Přejít na výpis diskuzí
Grand Theft Auto: San Andreas - recenze mobilní verze
11.1.2014 | Adam Homola
123 příspěvků
-
Ten název tvou situaci zabíjí....
-
Já gta san andreas hraju na iphone 5.
Doufám že sandboxových her na mobil tenhle rok víde víc.
Když tu hru srovnám proti gangstar vegas tak san andreas je mnohem lepší. -
Prekazel ti tedy i ten negr v GTAV. (by ti)
-
Presne tak, nebyl totiz vhodny pro hry... SE Xplay. I kdyz uz nemusim hrat vsechno, zaparil sem co slo no. A to zatim staci, uz me to i omrzelo... abych sedel pred malym displayem a krivil si pater u graficky wow her ale hratelnostne na bodu mrazu (GTA cestna vyjimka).
-
To nemůžeš myslet vážně... No ironií je, že hned první mise v SA je o tom, že kradeš kolo. xD
-
simulací analogové páčky se pohybuješ, pohybem prstu po obrazovce se rozhlížíš nebo taky udáváš směr pohybu, střílení je řešno autoaimem, ale jak psali výš je krkolomné, tak nejlepší způsob je kliknout prstem na policajty, lidi, víka od nadrže od aut, oni se označí a můžeš střílet *2*, funguje i OTG kabel s myší, usnadní to rozhlížení kolem a zaměřování cílů.
-
A ve Sleeping Dogs ti vadí asiat?
-
Tys me asi nepochopil.. prijde ti snad ze by android nastavoval pro vsechny telefony hry napr. na stredni?
Jedno to rozhodne neni, ale uz pri spusteni aplikace muzou vyvojari nastavit jak "okousany" to ma jet... a nemusi to vubec resit uzivatel...
Pro tvoje info mam HTC one, a android proste neni zadna slava.. Bohuzel proste android dojizdi na to ze jede jak na HTC One tak na zminenym Bladu... a pak se clovek divi kdyz mu neco pada, seka se nebo reaguje nejak jinak nez by ocekaval -
jaký máš mobil? Kdyby ti stačil výkon, ale nemáš verzi tak jsme u zase obvyklého nepodporování starších typů telefonů od výrobců.
-
ja sa priznam, hrat tuto hru je mi proti srsti ..proste hlavna postava je cernoch a tak nejako..mi to prekaza no :)
-
Mireni je na hovno, pokud si lemra. U FPS je sice aim assist, ale casem se ti to proste dostane do ruky, ze ho muzes potom klidne vypnout, kdyz si poresis nastaveni, jako je treba citlivost. Pravda, jako na gamepadu a uz vubec na mysi to pohodlny nebude, ale je to dostacujici. Krom toho, s tabletem i telefonem se da sparovat libovolny gamepad (Xbox, PS a jine), takze myslim neni co resit.
-
Tak sry, za nedorozumeni... *4* ... ale zaparil bych no.
-
To mel Gangstar a je to nepresne, kolecko simuluje analogovou packu a je citlivejsi... nevim jestli tablet by mel nejaky rozdil.
-
Já myslel, že máš na mysli samotný OS.
-
Jo ono je totiž jedno, jestli máš S4, HTC One, nebo třeba Blade.
-
Ee, myslim verzi... neni podporovana.
-
Furt stará Nokia? *15*
-
Nemam Android abych to rozjel... *13*
-
Nemám mobil, abych to rozjel. :(
-
Myslim, ze tady to udelali tak, ze se muzes otacet zaroven pohybem prstu po cely obrazovce nejen tim koleckem, ikdyz jsem to nehral, jen jsem to slysel