Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj, jak jsi to vyřešil prosím? Mám stejný problém-pouze Arkáda a porad stahuje

    Dik

    Filip

  • Ahoj, jak jsi to vyřešil prosím? Mám stejný problém-pouze Arkáda a porad stahuje


    Dik

    Filip

  • Zdar mám prosbu chci se zeptat nemůžu rozjet kariéru co proto musím udělat musím PS4 mít připojí k internetu ? A i být přes něco přihlášený jestli můžu poprosit pošlete mi nějaký e-mail buď jsem nebo na e-mail iteech@seznam.cz moc děkuji hrozně bych si rád zahrál kariéru moc všem děkuji za odpovědi
  • zdarec,
    nevíte co s tím, že se hra po aktualizaci nechce načíst, přehraje se dlouhé úvodní video a zůstane to stát na černé obrazovce bez načtení auta... Zkoušel jsem i vytvořit nový profil, ale vše je stejné.
  • Zdááár pařani. Tak cóóó????
    Máte už nalítáno 40 000km?? A vyhraných 50 mega ???? A koupených aut za 50 mega??
    Koupit auta za 50 mega, to jde docela rychle, jen je mít.

    Jak vyděláváte ???? Napište někdo.....
    Já jezdím arkádu, Nýrburgring 24h, s Alfou 4C (kategorie N200) výkon nechávám, jen závodní gumy, spotřeba paliva 10 (max), kategorie soupeřů Gr.1, obtížnost expert, typ - vytrvalost na 10 minut.
    Za cca 11 minut se to dá zajet. a 133 000 je doma. Při čistým závodě (nebourat do mantinelů a ostatních aut) prémie 50 procent navíc, takže skoro 200 litrů. Zajel jsem to i malou mazdičkou (N100)
    50 mega už mam, ale dá to chvilku ježdění.
    Zatím čuz.
  • Nevíte někdo proč auto nejde vytočit na plný plyn? Jedu a spomaluje jako bych držel ruční brzdu a plyn dohromady. A nijak v nastavení jsem na nic nepřišel.
  • Mrzí mě moc, že texty v menu apod. jsou uplně zbytečně strašně malé a tudíž špatně čitelné . Vývojáři to dělají na monitorech takže to mají před nosem, Já to hraji na velké tv a mám celkem problém to přečíst, za tuhle věc palec dolů, jinak je hra OK.
  • Mám dotaz - včera jsem si koupil GT sport a po zapnutí hry nemůžu hrát nic jiného, než arkádu..připojený k netu jsem..co mám udělat?
    Může to být tím, že se mi teprve stahuje aktualizace hry? Díky za odpověď
  • Zdarec,
    Taky sem byl zvyklej na tlakovej X (plyn). Šlo to dobře, čtvrt, -půl plynu, a řazení R2 nahoru, L2 dolů. U formulí sem si ještě nastavil L1 KERS abych to mohl držet a řadit (R2) a na R1 DRS. (Na PS3)

    Na PS4 X (křížek) tlakovej není. Tam jsou zas tlakový R2, L2. Takže jediná možnost je naučit se "šlapat" na plyn R2, brzdit L2 a řadit X nahoru, čtverec dolů. Po chvíli se to dá naučit. (když si pak chci jen tak něco zajet na PS3, tak to je totální maglajz
  • Tak PS+ k ukládání hry není potřeba, stačí být jen připojený. Každopádně jakožto člověk , který hrál GT od prvního dílu i já jsem byl poněkud zklamán po vyzkoušení bety. Myslím že fyzika aut je v pořádku, je to pořád staré dobré GT, ale co mě osobně vadí je upravený displej. Myslím , že v GT6 byl poskládán lépe, u GTS zabírá velkou část spodní části obrazovky a při pohledu z kapoty to celkem ruší. Další věc a divím se že to nezmiňuje žádná recenze je zrušení funkce tlakového senzoru na tlačítka X a čtverec, pokud hrajeme tak nějak po staru, můžeme tlačítkem dát buď plný plyn, nebo nic - to stejné platí pro brzdu. U GT6 se to dalo krásně dávkovat silou stisku - jak plyn tak brzda. Grafika aut je OK o pozadí některých tratí bych se nezmiňoval, to dokáže vehnat slzy do očí
    *1* ale čert to vem. Nicméně ve foto režimu si nelze nevšimnout , že ani auta nejsou v jednotné kvalitě, je to tak , že vozidlo, které řídíme je v pohodě, ale jakmilesi najedeme na vozidla soupeřů, už to tak veselé není, hranatý brzdový kotouč, velmi zjednodušená přístrojovka atd. Takže mám pocit , že tento díl není pro me a jen čas ukáže jestli to od Polyphony byl krok správným směrem, osobně si myslím že prodeje až tak vysoké nebudou.
  • typicky sony, co bys chtel
  • Zdár pařani
    Já pařím GT 17-18 let a na každej díl jsem se vždycky tešil a s úžasem jsem pařil a sledoval co novýho vždycky přibylo (auta, tratě).
    Když jsem se konečně dočkal novýho GT na PS4, tak se dostavilo obrovský zklamání. Asi jsem jeden z mála, ale myslím, že i pár takových mezi "náma" je. Nepotřebuju onlajn. Stačí mi singl kariéra.
    ""Oznámení, ---- K ukládání her dochází pouze tehdy, je-li GTS online. Nemůžete-li se připojit k internetu, budete moci hrát pouze v režimu arkáda. Bez připojení k internetu nelze data herního pokroku uložit.""
    Tak, šmitec. Nebo si mám zaplatit online abych si mohl zahrát singl kariéru?????????????
    Asi koupím Project Car 2 nebo Asetto Corsa nebo F1 2017. Doufám, že to tam není podobně.

    To už byly fakt lepší ty Prology... i ten koncept Tokyo-Ženeva
  • Taky nedokážou překousnout trochu i fakta. Oni jsou už v kariéře, té online, virtuální. A je to daleko větší výzva než ta offline. Taky to, že s Fokusem z bazaru, se ani normálně moc závody nejezdní. Měli to nazvat Gran Turismo Online, .. no ale stejně by to všichni posílali do kytek. Jenže, když doleveluješ ve wowku, tady to srovnejme třeba s Campaign, tak máš online Battlegroundy, Dungeóóny a Arény. V GT mi příjde, že máš jen ty "Arény". Nevím, třeba se časem víc chytne lobby a budou tam samotní hráči pořádat pořádné turnaje. Ale tam ti nestoupá rating. Uvidíme. Já to hraju a baví mě to, jen nevím jestli mi budou stačit jen Daily races až dodělám celou kampaň na zlato.
  • Ona ta "kareéra" je právě to online hraní, a to je v poho. Daleko lepší zážitek než předjíždět vláček AI. Spíš, co by nejen mě asi stačilo, kdyby ty závody a turnaje z offline překlenuli do toho onlinu, to sem celou dobu čekal. A proto sem myslel, že je Beta, aby všechno odladili.

    Super se to hraje i na gamepadu, nemusíš nudně u každého auta poklikat na veškerý tuning, ale máš ho tam rovnou. A je to zaměřené hlavně na to být co nejrychlejší a nemít s nikým kontakt. To je za mě bomba.

    ALE. Za půl roku, až to Gran Turismo bude mít nový obsah (dalších 500 aut a XY tratí, daleko víc závodů týdně), bude stát třeba 900,- (třeba ne, uvidíme) a já hodil 7 kil do pryč, protože oni mají naprosto super e-sport marketingovou výmluvu, že se to aspoň "pořádně naučíme, vyšperkujem ovládání a budem víc vyhrávat".
  • Ja to beru tak, ze je to nepriznany prologue (po 5 letech !!! od vydani PS4).
    Takove vetsi demo nez byl treba GT5 Prologue se zamerenim hlavne na online, coz muze byt problem, protoze zalezi na koho narazis.
  • zalezi jaky pijes ;) vzdycky se najde kvalitka byt za vyssi cenu, takovej Guinness za 60kc 0,4 za to stoji :)
  • a to je prave spatne....
  • Tafaraj
    jojo :) už ani to pivo neni jaký bejvalo :)
  • spicka to fakt neni kazdej cekal nekolik let na nove GT a dostanem tohle???
  • Me ani nechybi ta kariera jako takova, jako spis pocet aut ci trati. 1200aut v ht4(pokud se nepletu) vcetne kopx normalne seriove vyrabenych vozu bylo proste top. Pak prisla naradu forza motorsport 2 ktera pro me byla top. Jizdnim modelem uaroven nejaka kolize pocet aut atd. Nejak to vsechno chudne :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit