Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja myslim,ze timhle jsi to naprosto trefil. Pokud hrajete hru na konzoli a jste stale v pohybu, tak vam vse pripada pekny.Ale kdyz se zastavite a chcete si neco vychutnat,tak zjistite,ze to zas az tak pekny neni. Taktika vyvojaru zalozena na HW omezeni.
  • Vysvětluj něco vocasovi, kterej to nevidí z těhle screenshotů...
  • Tyhle srovnání jsou k ničemu, kdyby se při vývoji nemuseli omezovat konzolema grafika by byla uplne nekde jinde.
  • Úbohý príspevok...ten čo to písal si asi sral do huby. Na jednej strane vychvaľuje robotu a na druhej zasa píše, aká je tá robota nahovno. V tejto hre aj tak vždy išlo iba o ten brutálny pocit nočnej mory.
  • nemám nic proti xboxové grafice, pořád mi přijde dost dobrá a stačilo by mi kdyby mi to jelo přesně takhle
  • Spíš jsem čekal, že mi podrobněji popíšeš, kde jsou ty megarozdíly mezi oběma verzemi *12*
  • tak 40-45 fps .. na tenhle typ hry bohate staci ... takze pohoda .. neodflakla konverze potesi ...
  • haha ty seš dobrej magor
  • Je to především počasí. Textury jsou co do kvality identické, jediný rozdíl je ve vyšším rozlišení u PC verze.
  • JJ. Takhle nějak si tě představuju, buzíčku.
  • smejki
    Xbox je mázlý a méně kontrastní, aby se schovaly řádově hnusnější textury. Ne, to není počasí
  • rozdíl je asi jenom v počasí, na jedné je víc zataženo a na druhé ne ...asi :-)
  • Zrovna koukam, ze uz je to na warezu:(
  • *7*
  • To už hrajete? Sakra, já si musím počkat na březen, až přijde z Amazonu *9*
  • montatatana
    Zrovna nedavno jsem ho hral a grafika mi prisla uz na Xku naprosto skvela. Rozhodne ne tak mazla a sediva jako na mistnich obrazcich. imho je to spatne zachycene, v pohybu to vypada uplne jinak.
  • ovladani je naprosto v pohode, velka pochvala REMEDY! - lze premapovat jakoukoliv klavesu vcetne mysi... u kamery mas obcas pocit, ze Alan zaclani, ale jde jen o zvyk neco jako napr. ME serie
  • Mohl by mi nejaky majitel PC verze rict jak je to s kamerou a ovladanim? Cetl jsem ze predevsim pohled ve hre je volaky divny. Kdesi z ramena a porad se sam staci nejak do boku nebo co - aneb "konzoloidni auto-kamera". A ovladani je dobre na klavesnice+mys? Nebo je potreba gamepad? Jedine dve veci, co me muzou odradit od koupe...
  • na xboxu je to objektivne technicky horsi, da se rict ze dost hnusne .. ale paradoxne to na me pusobi trochu atmosfericteji (krom toho staticky screenshot neni zas tak urcujici) .. at uz to vypada jakkoliv ... stejne nemam na vyber takze pojedu na PC ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit