle ciste vedle sebe postavi obrazky z verzi her, svetlost snimku je jinde. Coz ale kazdy si stejne tu TV nastavi jak potrebuje, tak je to uplne jedno :)
  • sleepless
    A o tom to ale je, každý to má jinak. Proto jsem psal, že si to "dokážu představit", protože takové lidi prostě znám a vím, že jsou pro ně i takovéto detaily podstatné. A pro někoho jiného ne. Každopádně, zapaluju dýmku míru a podávám... :)
  • no mal som si moznost tento "skovst" zahrat a poviem vam, ak by som za to dal co i len 5 eur bol by som nasrany lutoval by som kazdy jeden cent. preco?

optimalizacia.
    takto priserny port som este nevidel. na compe zo zvlada bf3 na full toto prosim pekne seka. ci dam detaily na low alebo high nehra rolu, seka to stale.

ovladanie.
    prsierene, nepresne. cele zle.

pribeh.
    tak to uvedenie hraca do deju je absolutna katastrofa. a ked uz na mna hovorilo z vrchu svetlo ktore mi poslalo dole baterku a pistol musel som to vypnut. KATASTROFA.
  • Psychotic
    V ČR nevím, nevím. MGS kolekci tedy mám, ale hlavně kvůli Peacewalker a remakům starých NES her....
  • coz nemusi byt nutne pravda .. vetsi graficke moznosti maji potencial nabidnout lepsi vizualni atmosferu ... je to stejne jako 5.1 audio vs. repraky na TV .. schopnost vyvojaru vyuzit mnohem vic prostredku je dalsi vec ... i kdyz samozrejme se to vice tyka vyuziti svetla, stinu a psychologie barev nez detailnosti textur, vsechno se pocita a rozhodnout se co je lepsi jestli hra na xbox v horsi grafice nebo ta sama hra na PC v lepsi grafice neni zadny orech ..
  • Detailnejsi grafika lepsi zazitek neprinese, neni-li vyznamna po herni strance - coz u tohoto remaje neni. Takove rozdily v dateilu jsou u vsech her na pc a na konzole. Presto osobne davam zpravidla prednost konzolovym verzim her, mam-li na vyber.

Pri porovnavani obrazku mejte na pameti, ze ty xboxove jsou designovane pro televizni obrazovku a prime srovnani na monitoru je zavadejici. Pokud to zvladnete, zkuste si ty obrazky porovnat na televizi z bezne pozorovaci vzdalenosti.

Zajimalo by me ale, proc je takovy rozdil v palete barev a proc ta xboxova vypada tak vyblite. Neni ti poprve, co jsem si toho vsimnul. Ze by televizory meli jinou barevnou charakteristiku nez monitory?
  • Oni se dokonce delaji remaky takovych her jako Metal Gear Solid, nebo ICO, kde si tu hru koupi kvuli o neco lepsi grafice i ti, co uz vlastni original a hraji hru znovu. Dnes uplne bezna vec.
  • Me teda dojde dojem ze skvele grafik u skvele hry hned, protoze skvele hry vetsinou mivaji skvelou grafiku, protoze skvela hra ma mit vsechno skvele :) Ale neni to az tak o tom, kolik je vykresleno objektu na scene, a v jakem hrajede rozliseni, ale jak je vytvarne ztvarnena, nadesignovana, stylizovana, atd. spise po vytvarne strance. A nutno podotknout ze jestli PC nebo 2 roky stara hra Alan Wake na Xboxu je uplne jedno, dojem je porad dobry.
  • Psychotic
    Asi jsem neměl tak vyjet, ale sjíždět si hru na jiné platformě kvůli lepší grafice je naprosto žcestné (tedy nepoužijete-li nelegálních prostředků). Že na grafice záleží a zlepšuje zážitek... to nemůže nikdo objektvní zapřít. Ano. Ale že by to bylo rozlišení a ostřejší textury? O tom si dovoluji velice pochybovat.
    Narážet na věk je vždycky podpásovka, nevím, co to do mě vjelo. Pardon.
  • Myslím že to bylo myšleno že při grafice Xboxu si to člověk užije stejně jako při grafice PC...
  • Opravdu mě to nepřekvapuje. Současné konzole jsou opravdu staré několik let a vývoj se přeci nezastavil. Trochu to omezuje vývojáře, takže zdokonalují engine a snižují rozlišení. Takže většina her běží na konzolích je HD zatímco PC FullHD. Samozřejmě určitě grafika zlepšuje dojem, ale abych řekl pravdu, při opravdu dobré hře vám dojem skvělé grafiky ani časem nedojde :)
  • Mechwarrior_bw
    aký s tým máš problém ?
  • sleepless
    Tak nějak nechápu, jak je vnímání grafiky a jejího dopadu na zážitek napojeno na vývoj člověka, že to jde ve 12 lépe než ve 30, ale rád si to nechám vysvětlit. Ovlivňuje grafika zážitek ze hry? Myslím, že ano. Znám lidi, co si danou hru (která je velmi bavila) sjedou znovu kvůli znatelně vylepšené grafice na jiné platformě? Ano. Je na tom něco špatného? Ne. Jak je to tedy spojené s věkem? Díky předem za odborné poučení :)
  • A co bych měl jako vidět? Víc jasu a vyšší rozlišení než boxový 720p, jinak nic. V jakékoli PC hře před nex-gen konzolemi byly mezi minimálními a maximálními detaily milionkrát větší rozdíly než v tomhle. Prober se.
  • Uvedom si, ze se tu srovnava hra, co je dva roky stara a na PC je az ted.
  • Psychotic
    "Jen kvůli grafice a z toho vyplývajícího lepšího zážitku."
    Pěkně, pane Poláček :-) Tedy pokud je vám dvanáct.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit