Přejít na výpis diskuzí
Grand Theft Auto: San Andreas - recenze mobilní verze
11.1.2014 | Adam Homola
123 příspěvků
-
Mám také Mogu. Ale blbne mi občas nastupování. Chci nastoupit a zmizí mi všechna auta v dohledu. A dá se Moga překonfirugovat?
-
A na focení mám foťák, na hudbu MP3 a když někam jedu, tahám milion cypovin.
-
ovladani mi nevadi ,protoze mam MOGU :-P.......
-
dementni hovadko ,tebe mohl porodit jen vetrelec, lituju tvich rodicu...
-
škoda že se podobný hry nedaj pořádně ovládat dotykem jinak paráda připomenout si to na mobilu, ale hrát to dokonce muže jen otrlej jedinec
-
Treba fakt chrapou :)
-
To je sranda. Deset let je totiž strašně dlouhá doba, a tak se vzpomíná, jak se lidé tenkrát chovali, úplně jiná generace prostě *1*
-
Pokud máš srajduphone nebo pevnou linku tak se nediv Horste. *6* *6*
-
kazdy vie co si preco kupuje.
-
Omezenost neda se ani prohlizet bez softu soubory... ja bych spise se ptal naopak. ( nechci tu delat zbytecny hate).
-
nwm proc ma dnesk jeste nekdo android telefon, kdyz iphone už je levnejší a vykonem uplne v jinem svete...na 5S mi to jede krasne a vypada to skvele, lepe nez na screenech zde a lepe nez na PC...nwm proc tu jsou tak osklive screeny, doufam ze to neni na android tak moc osekane oprpti iOS
-
Jsem tak zblázněný do Tebe Ježíši, jen ty mě zajímáš já chci jen za Tebou jít! Království Boží vaří!
-
RDR na smartphone? Tak si ho aspon konecne zahraju.
-
"V roce 2004 mohl humor a vůbec styl postav, dialogů a vyprávění, připadat leckomu hrozně cool, ale dnes o to víc bije do očí. Za každým slovem nigga, v každé větě třikrát fuck, dog, word a podobné libozvučné slovotvary."
Paradoxne se takhle v ruznejch cernosskejch ctvrtich mluvi porad :D -
Kdyby tak zdejší diskuzi viděl můj otec *9*. Milujte bližního svého, mé děti.
-
souhlas
-
Hra na stovky hodin na zařízeních kde baterie stačí na hodinu dvě hraní. :-) Je hezký, že si někdo vzpomněl na starší GTA, ale k čemu to? *3*
-
HTC One to samé...
-
To nema nic spolocne s telefonom
-
Pisete tu o rasizme a neviem co ale kolko z vas milovnikov blackas s nimi zijete?ja ich tu mam vsade kam sa pozriem po ulici a byt ako milovany Niko Bellic hned by som to riesil. Je to spodina co len cicia europsku liberalnost. Osudova chyba europanov ze ich zacali tahat z Afriky.