-
A zjistí že fiat 500 se na Alpské trati komicky nechytá ....aneb realita na druhou jedině v GT ;)
-
Že by vlastnost PS 3 a za celou dobu by to nedotáhlo kvůli rozhašenému laseru interier ?
-
Už od dvojky nejoblíbenější ...... možná za příplatek :(
-
Dvojka ,čtyřka, pětka .... víc mne u GT nezajímá . Stejně jako tolikrát předtím se ukazuje že 6 bude oslím můstkem pro PS4 verzi , kterou uvidíme .....do pár let ?! . Já si užiji pětky a snad opět opráším i dvojku v telefonu . 6 není na pořadu dne .
-
Jednu dobu byla TOCA 3 na GOG, ale pak ji asi stáhli z inventáře. Rád bych tam viděl nějaké díly McRae :) - ale zpět k TOCA. ta rozmanitost soutěží byla bezvadná. Na CARS i Corsu se těším.
-
mozes sa dalej utesovat a nahovarat si ake je to ppci :D
-
Vim ze Gran Turismo byli vzdy jen o zavodech aut... jenze to bez pozkozeni neni tak uplne efektni.
-
To je prasácká mechanika a naposledy jsem ji viděl v NFS Underground. Je to o tom, že tvůrci jsou neschopní (nebo nemají čas) udělat pořádnou AI
-
ted hrabnu hodne do historie, konkretne po screamer (po bozi jednicce), a tam bylo neco jeste horsiho
tam clovek jel par kol prvni, a kdyz si nedokazal vybudovat dostatecnej naskok, tak v cilovy rovince udelalo npc hop, a vyhralo *5*
i podfuky na joudy to chce delat inteligentne... -
Tak ze je podle tebe normalni zacinat vzdy z posledniho mista a mit to nastaveny tak ze v poslednim kole predjedes posledni dva NPC? A tak furt, zavod co zavod. Pravda nekdy se je podari predjet vsechny hned v prvnim kole. Mozna popisujes F1, ale tohle je GT series, tam kontaky a kolize jsou mnohem castejsi. Myslim ze lidi stejne resi spis to ze AI vas absolutne nevnima a tak ji nedela problem vas vytlacit nebo do vas nabourat.
Ale vic me bavi zpomaleni prvniho jezde. Pozoroval jsem to nekolik krat, byl jsem na treti pozici a na prvniho jsem ztracel -26 vterin, po predjeti druheho jezdce ztrata byla -28 vterin. Behem 4 zatacek jsem mel ztratu -12vterin, po par dalsich zatackach jsem predjel prvni AI. Zvlastni bylo ze se me pak drzel jako kliste a ja mel na nej do konce zavoda naskok 2 desetiny. Zajimava mechanika. -
S tím provázkem jsi pobavil. Zkus někdy mrknout třeba na WTCC nebo jiné závody, kde jezdí AUTA.
-
Není
-
Je to lepsi jak gt5!A co slibili to splnili!A k tem autum ze jezdi jak na provazku,tak chlapci kouknete v tv na takove to zavody,a je to uplne stejne.kazdy chce drzet idealni stopu,asi tak.A tato hra neni o strkanicich a destrukci a v realu je to zakazano!v multaku si delejte co chcete!Ale i v multaku muzete do nekoho strcit,ale na posled,pak vas ihned vykazou z mistnosti!Pokud to neni tvz suffle race.Radsi jdete na ten svuj need for speed.
-
No jo, když je v závodním simulátoru akorát nadupaná fyzika a grafika, tak to nestačí. Chtělo by to ještě letadla a ponorky a minihry se sázením hrášku
-
jsi chromak
-
Mužes napsat cestu? ja to tam proste nevidim...
-
Je to normalne v nastaveni.
-
Ano jedna hra, ještě k tomu docela nudná, se mi zdá málo :/.
-
Ahoj, prosímtě, kde se nastavuje obtížnost AI, já to za boha nemůžu najít..:) Díky!
-
asi jo