Přejít na výpis diskuzí
Grand Theft Auto: San Andreas - recenze mobilní verze
11.1.2014 | Adam Homola
123 příspěvků
-
Pamatuji si, jak jsem to měl kdysi problém rozjet na PC.
O pár let později to rozjede mobilní telefon... -
-
Pár... na PC to vyšlo v červnu 2005 (na PS2 2004). V té době plno dnešních hráčů tahalo kačera.
-
-
GTA San Andreas už moc neohromí? Jako, už samotný fakt, že se GTA SA dá hrát na mobilech a tabletech je pro mě neuvěřitelně ohromující. Jenom teda škoda, že mi to můj galaxy ace norozjede :/
-
-
Hrat podobnou hru na mobilu povazuji za zhovadilost. Z mnoha duvodu.
-
Přesně tak. Ani mě před pár lety nenapadlo, že si hru jako GTA:SA budu moct zahrát na mobilu. To jsem byl vůbec rád, že mi to rozjel PC. *15*
-
-
Nezabúdajte, že od vydania GTA SA ubehlo skoro 9 rokov. To je doba napr. ako medzi vydaním Quake 1 a Quake 4... Starneme *15*
-
-
Je to doba ale letí to strašně rychle :) i tak je to pro mě veliký pokrok *5*
-
-
-
-
Nemám mobil, abych to rozjel. :(
-
-
Nemam Android abych to rozjel... *13*
-
-
jaký máš mobil? Kdyby ti stačil výkon, ale nemáš verzi tak jsme u zase obvyklého nepodporování starších typů telefonů od výrobců.
-
-
Presne tak, nebyl totiz vhodny pro hry... SE Xplay. I kdyz uz nemusim hrat vsechno, zaparil sem co slo no. A to zatim staci, uz me to i omrzelo... abych sedel pred malym displayem a krivil si pater u graficky wow her ale hratelnostne na bodu mrazu (GTA cestna vyjimka).
-
-
Ten název tvou situaci zabíjí....
-
-
-
Furt stará Nokia? *15*
-
-
Ee, myslim verzi... neni podporovana.
-
-
Já myslel, že máš na mysli samotný OS.
-
-
Tak sry, za nedorozumeni... *4* ... ale zaparil bych no.
-
-
-
-
-
-
"V roce 2004 mohl humor a vůbec styl postav, dialogů a vyprávění, připadat leckomu hrozně cool, ale dnes o to víc bije do očí. Za každým slovem nigga, v každé větě třikrát fuck, dog, word a podobné libozvučné slovotvary."
Paradoxne se takhle v ruznejch cernosskejch ctvrtich mluvi porad :D -
-
To je sranda. Deset let je totiž strašně dlouhá doba, a tak se vzpomíná, jak se lidé tenkrát chovali, úplně jiná generace prostě *1*
-
-
Redakce, moderátoři, to snad chrápete? Já nevěřím vlastním očím. V diskuzi na games to vypadá pomalu stejně, jako by si NS chlapci z fóra hooligans.cz spletli pole působnosti. Copak by vám na to pověděli šéfové z tiscali, že vám tady pobíhají malí hitler jugend.
-
-
Treba fakt chrapou :)
-
-
Ked chcem tak si to zahram na pc. Mobil mam na telefonovanie
-
-
A na focení mám foťák, na hudbu MP3 a když někam jedu, tahám milion cypovin.
-
souhlas
-
Hej, na to sme tu všetci zvedaví, sedlák *7*
-
-
Rozhodne je to celkem rozumny nazor. Ale kdyz je nekdo nerd co nevydrzi bez hrani ani v autobusu;vlaku,pak proc ne. Ja nevidim jediny duvod proc bych mel hrat podobne hry na mobilu.
-
-
-
Hra na stovky hodin na zařízeních kde baterie stačí na hodinu dvě hraní. :-) Je hezký, že si někdo vzpomněl na starší GTA, ale k čemu to? *3*
-
-
Pokud máš srajduphone nebo pevnou linku tak se nediv Horste. *6* *6*
-
-
Za me je San Andreas nejlepsi GTA. Takze za me 10/10. A hned za nej radim Vice City.
-
Vážně by mě zajímalo jak se míří ve střílečkách na tebletech? Nevadí vám tam prsty ? Nebo z jakého to je pohledu?
-
-
simulací analogové páčky se pohybuješ, pohybem prstu po obrazovce se rozhlížíš nebo taky udáváš směr pohybu, střílení je řešno autoaimem, ale jak psali výš je krkolomné, tak nejlepší způsob je kliknout prstem na policajty, lidi, víka od nadrže od aut, oni se označí a můžeš střílet *2*, funguje i OTG kabel s myší, usnadní to rozhlížení kolem a zaměřování cílů.
-
Mireni je na hovno, pokud si lemra. U FPS je sice aim assist, ale casem se ti to proste dostane do ruky, ze ho muzes potom klidne vypnout, kdyz si poresis nastaveni, jako je treba citlivost. Pravda, jako na gamepadu a uz vubec na mysi to pohodlny nebude, ale je to dostacujici. Krom toho, s tabletem i telefonem se da sparovat libovolny gamepad (Xbox, PS a jine), takze myslim neni co resit.
-
Na tabletech se míří velmi podobně jako na gamepadu - většinou máš na obrazovce v dolních rozích dvě kolečka(páčky na gamepadu), levým se otáčí kamera a pravým se hýbeš,u stříleček z 3. osoby to funguje celkem uspokojivě, jak je to u stříleček z 1. osoby netuším . Na tabletech( 8" a více) ti při míření pravděpodobně prsty vadit nebudou, jak je to u telefonu nevím.
-
-
Myslim, ze tady to udelali tak, ze se muzes otacet zaroven pohybem prstu po cely obrazovce nejen tim koleckem, ikdyz jsem to nehral, jen jsem to slysel
-
-
To mel Gangstar a je to nepresne, kolecko simuluje analogovou packu a je citlivejsi... nevim jestli tablet by mel nejaky rozdil.
-
-
aha takze mireni na H*vno
-
-
Bylo to i na PS2 , tedy u ( GTA VC ze se namackl r2 a zamirilo). Mimoto dit... San andreas ma bud poloauto nebo vlastni ne, uz si nevzpominam. (Dlouha doba)
-
-
Da se to, jenze gamepad je lepsi... navic kdyz se to zpoti prsty tak si v loji. Na druhou stranu lze pripojit PS3 gamepad ci moga (drazsi) a hraje se hezky na monitoru. ( jenze ne na cestach asi).
-
GTA3 jsem na mobilu dohrál v pohodě a to nemám nijak zvlášť velkej displej (4s má tuším 3,5'' ?). U toho je to teda zrovna řešený autoaimem, kterej je trochu krolomnej. U SA si myslím může člověk vybrat mezi autoaimem a přepnutím do zaměřování, jako když držíte trigger případně pravý tlačítko myši. Ideální to není, ale frustrující taky ne. Krom toho jde připojit i gamepad.
-
-
Taky me to zajima jak se to ovlada. Mam sice 10" tablet ale neni na tom ani zcela pohodlny browser natoz strilecka.
-
-
Velmi dobrá hra, automaticke mierenie (ale treba sa natočiť na nepriatela) a celkovo ovela prijemnejšie ovladanie ako GTA3 či GTA:VC za mňa 11/10 *1*