-
*15* *15* *15* *15* *15* Hochu ani simulátory stájí F1 nemají s realitou mnoho společného ikdyž jsou dost blízko, natož tyhle blbiny na pc nebo konzole... Simulátor možná, ale realistickej dost sotva.. *7*
-
uz jenom to, ze dokazes precist 42 recenzi o jedny hre, o leccems svedci...
-
ja ho vidim: musis mit vsechno :D
-
Právě hrajeme GT5 a nějak nevidím důvod pořídit do "herny" GT6.
-
Kdyz se kouknes na Metacritic, zjistis ze devidka je u teto hry nejcasteji udelovanou znamkou, ale o to vubec nejde.
Jde o text a o to, ze tu hru skutecne proklepli. -
9/10, fanboy, chapeme *6*
-
Co se to deje, ze tu zadny konzolak neplace ze konzolova hra dostala jen 7/10... Kdyby nejaka ono to bylo Gran Turismo! Jo, holt to nevyslo tak uplne podle predstav, ti co uz maji minuly dil projety skrz naskrz si to rozmysli. Rozhodne to asi nebude uplne nejlepsi opusteni mináule generace konzoli i tak to bude prinejmensim dostacujici. ( Nehral jsem , jen dle toho co se mi doneslo pisi).
-
Ale jo .. a dokonce za volantem .. a budu dokonce tak drzej, ze bych se vsadil, ze mam v zavodnim tempu v realu odjeto vic, nez ty panacku .. A muze se ti to nelibit jak chce, ale GT je simulator ... nikdo netvrdi, ze nejrealistictejsi na cele planete, ale je to simulator. (A to dalko vic, nez treba takovej rFactor)
-
Ve hre mam nahrano jiz neco pres 60 hodin, cetl jsem 42 recenzi na GT6 a suverene nejlepsi napsal Polygon, tam se doporucuji podivat, at vite jak ma vypadat recenze zavodni hry.
-
Paradne napsanej clanek, paradne zminene zapory... ktere jsou tam pravem.
Je videt ze to psal clovek, kterej zkousel oboje.. a nematla to paty pres devaty..
Hral jsem jak GT tak forzu a presne jako autor recenze nechapu nejaky "boty" (normal kokpity, AI, poskozeni, treni aut ktery vypada jak bitka ve final fantasy) ... U forzy je taky par nedodelku, ale nabizi paradni a zabavnou fyziku ...
Ale jsem hlavne zvedavej na gran turismo 7, to rozhodne jestli si koupim PS4 nebo ne.. Urcite je potreba predelat zvuky, multiplayer by ocenil asi nejakou vic amaterskou a zabavnou cast (napr. hra na babu, virus atd. atd.), casu by meli mit dost a presne jak bylo zmineno v recenzi je pekny ze pridaj nejakou blbost, ale kdyz neopravi hlavni problemy... tak je to v podstate k nicemu...
Kazdopadne autor +1... ocenil bych od stejnyho i recenzi na Forzu 5 *3* -
taky mate pocit, ze borec v ty alpine ma helmu predevsim proto, aby si hlavu neobouchal o strop? *5*
-
To nejsou obrázky ze hry, ale z foto módu a ten při vyfocení zapne X efektů, které tam při hraní nejsou. Jinak auta vypadají strašně uměle, nevím čím to je. Příjde mi, že GT5 vypadalo líp
-
Nemůžu si pomoci, ale jako bych koukal a hrál GT4 z PS2. Nějaký rapidní rozdíl (více aut, tratí apod. neberu) není skoro vůbec cítit, natož pak znát.
Ale zkušení harcovníci GT série budou asi namítat. -
Takze o jeden bod horsi nez Far Cry 3? :D
-
To jsou obrazky ze hry. Auta opravdu vypadaji uchvatne. Okoli trate uz hur, ale pri velke rychlosti je to dobre maskovano. :)
-
Od kdy je Gran turismo simulator ? seděli jste někdy v autě ? *7*
-
Mohli byste občas ukázat vlastní,reálné obrázky ze hry ne vyrendrované pr ukázky..
-
Chtělo by to dojmy z Assetto Corsa. To vypadá skvěle a podle ohlasů, se to hraje jako pravý simulátor.
-
jojo je výborná a objektivní.
Hlavně sem rád, že se nebál říct, že by bylo potřeba vyměnit toho u kormidla, protože on se očividně zakoukal do někam do budoucnosti za 40 let, takže ted chtěl mít hlavně oblohu podle skutečnosti, zatímco samotná hra často padá, nenačte trať, AI je pořád trapná atd, atd. -
to vypadá, že uspěchali vydání a teď to budou dohánět patchema a DLC. takže já se ke hře dostanu až vyjde něco podobnýho jako Academy Edition u pětky