Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miserius
    Zkus to u kamose a zmenis nazor... At uz hledas zivej svet ve kterym mas tisic veci k dělani nebo hodne zajimavej a dynamickej pribeh, budes spokojenej
  • No to není, jsou to moje típance z jejich trailerů.
  • co PC verze? jsem myslel že dostali zaplaceno od SONY ale když už to vychází i na Xbox tak kde je PC verze? a kde je Red Dead Redemption? A kde je lokální coop pro Diablo? Zase prdí na pcčkáře a pak se diví že za rok už nebudu mít chuť za to vyplajznout litr. nemluvě o zkušenostech s pc verzí GTA4
  • Budu trošku vykrádat Malou Velkou Británii ale...

Verdikt: GTA V je sakra ta nejlepší hra na celém světě a kdo se mnou nesouhlasí, je blbej hajzl.
  • Budete i recenzovat multiplayer?
  • Kdo by si chtel taky nahodou kupovat digitalni verzi z PS store tak jeste radeji pockejte, vyhnete se tak stahovani zbytechnych 18 GB a nervu http://community.eu.playstation.com/t5/PlayStation-3-Technical-Help/Ps3-error-80029564-80029563-GTA-V-install-part-future-problems/td-p/19745181/page/168 .... Sony vubec nevi, kde je problem uz od vydani
  • tomocz
    nikoli, mě by peklo vzalo a hned zase vyvrhlo, poněvadž já jsem se narodil pro to, abych stanul po boku Ódina v sálech Valhally...
  • Miserius
    Ta fotka vlevo je upravena, ve skutecnosti vypada neco mezi temahle dvema fotkama, vypada proste na svuj vek (45 +-)
  • Miserius
    FPS klesá pokud pouzivas zbran co ma baterku a svitis s ni, jinak vubec.
  • Miserius
    Po cca 10 hodinách nemohu než souhlasit a to se terpve rozjizdi (vyborny) pribeh... Porad se deje neco noveho (v misích) zadne nudne jezdeni z bodu A do bodu B nebo amatersky prestrelky ala GTA IV...
    Mimochodem, poslouchejte radia, obcas dostanete indicie k nakupu akcií a da se na tom vydělat poradnej balik...
  • Samozřejmě je znát. Ale jak ti recenze řekla, na omezení hardwaru kašli, GTA 5 musíš prostě mít teď!
  • Dá se gta 5 plně vychutnat na ps3 ? nebo je už znát omezení hardwaru?
  • Shoříš v pekle za toto rouhačství.
  • tomocz
    GTA4 jsem nehrál, GTA5 se mi znechutilo po neuvěřitelném HYPU, kdy posledních 14 dní jsem na herních serverech nečetl o ničem jiném. Uznávám, že to asi nebude nejhorší hra, ale mě to prostě ani nějak neláká.

Naposledy jsem zkoušel San Andreas, u kterého to bylo nemlich to samé - kdo nehrál SA jakoby nebyl. Tak jsem si to zahrál a co? Nic moc, zlatá česká Mafie mi přišla daleko lepší... od té doby prostě GTAčkům nějak nevěřím a přijdou mi přeceňované a přehypované. Ale co, každý má nějaký vkus a já to chápu.
  • janchor
    Klid.
  • " Rockstar vám naštěstí vždy napoví nejen kdy je možné mezi postavami přepínat"..ale mozno od GTA VI sa hra bude hrat sama, naco premyslat, pravda
  • Keyz
    Tu bych nechal na PC verzi jestli bude aby nemuseli psát 2x recenzi.
  • Keyz
    Konečně mohu jít na hajzl, umýt se a nažrat se.! *5*
  • A nikomu nepřijde zvláštní, jak se Michael změnil z taťky v prvním a druhém traileru ( http://youtu.be/Vzue74y7A84 ) na takového velmi mladě vypadajícího třicátníka?

ilustrace> http://i.imgur.com/kOvaUlv.png
  • Ne, to jen ty jsi blázen.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit