Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Preco davate reklamy do kazdej riti? Otvorim games.cz....reklama cez celu stranu....otvorim video a vyblakne ma mna akasi krava......dobre, len tak dalej
    • money
  • Já jsem GranTurismo hrál vždycky proto, že jsem mohl závodit ve starých plečkách (10 verzí MX-5 mi nevadí). Většina závodních her má buď závodní speciály, nebo supersporty a podobně. A teď už i série GT? Kde je starý golf, nissan 280ZX a pod.? Prostě auta, která si můžu normálně koupit i v reálu. Bez nich mě to prostě nebaví.
    • presne tohle stve trochu i me. Doted vzpominam na gt4. Ale porad je gts opravdu skvela zavodni hra.

mimochodem, to co si kdo muze koupit i v realu je docela subjektivni *15*
  • Kdysi jsem si chtěl pořídit PS4 kvůli GT7, které jednou snad vyjde. Ale ono nepřicházelo, a bohužel GT6 vyšlo na již tehdy zastaralé PS3, a tu už prostě nemělo smysl si pořizovat. Nyní o pár let později máme GT Sport a dokonce PS4 PRO ale co z toho. Kariéra nikde, online mě netáhne, volant nemám a tak nejspíš zůstanu u Xone S a Forza Motorsport 6.
  • Mě spíš zaráží, že naprosto nikdo nezmiňuje, že tam jsou v podstatě jen 3 eventy/tratě týdně za rating. A v jednom ti určují, s čím máš jezdit. Proč tam není víc Daily Race tratí hned od vydání? A nějaké "turnaje" o třech tratích třeba s Ferrari? Nebo to ani nemusí být podmíněné značkou. A nikdo to nezmiňuje jako jedno velké mínus? To sem jako utratil 1600,- za tři tratě týdně. Díky. A mám čekat až si to "sedne" a přibude něco? Díky2.
    • Přesně tak. Kariéra není žádná, online závody jsou v podstatě 3 typy skupin vozů. Chci si zajezdit třeba s Audi Quatro s1 a není kde... přes milion kreditu mám našetřeno a není si co koupit protože proč, když není kde závodit. No prostě strašné. Človek to zapne a ... nuda, pokud člověk nejezdí alespoň "licence" Momentálně lituju koupi. Co se týče obsahu tak se nechytá ani na stařičké GT 2 na PS1.
      • Ona ta "kareéra" je právě to online hraní, a to je v poho. Daleko lepší zážitek než předjíždět vláček AI. Spíš, co by nejen mě asi stačilo, kdyby ty závody a turnaje z offline překlenuli do toho onlinu, to sem celou dobu čekal. A proto sem myslel, že je Beta, aby všechno odladili.

Super se to hraje i na gamepadu, nemusíš nudně u každého auta poklikat na veškerý tuning, ale máš ho tam rovnou. A je to zaměřené hlavně na to být co nejrychlejší a nemít s nikým kontakt. To je za mě bomba.

ALE. Za půl roku, až to Gran Turismo bude mít nový obsah (dalších 500 aut a XY tratí, daleko víc závodů týdně), bude stát třeba 900,- (třeba ne, uvidíme) a já hodil 7 kil do pryč, protože oni mají naprosto super e-sport marketingovou výmluvu, že se to aspoň "pořádně naučíme, vyšperkujem ovládání a budem víc vyhrávat".
  • iLukas47
    No vravite ze online zavodov je az az, nemate pravdu ! 3 dni su k moznosti iba ubohe 3 tie iste trate ! To akoze ich budu obmienat raz za tyzden ?
    Toto je obrovsky fail, ved ak to ma byt online hra, tak nech je moznost jazdit aspon 10 trati a kazdy den nech sa to obmiena...dalej absencia trati je tragicka ( le mans okruh, monza, spa, laguna seca, road america) to som vymenival len tie najznamejsie...
    • Touché. Mně fascinuje, jak se tu každý hádá, co má lepší grafiku nebo co se líp řídí. Když té hře chybí hlavně obsah :D
    • Podobne funguje i treba iRacing. Cely tyden je pro jednu kategorii zavodu jenom jedna trat. Je to proste aby vsichni co to chtej hrat meli cas si trat poradne osvojit a jezdit na ni opravdu dobre a pak se vrhnout do bitvy s ostatnima hracema.
      Zavody jsou pak dokazou byt mnohem napinavejsi protoze kazdej kdo tu trat jede ji ma opravdu naucenou a bojujes o setinky. A mne se ten system opravdu moc libil protoze i v zacatecnickych kategoriich se dal odjet krasne cistej zavod i kdyz byl na 20 kol.
      • iLukas47
        Tu ma pretek 5 kol, bieda...
  • Koukám, že diskuze Zaklínač vs Dark souls má silnou konkurenci :) Já myslím, že virtuální závodníci můžou být rádi, že se letos na podzim tak hezky urodilo a každý si najde to svoje. U mě to vyhrál PCars 2, graficky asi horší než konkurence (pořád podle mě ale pěkná hra), ale ten pocit z jízdy se mi prostě líbí víc, nehledě na LiveTrack 3.0. To ale neznamená, že Forza nebo GT Sport jsou horší hry, jen mě osobně nesedli tak moc, přesto si ale Forzu rád zapnu a jen tak si zajezdím pár kol v něčem, co se nebere až tak vážně. Navíc ta nabídka aut tam je prostě parádní, byť některé auta jsou tam docela zbytečné. No a GT Sport sice není žádná třeskutá simulace, ale ten jízdní model je podle mě velice zábavný a funkční a technicky je ta hra supr (ale netroufám si říct, jestli vypadá líp Forza nebo GT). Objektivně ale musím říct, že mě GT zklamalo co se týče obsahu, tratí poměrně málo a i když vozový park je na tom líp, část aut jsou nelicencované kraviny s jízdním modelem z Wipeoutu které navíc vypadají docela hnusně. Nevidím důvod, proč by GT mělo být obsahově tak chudé jen proto, že je online a rozhodně si nemyslím, že tohle je případ kvalita místo kvantity, Laguna Seca nebo Spa rozhodně nejsou nekvalitní tratě a myslím že nejsem sám, kdo by místo Vision cars radši viděl více reálných aut. I přes to se ale podle mě nemá GT za co stydět a podle mě si najde hodně fanoušků.
  • Závodních her je celkem hodně každá má něco každá umí něco jiného a žádná nemá vše co by jsme chtěli ale kur.a do prd.le může mi někdo říct proč v téhle hře jezdíme tankama a ne autama ? Jako vážně nikomu nechybí vizuální model poškození ? A ten "reálný" model poškození je taky trošku na dvě věci což si myslím že v GTSport je velké mínus.
  • zdarec,
    nevíte co s tím, že se hra po aktualizaci nechce načíst, přehraje se dlouhé úvodní video a zůstane to stát na černé obrazovce bez načtení auta... Zkoušel jsem i vytvořit nový profil, ale vše je stejné.
  • Odulin
    Po demu jsem měl z řízení tak dobrý pocit (gamepad), že jsem musel hned koupit. Heh..na PC s volantem Project Cars 2, teď na PS4 GT Sport a ještě čekám na na Xbox One X a půjdu hned do nové Forzy. Parádní rok na auta....škoda, že to reálné jsem pěkně zhuntoval a teď jezdím do práce busem. :D
    • nj naše večne spokojene sluníčko. je vubec nejaka hra s kterou si nebyl spokojený?
      • Odulin
        No jééje Bobe, takových her za těch 30 let už bylo. :) Mám ale asi ve zvyku se vyjadřovat jen k hrám, které mě něčím okouzlily (i když se mi na nich něco jiného třeba nelíbí). S hrou jsem nespokojený většinou v případě špatného technického stavu, když něco nefunguje jak má apod. nebo ložených minel, ale to se prostě dnes moc nestává. K tomu nejsem herně vyhraněný a dokážu se naladit prakticky na cokoli no a hned tu máme herního advokáta. :)
    • Nová forza asi taky není ta nejlepší forza.
  • Mám dotaz - včera jsem si koupil GT sport a po zapnutí hry nemůžu hrát nic jiného, než arkádu..připojený k netu jsem..co mám udělat?
    Může to být tím, že se mi teprve stahuje aktualizace hry? Díky za odpověď
    • Ahoj, jak jsi to vyřešil prosím? Mám stejný problém-pouze Arkáda a porad stahuje

Dik

Filip

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit