Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miserius
    Revoluční? Kdy naposled vyšla revoluční hra? Nemyslíš jiny slovíčko?
  • Zkrátka games.cz stále víc a víc ztrácí kredit, Hotline Miami 10, teď tohle 10. Chápu, že hra nadchne a baví, ale 10tka kdysi byla cosi magického, dokonce i devítka, dnes mám pocit, že to má kdejaká trochu lepší hra... hnus.
  • Pravěže je revoluční ve více směrech. A proč se o tom tak mluví no protože se podívej na prodeje :)
  • "Na první pohled jen další povedené GTA, což je samo o sobě záminka k maximálnímu hodnocení. "

To je vtip? po téhle větě už není třeba číst dál. Absolutně amatérská, zaujatá receneze. Hnus velebnosti.
  • Kde jsou ty časy, kdy obrázky v recenzi patřily vlastnímu hraní a ne vydané vývojáři, to mě dost štve :(
  • Tak se ohol a postni ksicht :)
  • tomocz
    což to zkusit můžu, ale i kdyby mě to chytlo, tak konzoli kvůli tomu kupovat nebudu.... nevím, možná za čas, až(pokud) to bude na PC a za nějakou přívětivou cenu, tak neříkám, že to nezkusím (vzhledem k uživatelským komentářům to hodnocení asi moc přestřelené nebude). Jenom jsem chtěl prostě říct, že ten hype byl tak přehnaný, až to na mě mělo opačný účinek :D
  • Recenzi jsem nečetl a číst nebudu, stačí mi názory lidí mimo games.cz, ale 10 ? :D V čem je GTA tak revoluční, jo, je to dobrá hra, ale .. 10?

:D
  • "Hype udělali novináři a obchody?"

*1* *1* *1*
    Ty se musíš v dešti rozpouštět.
  • Je až absurdní, že mě to pořádně trklo až při druhém pročtení recenze. Asi jsem moc zvyklý na typický styl herních recenzí. Ale pak mi to došlo. Nečtu recenzi, čtu bulletpointy ze zadní strany obalu hry předělané do košatějších vět. Text moc neříká jaká hra je, jen co v ní je. Ale to už dávno každý ví z propagačních materiálů. Do toho jen občas text mírně přimíchává to, co by recenze měla říkat - jak to všechno funguje? Zjevně skvěle. Není se čeho bát.

Přiznám se, že už je to dlouho, co jsem opravdu podrobně pročítal nějakou recenzi celou a víckrát. Aspoň se mi potvrdilo, že to moc nemá smysl.

Docela mě zajímá, jaké výsledky by mělo malé mozkové cvičení. Přečtěte si věty z recenze a pak se zeptejte sami sebe: "Věděl jsem toto už před přečtením této pasáže?"

Asi se mýlím ve všem, že jo? Recenze nejsou pro mě, recenze jsou pro lidi, co nemají čas/nechtějí/neumí shlédnout video od Rockstaru, kde se dozví naprosto to stejné. Nebo se před hozením krabičky s hrou do košíku zastavit a podívat se na zadní stranu obalu, kde píšou naprosto to stejné. Nebo si přečíst preview, kde říkají naprosto to stejné. Bylo by hodně moudré takovéto recenze vytisknout na papír, zalaminátovat a připnout na řetízek v obchodech k regálu s hrou. Zákazník by dostal stejné info jako z prodejního katalogu a navíc by měl jistotu navíc, že si kupuje 10/10 hru.
  • Myslím, že to časem na PC vyjde ale zapomeň na to. Ten convert bude určite strašněj (jako vždy) takže se to bude sekat i na nejlepším PC. V dnešní době to hold funguje takto. Udělat hru na konzole a pak ji jen mizerně nakopčit na PC. PCčkářům sklapne a práci mají odbytou.
  • Miserius
    Jo a ta mučící mise mě teda přišla hodně blbá... nejsem žádnej milovník pampelišek, ale toho chlapíka mi bylo líto...
  • Miserius
    Na klavesnici mas akorat nevyhodu ze budto slapes naplno na plyn a nebo vubec (naroudil od gamepadu kde si to muzes "davkovat"), jinak to bude stejny
  • Takže další legenda jako SA?
  • To buď uplně v klidu. Ja kdysi Vice City uplně hltal. Poté si pořídils nadšením San Andreas, odehral jen pár hodin a skončil s tím, vůbec mě to nebavilo. GTA IV mám sice na Steamu (stálo to opravdu málo), co kdyby nahodou...ale to už je hodně dlouho a ani jsem to nenainstaloval. Prostě jsem si svoje GTA užil ve Vice City a tím pro mě tahle serie skončila. Nemá mě co nabídnout. Ale ostaním přeji, ať si nové GTA užijou. Jen opravdu ten hype je neskutečný, to je pravda.
  • autoa v GTA 5 se ovládájí lépe na klávesnici ( gta4 ) nebo na konzolích? Jde o plynulý plyn a zatáčení
  • Já osobně bych teď čekal nějakou společnou PC/PS4/Xbox 1 verzi. Vytěžit co nejvíc ze starých konzolí a pak vydat ještě o něco "lepší next-gen" verzi.
  • Preed
    Akoze hra je fajn ale najlepsia ja ta punkova stanica,hardcore from south california bitches! Black Flag,Descendents,Circle Jerks etc. punk's not dead! :P
  • Miserius
    Tak jsi ho asi zachytil v blby chvilce, rozhodne nevypada takle, tady vypada jak Joe z mafie 2
    ikdyz teda ja na nem vlastne mam vousy a jiny harko, tak mozna proto me prijde starsi
  • Nejde jen o tu hru samotnou. R* si plní své vize na plno a i technicky je to 10/10 mají tam to co ostaní ukazují až na nextgen. Plus k tomu až spustí Online tak myslim že setře i WoWko.

A Hype udělali novinaři a obchodody. A to pravě z toho důvodu že jde na herním trhu o špičku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit