Přejít na výpis diskuzí
Grand Theft Auto: San Andreas - recenze mobilní verze
11.1.2014 | Adam Homola
123 příspěvků
-
Na mobile :)
-
Nemůžu si pomoct, ale proč si proboha myslíš, že to někoho zajímá?
Názor, který nikoho nikterak neobohatí, ale docela dost lidí může pobouřit, tohle napíše jen omezené ******. -
No ono je problem ešte v tom ze cela hra je cernosska a z prostredia velkohubeho amerického čierneho gangsta rapu.. Ked tak vlastne rozmyslam, ide vlastne hlavne o to, tu sub-kulturu nenavidim... To je asi ten dovod,.. Ked si tak spomeniem na Fahrenheit tak tam boli pasaze za cernocha a vobec som sa nad tym nepozastavoval takže asi to bude hlavnw fakt tym nametom san andreas
-
Poznam a nie jedného... Jeden z nich je teraz vo väzení na Slovensku.. Ja im proste neverim, neviem co je na tom zle... Ja nie som boh, nie som dokonaly a ani neomylny.. A co mi vadi, tomu sa vyhýbam, ale zase to nehejtujem, nenadavam a respektujem.. Len sa proste s nimi nebavim
-
Na cem jsi napsal svuj hateful komentar? Jo aha...
-
Obcas se s nim ale bavit normalne da takze zas tak hrozny nebude.
-
Svatá pravda *5* ztracenec co si nechal ujit spousty hodin zabavy jenom kvuli tomu ze by behal za cernocha *1* ten binec v jeho hlave je k politovanivhodny *12*
-
Já bych se nedivil kdyby gta5 vyšlo v tomto roce v prosinci na iphone 6.
-
Pamatuji si, jak jsem to měl kdysi problém rozjet na PC.
O pár let později to rozjede mobilní telefon... -
to bude srandy kopec, keď o dva roky vyjde GTA V na mobily a na PC nie :DDDDD holt treťotriedna platforma..
-
načo na neho reagujete? to je známy hňup zo Sectoru pod nickom Blackened Halo, čo recenzuje kradnuté hry, ktoré spirátil, je to rasista, xenofób, homofób, hraje dokolečka Final Fantasy a hrabe mu z toho.....tu tiež hodnotil konzolové hry, pritom konzolu nemá lebo je socka a hodnotil Diablo 3, ktoré tiež nemá...evidentne nemá real life a hrabe mu z tých hier...
-
Tak si změň skin, není nutné hrát za negra, jsou dostupné stovky skinů, nebo si vytvoř vlastní rasu, stačí Malování, otevřeš původní textury negra, nasprejuješ na bílo a je to.
-
To je krása, ale cena, přehřívání, kompabilita? Neobejde se to bez much, ale aspoň počátek.
-
Zda se meto nebo je proti pc verzy nizsi rozlisko textur? jestli ano tak je to znat ve velikosti nainstalovane hry?
-
No... co je jinak spatneho na negrovy (krom toho ze rict mu to do oci, prinejhorsim by byl pratelsky a zlamal by jen nohu/ruku).
-
to ospravedlnujes ty negry sam sobe ? Protoze jinak by si nedal edit na zavorku ale proste by jsi smazal negry a napsal cernocha a nemusel se pachtit se zavorkou ve ktere mas obe slova... *6*
-
Dost paradox na to ze pravdepodobne zadneho cernocha neznas. Popravde je taky moc nemusim vcetne muslimu (protoze vim jak je to zhruba ve francii). Ale ze bych mel problem dohrat hru za cernocha nebo dokoukat Intouchables tak daleko nikdy nebudu.
-
ano :)
-
nie :) ...asiati su mi blizsi :)
-
Člověk by čekal, že když už máš telefón s OS, tak zvládneš takové jednoduché úkony, jako nastavení detailů.