Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kennyB
    Je v tomto díle trať Seattle Circuit???
  • Zatím se dá hrát jen Early Access verze a tam, pokud se nemýlím, MP není. V plné bude.
  • nepleteš si to s iRacingem?
  • AI je oproti GT5 mohutne vylepsena, stale to sice muze byt lepsi, ale je ted mnohem agresivnejsi i chytrejsi.
    Ovsem je nutne ji skutecne nastavit na stupen 10, coz silne pochybuji ze recenzent vubec vi, podle toho co pise, recenzoval tak po peti zavodech.
  • Project Cars je dobrej, ale přijde mi trochu sebevražedný už z tak malýho rybníčku hráčů HC race simů ukrajovat ještě o ty co jsou ochotný platit měsíční poplatky
  • vůbec jsem o ní neslyšel, vypadá báječně, pokud má MP musí to být bomba
  • Hra to rozhodně není špatná. Hrál jsem všechny díly krom toho na PSP
    a všechny měly něco do sebe. Jen si u tohoto dílu nemůžu pomoct, ale zatím to není ono (snad se po několika updatech změní můj názor).
    Jinak já osobně momentálně velmi fandím Projektu Cars viz video: http://www.youtube.com/watch?v=B6j9pFdNeqE
  • Nakonec si asi nejvíc zablbnem jenom v GTA(5)
  • Piste si cokoliv je libo, ale ta hra je skvela.
    Predevsim ta nova fyzika je vyborna a na volantu je to neco skvostnyho.
    Nordschleife v noci, za deste ve Ferrari GTO je strhujici zazitek, ktery bych ted jinde hledal obtizne.
  • Simulátor je software, který v reálném čase počítá inženýrskou aproximaci skutečné fyziky. To GT nedělá (a tím neříkám, že to, co dělá, dělá špatně). Uplatňuje opačný přístup, takový fenomenologický. A s tímto přístupem pracuje tak, aby se dosáhlo rozumné úrovně realističnosti. Myslím si, že o moc lepší to s takovým přístupem být ani nemůže. Nicméně v principu je to úplně to stejné, co dělají arkády.
    Rozdíl v sotfwaru profi simulátoru a běžně dostupného HC simulátoru je pricipiálně nulový. Moduly lepené na engine slouží čistě k tomu, aby se komplikovaly určitě části simulace, jelikož je k dispozici více výpočetního výkonu. Výsledek se liší naprosto mizivě, pro amatéra neznatelně. Může jít třeba o přidávání členů aproximace, které byly v enginu původně zanedbány pro malý dopad na výsledek.
  • Tez mi prijde ze autor hral asi jinou hru nez ja. Grafika mi prijde na pomery PS3 nadprumerna, auta vypadaji podle me uchvatne, na nejake auto z GT4 s hnusnymi hranami a bez interieru jsem za tyden hrani vubec nenarazil (netvrdim, ze tam zadne neni)..
  • Top bulshit jedine:-D
  • Tak to je pak lepší si najít nějaké real-life video na youtube *1*
  • "Mainstreamový hráč" to nehraje, protože chce jezdit s tímto autem na této trati. Hraje, protože chce VIDĚT to auto jezdit po té trati.
  • ToCA 2 a 3 jsou jedny z nejlepších her pro klávesnici.
  • Nepřipluli kapříci. *2*
  • Horší hodnocení než poslední Need For Speed? Dobrej vtip *1* *1*
  • ze pouzivaji nejaky engine jeste nic neznamena. Staci si zjistit, co vsechno navic umi "simulovat" rFactor PRO a potom jsou firmy, ktere do techto enginu delaji dalsi moduly, ktere delaji z onech simulatoru tu jinou ligu. A v neposledni rade je to jak pises, tj. HW je taky na uplne jinem levelu. A prave proto je hrani na PC s G27 uplne jina liga nez sedet v simulatoru F1 od nejakeho tymu. Tady jde ale o neco jineho. GT je simulator at se to nekomi libi nebo ne. Splnuje vsechny podminky definice daneho slova. Pokud by nekdo psal, ze je GT verny simulator, potom bych souhlasil s temi radoby HC omezenci, kteri se maji za nadcloveky a kazdy kdo jen spusti GT, Forzu, NFS apod. je pro ne spodina a chudak, protoze ty hry nejsou "simulatory". A pritom ty jejich hry jsou ve srovnani se simulatory F1 stejne smesne arkady jako NFS apod.
  • money waste of the year 2013
  • Stejně nechápu, na co jsou stovky aut, když půlka z nich má stejnou fyziku a dva druhy zvuků. Hráči asi mají rádi pocit toho, že ve hře je něco, co tam ve skutečnosti není.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit