-
Nemůžu si pomoci, ale jako bych koukal a hrál GT4 z PS2. Nějaký rapidní rozdíl (více aut, tratí apod. neberu) není skoro vůbec cítit, natož pak znát.
Ale zkušení harcovníci GT série budou asi namítat. -
taky mate pocit, ze borec v ty alpine ma helmu predevsim proto, aby si hlavu neobouchal o strop? *5*
-
Vim ze Gran Turismo byli vzdy jen o zavodech aut... jenze to bez pozkozeni neni tak uplne efektni.
-
Aj keby sa poseriete GT6 je top simulator , vyplakavat take blbiny ze neobsahuje len vyhradne full premium.Ma chyby samozrejme,, na ktorych sa pracuje to je dolezite ,neviem o tom ze by PD zamestnavalo Harryho Pottera ktory vsetko hned vycaruje.
S umelou AI to tiez nieje take tragicke jak sa snazi autor podsúvat. ( nektory sa dokonca aj uhnou o tu píď, ale zavodenie nie je o tom ze ti bude niekto vytvarat miesto s pozvankou,voe) -
-
Tez mi prijde ze autor hral asi jinou hru nez ja. Grafika mi prijde na pomery PS3 nadprumerna, auta vypadaji podle me uchvatne, na nejake auto z GT4 s hnusnymi hranami a bez interieru jsem za tyden hrani vubec nenarazil (netvrdim, ze tam zadne neni)..
-
-
Že by vlastnost PS 3 a za celou dobu by to nedotáhlo kvůli rozhašenému laseru interier ?
-
-
Top bulshit jedine:-D
-
-
Hned v pondělí kupuji a těším se jak malá holka .. Kdo hrál GT5 s volantem tak už nic jiného ..
Na 6 jsem moc zvědav .. Pozdě ale přece !! -
7/10? Demence GOTY 2013 !!!
-
-
money waste of the year 2013
-
-
Je to lepsi jak gt5!A co slibili to splnili!A k tem autum ze jezdi jak na provazku,tak chlapci kouknete v tv na takove to zavody,a je to uplne stejne.kazdy chce drzet idealni stopu,asi tak.A tato hra neni o strkanicich a destrukci a v realu je to zakazano!v multaku si delejte co chcete!Ale i v multaku muzete do nekoho strcit,ale na posled,pak vas ihned vykazou z mistnosti!Pokud to neni tvz suffle race.Radsi jdete na ten svuj need for speed.
-
-
mozes sa dalej utesovat a nahovarat si ake je to ppci :D
-
Tak ze je podle tebe normalni zacinat vzdy z posledniho mista a mit to nastaveny tak ze v poslednim kole predjedes posledni dva NPC? A tak furt, zavod co zavod. Pravda nekdy se je podari predjet vsechny hned v prvnim kole. Mozna popisujes F1, ale tohle je GT series, tam kontaky a kolize jsou mnohem castejsi. Myslim ze lidi stejne resi spis to ze AI vas absolutne nevnima a tak ji nedela problem vas vytlacit nebo do vas nabourat.
Ale vic me bavi zpomaleni prvniho jezde. Pozoroval jsem to nekolik krat, byl jsem na treti pozici a na prvniho jsem ztracel -26 vterin, po predjeti druheho jezdce ztrata byla -28 vterin. Behem 4 zatacek jsem mel ztratu -12vterin, po par dalsich zatackach jsem predjel prvni AI. Zvlastni bylo ze se me pak drzel jako kliste a ja mel na nej do konce zavoda naskok 2 desetiny. Zajimava mechanika. -
-
To je prasácká mechanika a naposledy jsem ji viděl v NFS Underground. Je to o tom, že tvůrci jsou neschopní (nebo nemají čas) udělat pořádnou AI
-
ted hrabnu hodne do historie, konkretne po screamer (po bozi jednicce), a tam bylo neco jeste horsiho
tam clovek jel par kol prvni, a kdyz si nedokazal vybudovat dostatecnej naskok, tak v cilovy rovince udelalo npc hop, a vyhralo *5*
i podfuky na joudy to chce delat inteligentne...
-
-
S tím provázkem jsi pobavil. Zkus někdy mrknout třeba na WTCC nebo jiné závody, kde jezdí AUTA.
-
-
To je dost blbý, že na jednu konzoly jsou jedny auta na druhou další auta. Debilita.
Snad na steam OS toho bude jako na PC a vybere si pak každý. HC simulaci anebo zábavné závody. -
-
Tak kdyby na obe konzole bylo totez, tak by nebyl duvod, aby byly na trhu obe. :)
-
Jo, kdosi chce zahrat holt nezbyva nez vlastnit obe, jinak otazka preferenci. Steam OS ze by mel nejake ty "only" hry no ... uvidime.
-
-
Strašná hloupost. Pak, že jsou konzole levné, když vlastně potřebuješ 2 aby jsi měl nějaký výběr :)
-
-
Pockat, vzit casem obe. Neplati ted.
-
-
-
-
Ano 42, vlastne jiz 44. :-) O GT ctu temer vse co jde, jenom za tento rok to bylo vice nez 200 clanku.Taky o GT clanky sem tam pisu a pomahal jsem i lidem na GTplanet.
Tu hru hraji od prvniho dilu, byl jsem i na academy a 2x jsem se osobne setkal s Kazem.
O GT vim myslim opravdu hodne a mohl bych o nem diskutovat dlouho, ale zde to koukam postrada veskery smysl. -
-
Tato recenze odpovídá cca 4-5 A4 textu, u mě asi 6 a půl minuty času. 44 recenzí, některé budou kratší, některé delší, vydá na 200 stran A4, 5 hodin čtení. Přičemž každá recenze je minimálně z poloviny zaplněná faktickými informacemi, které jsou pokaždé stejné.
Takže ti to shrnu: Ty se tady chvástáš směšnými 200 stranami / 5 hodinami, čehož polovina byla redundantní? Děláš si srandu? -
víš co....musíš pochopit, že dost lidí třeba nedokáže tvojí práci náležitě ocenit. Né snad kvůli tomu, že by si o danné hře neměl dostatečné povědomí, to asi určitě podle toho co píšeš, máš. Ale když tohle napíšeš, tak si 90% lidí poklepe na čelo, jestli si normální. Ono zasvětit (promrhat bude lepší termín) TOLIK ČASU TAKOVOU P*ČOVINOU jako je hra, to už chce mít silnej žaludek. Pokud ti je 15, tak ok, ale jestli si dospělej chlap, tak se zamysli nad tim, jestli ti neujíždí v normálnim životě vlak...
-
-
každý má nějaký koníček. někdo vymetá hospody, někdo jiné zábavní podniky, někdo se celý život honí za ženskýma, někdo má jako koníček motorku a někdo se věnuje nějaké hře. jak může někomu ujíždět vlak, pokud se věnuje během života nějakému koníčku, který ho baví? (tedy pokud to neovlivňuje i další části života) to spíš ty jako student ještě život nechápeš :)
-
kdyby si byl historik, nebo cokoli jinýho, tak ti neřekne nikdo půl slova, ale kasat se tim, že vlastně žiješ GT......to je docela smutný. A je jedno, že je to GT.....já sem tyhle PC magory nikdy nechápal, ženský je nechtěj, celej den zavřenej a čumí do obrazovky.....a pak o tý samý píčovině ještě smolý článek. Jako ok, každej jsme nějakej, ale nevyzdvihuj psychickou úchylku jako nějaký zaslužilý terno pro společnost
-
-
Jakou přezdívku jsi používal na GT Academy? Byls letos v Holešovicích nebo minulý rok v Letnanech?
S cim jsi pomahal na GTPlanet? článkama?
-
-
tady se to rozpadá