Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ristoro
    Je ale pravda, že na PC strašně chybí hry jako Gran Turismo nebo Forza :/. Jako malý jsem hrával NFS pořád, teď když chci závodní hru, musím jít pár let zpátky, protože z toho co teď vychází si člověk nevybere...
  • No vsak taky si neplet slova Simulace a Realita .. Realita je realita ... simulace se ji vzdycky jen snazi priblizit. GT proste je simulator .. neni to NFS nebo Burnout ... ale to proste nema smysl resit .. to jstejny jak kdysi valky mezi Amigou a PC. Je to zalezitost pohledu na vec.
  • Jakou přezdívku jsi používal na GT Academy? Byls letos v Holešovicích nebo minulý rok v Letnanech?

S cim jsi pomahal na GTPlanet? článkama?
  • Recenzia klobúk dole. Dobre, slušne a na rovinu povedané ako na tom séria je a čo by k záchrane svojho publika potrebovala.
  • gratulujem, forza 4 lepsia ako gt5 a gt6 dokopy:-D
  • Já jsem konzoli vlastnil ,ale xbox kvůli forze ta mi přišla ,vždycky lepší v jízdním modelu a to je hlavní :) ,ale už jsem jí dávno prodal .Ted mi konzole nic víc nenabízí oproti PC ,kde je simulátorů aut plno .Akorat rally simulátor nám chybí přecejenom richard už má svá léta.
  • Tak asetto super , ale na Gran Turismo to proste nema a mit nebude. Jsem PC paran , ale kvuli GT jsem si v bazaru koupil PS3 je to tak levne, ze je uplne jedno jestli mam k PC i playstation. Ale proste GT je tak komplexni s tolika tratema a ja nevim cim vsim , ze i kdyz bych radsi paril na PC zadna takova auta se k tomu ani nepriblizila. A nejde mi o nejake hardcore simulace jak richard burns rallye ale o zabavu !

No a dalsi duvod k PS3 je samozrejme GTA V :)
    A muj milovany midnight club ktery byl kdysi na PC , ale ted je jen na konzole.
  • Jack1947
    7/10 max a muzou bejt radi ze jsou. Voubec. *3* reakce na NFS:Rivals kdo nepochopil.
  • Jack1947
    Pockat, vzit casem obe. Neplati ted.
  • Keyz
    Strašná hloupost. Pak, že jsou konzole levné, když vlastně potřebuješ 2 aby jsi měl nějaký výběr :)
  • Ano 42, vlastne jiz 44. :-) O GT ctu temer vse co jde, jenom za tento rok to bylo vice nez 200 clanku.Taky o GT clanky sem tam pisu a pomahal jsem i lidem na GTplanet.
    Tu hru hraji od prvniho dilu, byl jsem i na academy a 2x jsem se osobne setkal s Kazem.
    O GT vim myslim opravdu hodne a mohl bych o nem diskutovat dlouho, ale zde to koukam postrada veskery smysl.
  • Jack1947
    Jo, kdosi chce zahrat holt nezbyva nez vlastnit obe, jinak otazka preferenci. Steam OS ze by mel nejake ty "only" hry no ... uvidime.
  • Keyz
    To je dost blbý, že na jednu konzoly jsou jedny auta na druhou další auta. Debilita.

Snad na steam OS toho bude jako na PC a vybere si pak každý. HC simulaci anebo zábavné závody.
  • musel si ich precitat 42 aby si aspon v nejakej nasiel ze je to dobra hra?:D
  • Kupte radši Assetto corsa a volant :)
  • Je to paráda no :) mam odehráno asi 12 hodin a zatím jsem z toho úplně nadšený,asi lepší auta jsem nehrál,ale možná to je i tím že jsem si koupil konečně k vánocům pořádnej volant :) (g27)
  • Jack1947
    Chce byt hlavne zdatna konkurence Forze a to jiste je tedy aspon doted byl ( I kdyz).
  • Nekdy mi prijde ze jsem uz posledni kdo tu zavodni licenci jeste nema *5*
    Myslim ze gt nechce byt proste nejvic hardcore sim jen proste velke a pristupne co nejvetsim masam. Urcite by pro polyphony nebyl problem udelat hc sim s 10-20 auty ale proste uspech gt by to nemelo uz jen z toho duvodu ze vlastniku fanatecu clubsport (atp.) zase tak moc neni i kdyz diskuse mnohdy naznacuje neco jineho.
  • Drahé Polyphony, ujíždí ti vlak. A je to Šinkansen.
  • "automobilová simulace vůbec" ... toto nie je simulator
    "ale mainstreamoví závodníci budou stejně často kroutit spíš hlavou než volantem" ... toto nikto iny ako mainstreamovi zavodnici nehraju,ti co chcu simulator pustia nieco ine

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit