-
Závodní hry vůbec nehraju. Nezajímají mě, ale kupodivu mě baví se dívat na to jak je někdo hraje :D
No, měl jsem možnost dívat se na kamaráda (velkého závodníka) jak jezdí. Co jsem tak z mého nezaujatého pohledu viděl bylo:
-naprosto katastrofální nedostatek aut, většinou jsou automobilky zastoupeny dvěma typy vozů, jen v jiných úpravách a to mi přijde fakt málo. Nemusí tam být stovky aut, ale aspoň by mohl být jejich výběr pestřejší. Stejně jako ty fantasmagorie tvůrců, tohle zrovna já od takové hry moc nevyžaduju, ale budiž, jezdit vác s s nimi nikdo nenutí. -prázdný online. Tohle mě vyloženě překvapilo. Hra už je venku několik dní, ale najít závod byl občas dost porod. Celkem podivné, když se má tady online stavět do popředí. Navíc mi unikal smysl ježdění okruhů před závodem. Jednak je to zbytečné zdržování a taky tím nic nezískáte. -dlouhé loadingy. Další celkem provar, kdy třeba při jízdě v autoškole, kdy se nahrává pár stovek metrů trati, tak se čeká nesmyslně dlouho. -fiktivní tratě. Tady tentokrát budu chválit, protože mi tohle přijde jako dobrý nápad a popravdě u hráčů simulátorů moc nechápu že je baví už po milionté jezdit např. po Silverstone. Mě už by asi šla pěna od huby. -vituální stránka mi přijde naprosto v pořádku. Hra jede plynule za všech okolností, vypadá hezky a celkově působí dojmem odladěnosti (žádné bugy apod). -muzeum automobilek a celková historie se mi hodně líbila, stejně jako některá videa (i když nepochopitelně neroztačená přes celou obrazovku) jsou fakt super, hned člověk vidí tu sílu strojírenství a vůbec kontrast toho jak závody vypadaly tehdy a jak dnes.
Kamarád si jinak chválil jízdní model, že prý je to "na pohodu" a dost si ježdění užíval. Ovšem souhlasil též s malým obsahem.
Osobně si myslím, že hra i přes dlouhatánský vývoj vyšla dřív než měla, teď už je jediná šance vydávat spoustu obsahu a pokud možno spíše neplaceného. Potenciál tam vidím zřetelně, uvidíme jak se k tomu postaví lidé v Polyphony Digital.
Největší vítězové jsou tento rok bezpochyby hráči závodních her, protože mají z čeho vybírat. -
-
Děkujeme za kvalifikovaný názor člověka, který závodní hry nehraje a nic o nich neví.
-
-
Můj názor není kvalifikovaný, ale nezaujatý (jsou to dvě naprosto odlišná slova, doporučuji zjistit).
To, že o závodních hrách nic nevím a nehraju je, jsem napsal hned v úvodu, tak nevím proč to opakuješ :D To je nějaká porucha nebo co?
Nicméně to samozřejmě neznamená, že bych svůj názor nemohl zveřejnit. Hru nijak neobhajuju, ani ji nehaním, takže můj komentář nikomu neublíží (u tebe si nejsem tak jistý) a podle mě není nic špatné i na názoru člověka, který se na to dívá z jiného úhlu...
-
-
-
trošku podbné jako s PES, skvělá hra - málo modu, jenže hraju pro hru samotnou a ne kvuli kariere, a nove GT opravdu exceluje v hratelnosti, grafice, ve zvukách a v detailech hry samotné.
-
-
Zvuky mi přijdou ve srovnání s konkurencí suveréně nejhorší.
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=fSGDuX4WzlQ
-
-
-
v poslední dobe se nejak roztrhnul pytel se zavodními hrami ani nevím co si vybrat. hodil by se nejaký srovnávací článek abychom se v tom mohli zorientovat
-
-
Blba tupa arkada-Forza.
Arkada s troskou simulace- Gt Sport
Zabavna ale furt hratelna simulace- Project Cars 2
-
-
Zdar mám prosbu chci se zeptat nemůžu rozjet kariéru co proto musím udělat musím PS4 mít připojí k internetu ? A i být přes něco přihlášený jestli můžu poprosit pošlete mi nějaký e-mail buď jsem nebo na e-mail iteech@seznam.cz moc děkuji hrozně bych si rád zahrál kariéru moc všem děkuji za odpovědi
-
-
Ahoj, jak jsi to vyřešil prosím? Mám stejný problém-pouze Arkáda a porad stahuje
Dik
Filip
-
-
Neni nic hezciho, jak kdyz diskusi k hre, kterou nikdy hrat nebude, celou zaprasi LV...
-
Meta 76/6... slabý výsledek. Forza a pCARS pořád nemá konkurenci.
-
-
Ponevadz stale mnoho lidi vubec nepochopilo, ze toto neni regulerni pokracovani Gran Turisma, ale ciste multiplayer soutezni hra. Ackoliv to tvurci samozrejme davno od zacatku rikali. V tom se na to nejaka Forza a pCars uz vubec ne nehrabou, protoze o tom vubec nejsou. Ja osobne si to ani nekupuju, se svym nedostkem skillu bych se s tim daleko nedostal.
-
-
Jak nejsou, co je v tom GT sport navic ? Netroluju se ptam se jako hrac forzy a project cars 2, to znamena, ze i assetto corsa neni multiplayer hra ? :D
-
-
Ja to beru tak, ze je to nepriznany prologue (po 5 letech !!! od vydani PS4).
Takove vetsi demo nez byl treba GT5 Prologue se zamerenim hlavne na online, coz muze byt problem, protoze zalezi na koho narazis.
-
-
-
-
Zdár pařani
Já pařím GT 17-18 let a na každej díl jsem se vždycky tešil a s úžasem jsem pařil a sledoval co novýho vždycky přibylo (auta, tratě).
Když jsem se konečně dočkal novýho GT na PS4, tak se dostavilo obrovský zklamání. Asi jsem jeden z mála, ale myslím, že i pár takových mezi "náma" je. Nepotřebuju onlajn. Stačí mi singl kariéra.
""Oznámení, ---- K ukládání her dochází pouze tehdy, je-li GTS online. Nemůžete-li se připojit k internetu, budete moci hrát pouze v režimu arkáda. Bez připojení k internetu nelze data herního pokroku uložit.""
Tak, šmitec. Nebo si mám zaplatit online abych si mohl zahrát singl kariéru?????????????
Asi koupím Project Car 2 nebo Asetto Corsa nebo F1 2017. Doufám, že to tam není podobně.
To už byly fakt lepší ty Prology... i ten koncept Tokyo-Ženeva -
-
Tak PS+ k ukládání hry není potřeba, stačí být jen připojený. Každopádně jakožto člověk , který hrál GT od prvního dílu i já jsem byl poněkud zklamán po vyzkoušení bety. Myslím že fyzika aut je v pořádku, je to pořád staré dobré GT, ale co mě osobně vadí je upravený displej. Myslím , že v GT6 byl poskládán lépe, u GTS zabírá velkou část spodní části obrazovky a při pohledu z kapoty to celkem ruší. Další věc a divím se že to nezmiňuje žádná recenze je zrušení funkce tlakového senzoru na tlačítka X a čtverec, pokud hrajeme tak nějak po staru, můžeme tlačítkem dát buď plný plyn, nebo nic - to stejné platí pro brzdu. U GT6 se to dalo krásně dávkovat silou stisku - jak plyn tak brzda. Grafika aut je OK o pozadí některých tratí bych se nezmiňoval, to dokáže vehnat slzy do očí
*1* ale čert to vem. Nicméně ve foto režimu si nelze nevšimnout , že ani auta nejsou v jednotné kvalitě, je to tak , že vozidlo, které řídíme je v pohodě, ale jakmilesi najedeme na vozidla soupeřů, už to tak veselé není, hranatý brzdový kotouč, velmi zjednodušená přístrojovka atd. Takže mám pocit , že tento díl není pro me a jen čas ukáže jestli to od Polyphony byl krok správným směrem, osobně si myslím že prodeje až tak vysoké nebudou. -
-
Zdarec,
Taky sem byl zvyklej na tlakovej X (plyn). Šlo to dobře, čtvrt, -půl plynu, a řazení R2 nahoru, L2 dolů. U formulí sem si ještě nastavil L1 KERS abych to mohl držet a řadit (R2) a na R1 DRS. (Na PS3)
Na PS4 X (křížek) tlakovej není. Tam jsou zas tlakový R2, L2. Takže jediná možnost je naučit se "šlapat" na plyn R2, brzdit L2 a řadit X nahoru, čtverec dolů. Po chvíli se to dá naučit. (když si pak chci jen tak něco zajet na PS3, tak to je totální maglajz
-
-
typicky sony, co bys chtel
-
-
Prominte že nereaguju do puvodního vlakna ale jelikož to tu LV zase zaspamoval, tak založím nové vlákno. Tech her je opravdu hodne. není to jen Forza, GTS a PC 2, ale i Driveclub, Assetto Corsa, takže pro nováčka opravdu težke se zorientovat. (a možná další ktere neznám)
Ano, Driveclub je starší hra, ale jelikož je to PS4 exkluzivita, tak rozdíl v grafice oproti novým titulum nebude výrazný a nekdo kdo koupí PS4 kvuli závodení dnes, možná bude chtít sáhnout i po straších titulech. Proto by se porovnávací článek hodil. -
Ty vole hoši, nebudu kecat, z toho náhledového screenshotu bych si normálně myslel že je to focené doopravdy a ani bych nepoznal že je to ze hry kdybych si nepřečetl titulek *8*
-
GT je v současnosti špička, je trochu smutné, že recenzenti si stěžuji na absenci kariéry u online hry a hodnotí to po týdnu. To je jako bych datáč na wowko hodnotil po týdnu. To je fuk, hráči jsou spokojení, takže zase máme nejlepší hru na trhu.
-
-
Taky nedokážou překousnout trochu i fakta. Oni jsou už v kariéře, té online, virtuální. A je to daleko větší výzva než ta offline. Taky to, že s Fokusem z bazaru, se ani normálně moc závody nejezdní. Měli to nazvat Gran Turismo Online, .. no ale stejně by to všichni posílali do kytek. Jenže, když doleveluješ ve wowku, tady to srovnejme třeba s Campaign, tak máš online Battlegroundy, Dungeóóny a Arény. V GT mi příjde, že máš jen ty "Arény". Nevím, třeba se časem víc chytne lobby a budou tam samotní hráči pořádat pořádné turnaje. Ale tam ti nestoupá rating. Uvidíme. Já to hraju a baví mě to, jen nevím jestli mi budou stačit jen Daily races až dodělám celou kampaň na zlato.
-
spicka to fakt neni kazdej cekal nekolik let na nove GT a dostanem tohle???
-