Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Psychotic

Hraju v podstatě pouze Career mód. Každý ročník od 2009.

• Butters

stačí chvíle a máš aut spousty... nejlepší za mě GT4

• Butters

čistim pravidelně, pokaždý padá za stejných situací. Nemluvě o cutscénách na to se nedalo koukat, to bylo nejhorší. Na PROčku sem neviděl.

TLoU2 třeba taky žádnej zázrak, ale dalo se to aspoň. 

• Derp_1337

Tak Slimko mělo občas ten problém, že se zaneslo od prachu a pak ventilátor nestíhal chladit a konzole se musela podtaktovat, aby se nepřehřála. Člověk by jednou za čas měl rozebrat spodní lištu a vyčistil konzoli od prachu (podobně by to měl dělat i u PC).

• Butters

jo... cyberpunk prej taky zvládne ps4. No ono to sice jede, ale neudrží to stabilně ani těch 30fps :/ za mě nehratelný, tak zda to nebude něco podobnýho... zase věřim že exkluzivka bude odladěná líp, ale stejně...

• mdkGT

Kdo považuje GT6 za nejlepší díl série, neměl by se k sérii GT snad ani vyjadřovat.

• Derp_1337

Z toho, co píšeš, se dá vyvodit, že moc nehraješ Career režim. Na tom nic není špatného, ale z tvých zkušeností s ostatními režimy (např. Ultimate team) nemůžeš soudit Career.

• medveddd

Digital Foundry na to má videoanalýzu, jukni na YouTube. Lepší shrnutí neseženeš.

• Psychotic

Můžu a popírám.

• V kavárenských výzvách jsem za třicítkou a na Hard už to opravdu žádná procházka není. Na první místo není s jedinou větší chybou šance. Takže to asi bude chtít postoupit do závodů, které už to hráči nedají zadarmo. Stejně tak výzvy a licence nebo "Circuit experience" na zlato jsou sakra výzva. Takže tohle je dost mimo.

• SP docela slabota. (k MP jse mse zatím neodstal). Rubberbanding je tam tak znatelné, až to uráží průměrného hráče. To že se někde vysekáte (což nemá na nic vliv) a po chvíli zase všechny doženete je tak okaté, až se člověk nepotřebuje snažit :-/

• Derp_1337

No ale Career herní režim ve FIFA je plný takových předskriptovaných událostí. To nemůžeš popřít.

• Derp_1337

PS4 Slim má úplně stejný výkon jako PS4. Jestli to jede na PS4, tak to pojede i na PS4 Slim.

Jediný rozdíl mezi PS4 a PS4 Slim je v tom, že Slimko zabírá méně místa.

• Butters

hrát takové hry na dualshocku je zločin... i blbej thrustmaster za 3000 z toho udělá uplně jinej zážitek.

• Butters

Hoši, zvládne to ps4 slim? Zkoušel někdo? Nebo mam obědnat ps5?

• LessPh

Mně se GT graficky docela líbí, kdyby to bylo na PC, tak bych do toho šel.  Viděl jsem jen pár videí, tak nemůžu úplně soudit, ale tragédie to rozhodně není. Forzy jsem strašně přejedenej a už víc nechci ani nemůžu, FH5 jsem si měl odpustit :(

Jinak to je strašně těžký porovnávat grafiku, třeba FM nemá dynamické nebe a GT mi přijde, že naopak má.. a tohle je třeba pro mě něco, co já vyžaduju. Chci aby se nebe hýbalo, bylo dynamický, pokud možno i dynamické mraky a ne jen statická hnusná placka jako to má FM - to prostě nemůžu na svým PC akceptovat.

FH5 má sice dynamické nebe, ale funguje jen v open worldu v závodech mají tak hnusnej lowres skybox, že se na to nedá koukat. Noční nebe v FH5 ja pak naprostá tragédie hraničící s amaterismem...

Naposled jsem hral GT2 na emulátoru a byla to sranda, nový GT bych si dal... protože jsem žádný GT nehrál už 20 let... 

• Derp_1337

Tak o tom byl vždycky TW:Warhammer. Některá rasa má tohle, jiná zas tamto.

Ta zábava byla vždycky v tom, že tam nebyl žádný balanc pěchoty/jízdy/lučistníků a člověk se prostě musel naučit hrát s tím, co měl.

Třeba za HE (High Elves) hráč stavěl 70% armády z lučistníků a zbytek armády bylo něco, co zaměstnalo nepřítele na dostatečně dlouhou dobu než je lučistníci rozstříleli. 😂

• Veskoslav

No u Nurgleho jsem si pozabíjel většinu armády vlastním morem většinou. Obrovská nevýhoda jsou krapet pomalejší jednotky. Na druhou stranu zajímavý koncept budov a technologií. Tzeentch má na můj vkus až příliš mnoho střeleckých jednotek a rozhodně nejhorší jízdu. Osobně za mě Slaanesh, tam jsem dokázal dobýt defacto všechny lidské říše na Jihu a má i lepší startovní pozici, protože je úplně na severu a z vrchu ho nemá kdo napadnout. navíc dobrý balanc mezi pěchotou a jízdou. Problém pro změnu jsou střelecké jednotky:)

• Kissino81

Tzeentch, Slaanesh nebo Nurgle?

• Veskoslav

"Je to hnusné, fyzikálně za zenitem, ale za chvíli to přestanete vnímat..." To je asi tak celé, co mi ta recenze dala...A nejlepší mě dostávají animace diváků. Jak mrtvoly a pokud už se hýbou, tak úplně stejně...

VS Forza Motosport 7

https://www.youtube.com/watch?v=47NWGmipxjw&ab_channel=GameV

vs Forza Motosport 7 čistě déšť porovnání

https://www.youtube.com/watch?v=3p-fPuHVg_Q&ab_channel=Cycu1

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit