Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zdar mám prosbu chci se zeptat nemůžu rozjet kariéru co proto musím udělat musím PS4 mít připojí k internetu ? A i být přes něco přihlášený jestli můžu poprosit pošlete mi nějaký e-mail buď jsem nebo na e-mail iteech@seznam.cz moc děkuji hrozně bych si rád zahrál kariéru moc všem děkuji za odpovědi
    • Ahoj, jak jsi to vyřešil prosím? Mám stejný problém-pouze Arkáda a porad stahuje


      Dik

      Filip

  • zdarec,
    nevíte co s tím, že se hra po aktualizaci nechce načíst, přehraje se dlouhé úvodní video a zůstane to stát na černé obrazovce bez načtení auta... Zkoušel jsem i vytvořit nový profil, ale vše je stejné.
  • Zdááár pařani. Tak cóóó????
    Máte už nalítáno 40 000km?? A vyhraných 50 mega ???? A koupených aut za 50 mega??
    Koupit auta za 50 mega, to jde docela rychle, jen je mít.

    Jak vyděláváte ???? Napište někdo.....
    Já jezdím arkádu, Nýrburgring 24h, s Alfou 4C (kategorie N200) výkon nechávám, jen závodní gumy, spotřeba paliva 10 (max), kategorie soupeřů Gr.1, obtížnost expert, typ - vytrvalost na 10 minut.
    Za cca 11 minut se to dá zajet. a 133 000 je doma. Při čistým závodě (nebourat do mantinelů a ostatních aut) prémie 50 procent navíc, takže skoro 200 litrů. Zajel jsem to i malou mazdičkou (N100)
    50 mega už mam, ale dá to chvilku ježdění.
    Zatím čuz.
  • Nevíte někdo proč auto nejde vytočit na plný plyn? Jedu a spomaluje jako bych držel ruční brzdu a plyn dohromady. A nijak v nastavení jsem na nic nepřišel.
  • Mám dotaz - včera jsem si koupil GT sport a po zapnutí hry nemůžu hrát nic jiného, než arkádu..připojený k netu jsem..co mám udělat?
    Může to být tím, že se mi teprve stahuje aktualizace hry? Díky za odpověď
    • Ahoj, jak jsi to vyřešil prosím? Mám stejný problém-pouze Arkáda a porad stahuje

      Dik

      Filip

  • Zdár pařani
    Já pařím GT 17-18 let a na každej díl jsem se vždycky tešil a s úžasem jsem pařil a sledoval co novýho vždycky přibylo (auta, tratě).
    Když jsem se konečně dočkal novýho GT na PS4, tak se dostavilo obrovský zklamání. Asi jsem jeden z mála, ale myslím, že i pár takových mezi "náma" je. Nepotřebuju onlajn. Stačí mi singl kariéra.
    ""Oznámení, ---- K ukládání her dochází pouze tehdy, je-li GTS online. Nemůžete-li se připojit k internetu, budete moci hrát pouze v režimu arkáda. Bez připojení k internetu nelze data herního pokroku uložit.""
    Tak, šmitec. Nebo si mám zaplatit online abych si mohl zahrát singl kariéru?????????????
    Asi koupím Project Car 2 nebo Asetto Corsa nebo F1 2017. Doufám, že to tam není podobně.

    To už byly fakt lepší ty Prology... i ten koncept Tokyo-Ženeva
    • Tak PS+ k ukládání hry není potřeba, stačí být jen připojený. Každopádně jakožto člověk , který hrál GT od prvního dílu i já jsem byl poněkud zklamán po vyzkoušení bety. Myslím že fyzika aut je v pořádku, je to pořád staré dobré GT, ale co mě osobně vadí je upravený displej. Myslím , že v GT6 byl poskládán lépe, u GTS zabírá velkou část spodní části obrazovky a při pohledu z kapoty to celkem ruší. Další věc a divím se že to nezmiňuje žádná recenze je zrušení funkce tlakového senzoru na tlačítka X a čtverec, pokud hrajeme tak nějak po staru, můžeme tlačítkem dát buď plný plyn, nebo nic - to stejné platí pro brzdu. U GT6 se to dalo krásně dávkovat silou stisku - jak plyn tak brzda. Grafika aut je OK o pozadí některých tratí bych se nezmiňoval, to dokáže vehnat slzy do očí
      *1* ale čert to vem. Nicméně ve foto režimu si nelze nevšimnout , že ani auta nejsou v jednotné kvalitě, je to tak , že vozidlo, které řídíme je v pohodě, ale jakmilesi najedeme na vozidla soupeřů, už to tak veselé není, hranatý brzdový kotouč, velmi zjednodušená přístrojovka atd. Takže mám pocit , že tento díl není pro me a jen čas ukáže jestli to od Polyphony byl krok správným směrem, osobně si myslím že prodeje až tak vysoké nebudou.
      • Zdarec,
        Taky sem byl zvyklej na tlakovej X (plyn). Šlo to dobře, čtvrt, -půl plynu, a řazení R2 nahoru, L2 dolů. U formulí sem si ještě nastavil L1 KERS abych to mohl držet a řadit (R2) a na R1 DRS. (Na PS3)

        Na PS4 X (křížek) tlakovej není. Tam jsou zas tlakový R2, L2. Takže jediná možnost je naučit se "šlapat" na plyn R2, brzdit L2 a řadit X nahoru, čtverec dolů. Po chvíli se to dá naučit. (když si pak chci jen tak něco zajet na PS3, tak to je totální maglajz
    • typicky sony, co bys chtel
  • Koukám, že diskuze Zaklínač vs Dark souls má silnou konkurenci :) Já myslím, že virtuální závodníci můžou být rádi, že se letos na podzim tak hezky urodilo a každý si najde to svoje. U mě to vyhrál PCars 2, graficky asi horší než konkurence (pořád podle mě ale pěkná hra), ale ten pocit z jízdy se mi prostě líbí víc, nehledě na LiveTrack 3.0. To ale neznamená, že Forza nebo GT Sport jsou horší hry, jen mě osobně nesedli tak moc, přesto si ale Forzu rád zapnu a jen tak si zajezdím pár kol v něčem, co se nebere až tak vážně. Navíc ta nabídka aut tam je prostě parádní, byť některé auta jsou tam docela zbytečné. No a GT Sport sice není žádná třeskutá simulace, ale ten jízdní model je podle mě velice zábavný a funkční a technicky je ta hra supr (ale netroufám si říct, jestli vypadá líp Forza nebo GT). Objektivně ale musím říct, že mě GT zklamalo co se týče obsahu, tratí poměrně málo a i když vozový park je na tom líp, část aut jsou nelicencované kraviny s jízdním modelem z Wipeoutu které navíc vypadají docela hnusně. Nevidím důvod, proč by GT mělo být obsahově tak chudé jen proto, že je online a rozhodně si nemyslím, že tohle je případ kvalita místo kvantity, Laguna Seca nebo Spa rozhodně nejsou nekvalitní tratě a myslím že nejsem sám, kdo by místo Vision cars radši viděl více reálných aut. I přes to se ale podle mě nemá GT za co stydět a podle mě si najde hodně fanoušků.
  • Mě spíš zaráží, že naprosto nikdo nezmiňuje, že tam jsou v podstatě jen 3 eventy/tratě týdně za rating. A v jednom ti určují, s čím máš jezdit. Proč tam není víc Daily Race tratí hned od vydání? A nějaké "turnaje" o třech tratích třeba s Ferrari? Nebo to ani nemusí být podmíněné značkou. A nikdo to nezmiňuje jako jedno velké mínus? To sem jako utratil 1600,- za tři tratě týdně. Díky. A mám čekat až si to "sedne" a přibude něco? Díky2.
    • Přesně tak. Kariéra není žádná, online závody jsou v podstatě 3 typy skupin vozů. Chci si zajezdit třeba s Audi Quatro s1 a není kde... přes milion kreditu mám našetřeno a není si co koupit protože proč, když není kde závodit. No prostě strašné. Človek to zapne a ... nuda, pokud člověk nejezdí alespoň "licence" Momentálně lituju koupi. Co se týče obsahu tak se nechytá ani na stařičké GT 2 na PS1.
      • Ona ta "kareéra" je právě to online hraní, a to je v poho. Daleko lepší zážitek než předjíždět vláček AI. Spíš, co by nejen mě asi stačilo, kdyby ty závody a turnaje z offline překlenuli do toho onlinu, to sem celou dobu čekal. A proto sem myslel, že je Beta, aby všechno odladili.

        Super se to hraje i na gamepadu, nemusíš nudně u každého auta poklikat na veškerý tuning, ale máš ho tam rovnou. A je to zaměřené hlavně na to být co nejrychlejší a nemít s nikým kontakt. To je za mě bomba.

        ALE. Za půl roku, až to Gran Turismo bude mít nový obsah (dalších 500 aut a XY tratí, daleko víc závodů týdně), bude stát třeba 900,- (třeba ne, uvidíme) a já hodil 7 kil do pryč, protože oni mají naprosto super e-sport marketingovou výmluvu, že se to aspoň "pořádně naučíme, vyšperkujem ovládání a budem víc vyhrávat".
  • Meta 76/6... slabý výsledek. Forza a pCARS pořád nemá konkurenci.
    • Ponevadz stale mnoho lidi vubec nepochopilo, ze toto neni regulerni pokracovani Gran Turisma, ale ciste multiplayer soutezni hra. Ackoliv to tvurci samozrejme davno od zacatku rikali. V tom se na to nejaka Forza a pCars uz vubec ne nehrabou, protoze o tom vubec nejsou. Ja osobne si to ani nekupuju, se svym nedostkem skillu bych se s tim daleko nedostal.
      • Jak nejsou, co je v tom GT sport navic ? Netroluju se ptam se jako hrac forzy a project cars 2, to znamena, ze i assetto corsa neni multiplayer hra ? :D
        • Ja to beru tak, ze je to nepriznany prologue (po 5 letech !!! od vydani PS4).
          Takove vetsi demo nez byl treba GT5 Prologue se zamerenim hlavne na online, coz muze byt problem, protoze zalezi na koho narazis.
  • GT je v současnosti špička, je trochu smutné, že recenzenti si stěžuji na absenci kariéry u online hry a hodnotí to po týdnu. To je jako bych datáč na wowko hodnotil po týdnu. To je fuk, hráči jsou spokojení, takže zase máme nejlepší hru na trhu.
    • Taky nedokážou překousnout trochu i fakta. Oni jsou už v kariéře, té online, virtuální. A je to daleko větší výzva než ta offline. Taky to, že s Fokusem z bazaru, se ani normálně moc závody nejezdní. Měli to nazvat Gran Turismo Online, .. no ale stejně by to všichni posílali do kytek. Jenže, když doleveluješ ve wowku, tady to srovnejme třeba s Campaign, tak máš online Battlegroundy, Dungeóóny a Arény. V GT mi příjde, že máš jen ty "Arény". Nevím, třeba se časem víc chytne lobby a budou tam samotní hráči pořádat pořádné turnaje. Ale tam ti nestoupá rating. Uvidíme. Já to hraju a baví mě to, jen nevím jestli mi budou stačit jen Daily races až dodělám celou kampaň na zlato.
    • spicka to fakt neni kazdej cekal nekolik let na nove GT a dostanem tohle???

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit