Přejít na výpis diskuzí
Grand Theft Auto: San Andreas - recenze mobilní verze
11.1.2014 | Adam Homola
123 příspěvků
-
na Androidu ta hra vypada otřesne oproti Applu, nwm proc to je na android tak osekane
-
-
Zaleži na čom to recenzovali a aké dali detaily. na iOS sa ti nastavia detaily podla zariadenia a jeho vykonu automaticky, čiže maš asi novší tablet/iPhone. Na androide si treba nastavovať, za seba môžem povedať že na HTC ONE X (už pomerne starý mobil) to ide naplno a vyzerá o dosť lepšie
-
neni pravda zaleži na mobile akom maš napriklad na note 3 ide nadherne graficky
-
-
Takze na s4 to ide na h0 vno viacnemej jedno na akych detailoch..
-
-
nwm proc ma dnesk jeste nekdo android telefon, kdyz iphone už je levnejší a vykonem uplne v jinem svete...na 5S mi to jede krasne a vypada to skvele, lepe nez na screenech zde a lepe nez na PC...nwm proc tu jsou tak osklive screeny, doufam ze to neni na android tak moc osekane oprpti iOS
-
-
kazdy vie co si preco kupuje.
-
Omezenost neda se ani prohlizet bez softu soubory... ja bych spise se ptal naopak. ( nechci tu delat zbytecny hate).
-
-
HTC One to samé...
-
Si musis poridit poradny telefon, ne tu parodii ktera konkuruje leda cenou. *15*
-
-
To nema nic spolocne s telefonom
-
-
-
je neskutecne jak se dementni negroidni individum se znalosti zadrzet stolici a upevnit katata u kolen dokaze stat hrdinou hry. *11*
-
-
dementni hovadko ,tebe mohl porodit jen vetrelec, lituju tvich rodicu...
-
-
Zda se meto nebo je proti pc verzy nizsi rozlisko textur? jestli ano tak je to znat ve velikosti nainstalovane hry?
-
-
Prase ...
-
-
S tím RDR na mobily jste mi dali velké naděje, snad ne falešné. Když už není ta možnost si to zahrát na PC, tak aspoň na mobily bych to hned kupoval.
-
RDR na smartphone? Tak si ho aspon konecne zahraju.
-
to bude srandy kopec, keď o dva roky vyjde GTA V na mobily a na PC nie :DDDDD holt treťotriedna platforma..
-
-
srandy kopec bude, až si to v maďarsku konečně budete moct pustit, protože vám zavedou elektřinu
-
Na cem jsi napsal svuj hateful komentar? Jo aha...
-
-
Na mobile :)
-
-
.
-
-
-
Já bych se nedivil kdyby gta5 vyšlo v tomto roce v prosinci na iphone 6.
-
-
Kdyby tak zdejší diskuzi viděl můj otec *9*. Milujte bližního svého, mé děti.
-
-
Jsem tak zblázněný do Tebe Ježíši, jen ty mě zajímáš já chci jen za Tebou jít! Království Boží vaří!
-