Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rozhodne je to celkem rozumny nazor. Ale kdyz je nekdo nerd co nevydrzi bez hrani ani v autobusu;vlaku,pak proc ne. Ja nevidim jediny duvod proc bych mel hrat podobne hry na mobilu.
  • Hrat podobnou hru na mobilu povazuji za zhovadilost. Z mnoha duvodu.
  • Redakce, moderátoři, to snad chrápete? Já nevěřím vlastním očím. V diskuzi na games to vypadá pomalu stejně, jako by si NS chlapci z fóra hooligans.cz spletli pole působnosti. Copak by vám na to pověděli šéfové z tiscali, že vám tady pobíhají malí hitler jugend.
  • Si musis poridit poradny telefon, ne tu parodii ktera konkuruje leda cenou. *15*
  • je neskutecne jak se dementni negroidni individum se znalosti zadrzet stolici a upevnit katata u kolen dokaze stat hrdinou hry. *11*
  • Takze na s4 to ide na h0 vno viacnemej jedno na akych detailoch..
  • El-Bravo
    Je to doba ale letí to strašně rychle :) i tak je to pro mě veliký pokrok *5*
  • Jack1947
    Jak VCS, LCS ... na PS2.
  • Nezabúdajte, že od vydania GTA SA ubehlo skoro 9 rokov. To je doba napr. ako medzi vydaním Quake 1 a Quake 4... Starneme *15*
  • Erien
    Úplně stejný, jen grafika dostala lehkou úpravu k lepšímu.
  • Jack1947
    Snad je toho tam i vic ne ?
  • Jack1947
    Neda jo ? *15* To jer jako rict treba Velvet Assassin je defakto HItman z 2svetove. To je fakt trollba.
  • možná debilní otázka, ale jen mě by mě zajímalo jestli je ta konverze úplně kompletní, resp. jestli je v mobilní verzi všechno to co tam bylo na PC.
  • Mahcake
    Přesně tak. Ani mě před pár lety nenapadlo, že si hru jako GTA:SA budu moct zahrát na mobilu. To jsem byl vůbec rád, že mi to rozjel PC. *15*
  • TheGGG
    tomb raidera jsem hrál a musel jsem se k tomu nutit. Každopádně skvělá hra zabitá faktem že se hraje za ženu, ty mají být možná tak v nějaké milé adventůře atd. Válka a boj je mužská záležitost, nic pro ženy. MP2 jsem taktéž hrál a ten babochlap Mona mě tam taky vadil.
    Bloodrayne jsem nehrál, ale pokud se nepletu tak se tam hraje za upírku a to už se zase nedá počítat jako ženu.
  • Jack1947
    Takze si ani nemohl, Bloodrayne, Tomb raider... MAX PAYNE2 (cast za Monu) to si delas srandu . Lol. *12*
  • TheGGG
    Já zas nemohu hrát ve hrách za ženy, zvlášť v TPS mi to vadí.
  • Jack1947
    Je to ve Spojenych statech americky , kde je mentalita jina a chapani taky... kde cernosi to maji tezke meli a zrejme stale mit budou... hlavne se tam netaji vsudypritomnym rasismem ovsem nenavist je na obou stranach. Takhle snadno nelze rict, treba nemeli na vybranou ale diky minulosti na to i mohli doplatit. Ne moc hezky.
  • Jack1947
    Aspon to umis napsat celkem slusne, to ze me neberes vazne ok. Proti normalnim cikanum co se dokazi vyrovnat prumernemu cechovy ( myslim pracovne) samozrejme nic nemam. Nerad bYch aby si to nekdo vzal osobne tak to mysleno nebYlo, pokud ano moc se omlouvam. ( Proste mi to nedalo no kdyz se nadhodilo tema).
  • El-Bravo
    GTA San Andreas už moc neohromí? Jako, už samotný fakt, že se GTA SA dá hrát na mobilech a tabletech je pro mě neuvěřitelně ohromující. Jenom teda škoda, že mi to můj galaxy ace norozjede :/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit