-
Podle games žijeme ve zlatém věku počítačových her, to je furt 9/10 10/10. Ale nějak se mi tomu nechce věřit.
-
-
imho žijeme v takom medziobdobý, kedy sa pilujú hlavne technológie a každý je ešte stále príliš odvizaný z možností ktoré ponúkajú. Redakcia si pustí prelet nad downtown v GTA V a div sa tam neroztopia od radosti (áno je to pekné). 90te roky boli o čistej hratelnosti alebo skôr hravosti, kreativite, často šialených nápadoch ktoré by dnes cez žiadneho kravaťáka neprešli. A práve v tomto období mám nádej, že sa toto zlaté obdobie môže vrátiť aj vďaka crowdfundingu a konečne sa skĺbia technológie s neobmedzenou kreativitou. Ale hlavne dúfam, že začnú viac experimentovať aj veľké spoločnosti.
-
Ano, žijeme. Zkus si některé z těch her zahrát, třeba ti padnou do noty.
-
-
Tím myslíš například Rome II s 9/10? *1* *2*
-
-
Nízké hodnocení by mohlo poškodit reputaci herních serverů / magazínů, proto jsou všichni tak připosraní.
-
-
proto až se jednou najde konkurence (nemyslím si, že by na to redakce games měla koule), která se s tím nebude mazat a průměrné hře dá 5/10 ( a co bude důležitější, text se bude s hodnocením shodovat), pak jim bude web praskat ve švech, protože tam lidi budou chodit.
-
-
ani neteušíš jak se svou slaboduchou teorií mílíš
-
-
jo, "mílím", promiň. Alespoň i/y ve slově teorie ovládáš, nebo to byla spíš "klyka" ?
-
-
-
-
ano, zlaty vek recenzi, hlavne uz daaavno neplati ze 5/10 je prumerna hra, dneska je prumerna hra 8.5/10 no to pak na nadprumernou hru zbyva 9/10 a o trosicku lepsi uz jen 10/10....
-
-
Staci si misto neustalyho reseni cisel precist text recenze. Tam mas napsany jaka hra je.
-
-
Možná by bylo fajn takové hry i hrát a něčíst jen o nich pochvalné recenze.
-
Žijeme ve zlatém věku recenzí.
-
-
sice mne podobne hry neberou (gta jsem nehrál ani jednou) protože je to takové the sims pro chlapečky, ale klobouk dolu pred tím vykonem co z konzol dokazali vymačknout. protože hra vypada užasne co se tyče grafiky i rozsahu
-
tvl, erudovana recenze, autor netrefi za hodinu snazeni ani na letiste *6*
-
ted koukam na fight club a to je naprosto priserny jak jsou silnice prazdny! to to nikomu nevadi? na PC v GTA4 s normalni hustotou provozu jezdi 10x vic aut tady max 4-5 najednou *11* ty konzole uz fakt maji dost *13*
-
-
Prázdný nejsou. Jsou tak akorát, aby člověk nenadával, že se nikam nemůže kvůli provozu hnout. Už teď, když jezdím podle pravidel, tak na semaforu dost dlouho čekám.
-
-
Proč by proboha někdo v takovýhle hře jezdil podle pravidel *8*
-
-
Očas jezdím, zvlášť při odtahování aut. Už se mi parkrát stalo, že mi do odtahovaného auta narazilo jiné a tím pádem byl failed.
-
-
-
Je to prázdný! Venkov vůbec nevadí, tam je to pochopitelný. Město je ale bída. Jasně, už z principu New York je přelidněnej a zacpanej, poměr aut na plochu je v LA podstatně menší, nicméně tohle je nereálný. Asi to nezvládaj konzole, gta4 jsem hrál na PC tak nevím jak čtyrka vypadala na konzolích, ale je to špatný.
Předpokládám jestli pětka vyjde na PC tak hustota aut a hlavně chodců na exponované ulici bude větší nebo nastavitelná.
Jinak ve špičce je LA na hlavních tazích dálnice zacpané né že ne. -
U vas v noci jsou silnice preplneny? Kolikrat pres den jsou takovy kolony ze ridic vystoupi a nadava na zacpany Los Santos
Pouzij youtube experte -
-
i tak jsou dost prazdny
nevim jestli to bylo v recenzi na games, ale pamatuji takovej uryvek (ne presne citovany)
"nekdy je takova zacpa, ze je v kolone treba i deset aut"
*15* -
-
presne tak to vidi konzolista 10 aut a uz ma zacpu FPS na 10 a vetraky bezi naplno uplneho dostanou do stressu jak na D1
-
-
Vetraky jo? Jsi zaspal dobu *1*
-
-
copak na GTA5 uz musi mit konzole vodni chlazeni?
-
-
-
-
-
-
Otazka pro konzolisty jakym zpusobem si v GTA5 muzete pustit na autoradiu svoje mp3? a jde to vubec?
-
-
Nejde to na autoradiu, ale svoje mp3 si pustit muzes v prehravaci konzole...
-
Na co ? když hrají i tak dobré písničky
-
v GTA 4 to bylo podobny jako v PC (nahrajes na disk pisnicky, udelas si z nich playlist a pak ti ta jedna stanice ten playlist hraje) tady to podle me nejde
-
-
tak to je blby
-
-
-
Nesouhlas *15* 12/10 je malo, takze nevim asi 15+- *15* *15* *15* *2* .
-
Ač jsem v GTA:SA nesnášel hlavního hrdinu a celý to gangsta style, bavil jsem se u toho tak, že bych tomu 10 dal. A docela bych si ten zážitek rád zopakoval.
-
-
Ono v GTA5 tenhle gangsta style jede hlavně Franklin (až mi to v prvních chvílích hry trošku až vadilo ... zajímalo by mě kolikrát za hru zazní slovo "Nigga" a "Homie" protože ty čísla vážně nebudou malá :D ) ... já osobně mam zatim nejradši Michaela ale třeba změnim názor protože Trevor se mi objevil teprve vlastně před chvílí :)
-
-
ja mam rad vsechny 3, Goodie Franklin, Goodie BadAss M, a pure Evil T. I kdyz ten ma ocividne taky dusi... Podle jeho vypraveni...
-
To jsem přibližně stejně jako ty :-D Byl to opravdu ten Johnny z GTA IV Lost and damned? (Ten týpek, kterýmu Trevor obdělával přítelkyni :-D )
-
-
hele nevim já si DLC nekupuju (příjde mi blbost dát polovinu ceny hry za par misí navíc nebo v jinejch hrách za pár mapek)
Ale to mě vůbec nenapadlo že by to moch bejt on :) a co to bylo za zmíňku od Lestra o nějakým týpkoj z Liberty City ? -
-
Jak je v recenzi - zmíňka o Nikovi a irské bandě (Packie a spol) z GTA 4.
Packieho je možný dokonce v Los Santos i najít a přidat si ho mezi kontakty a tím pádem i lidi na vykrádačky -
Zminka byla samozrejme o Bellicovi a Datadisky k Gta 4 jsou lepsi jak samotna zakladni hra a jsou stand-alone... to fakt nejsou zlodejsky dlc
-
-
Dohral jsem vsechny tri, jak zakladni GTA4 tak oba datadisky, a muzu rict, ze ackoliv kvalitativne byli ony datace obdobny(tony mozna i lepsi nez puvodni hra) tak bohuzel co se delky tyce, tak tomu uz dost chybelo, navic uz jednou prozkoumany mesto bez pridavku tomu dost sebralo
-
-
-
Přesně on...
-
-
-
-
DOCela ma zamrzelo dost arkadove ovladanie aut bicyklov a inych prostriedkov, pamatate na kona v skyrime? po akych kopcoch zvladal ist? nahradte to autom v gta, dost nerealne , skoda tej fyziky ale inak super hra sa da povedat, testoval som par misii u kamosa ale len za trevora co sa mi nepacilo lebo on je psychopat co furt vsetko nici a striela ale pohoda ,prvotny dojem wow druhy pohoda a 8.5 :D pockaaam si na PC a otestujem to na vlastny kožuch :)
-
-
S temi horolezeckymi auty jsem se nasmal, z prava fizl, z leva... taky. predemnou kopec. hrrrrrrrr :) utes aaaaaaa :)
-
-
Tady by někteří strhávaly hodnocení jen za popularitu a reklamu. Trošku sem myslel, že ten boom s nadáváním na všechno úspěšné a populární jednou skončí, nebo to aspoň opadne, ale ono se víc a víc přitvrzuje.
Co je populární je špatný a kupují to jen ovečky a co je nezávislé je prostě super a cool.
Nejlepší je, že většina těch lidí tady tu hru viděla jen z těch pár videí co R* vypustily těsně před vydáním a už o té hře ví první a poslední. -
-
Tipnul bych si, ze i na wowko nadava minimalne polovina lidi, kteri ho v zivote nehrali ... Tenhle hate nema cenu resit, wowko me bavi, GTA V me bavi taky (mam odehrany cca 2 hodiny).
-
Všimni si, že někteří nekomentují hru, ale recenzi.
Ale já vím, je velmi lehké a tudíž lákavé potrhnout všechnu nepozitivitu v recenzích jako prosté "nadávání protože to je populární", že jo? -
-
A všiml si se, že tím narážím na lidi nadávající právě na hru? To jestli se někomu líbí recenze nebo ne je mě neslušně řečeno u prd*le.
Co tě vedlo k tomu, že tím myslím recenzi? To jako jako že je tato recenze populární a kupují jí jen ovečky? Nebo nějaké nezávislé recenze co jsou lepší? Ku*va přemejšlej než něco plácneš. -
-
Jo, ti, kteří nadávají slepě na hru to dělají pro to, aby naštvali lidi jako ty. Ne protože jsou nějaký nezávislý hry lepší. Jak vidno se jim povedlo tě dostat. A jak vidno máš na nezávislé věci pifku - soudím tak podle nesmyslné zmínky o nezávislých recenzích. Ale zas se ti moc nedivím, najdou se střelenci, pro které nezávislé = lepší. A najdou se i opační střelenci.
A ani jsem si nevšiml, že by tu byla nějaká dobrá kritika samotné hry v diskuzích. Takže podle čeho soudíš, že někdo hru zavrhl jen protože je populární? Podle toho, že jsi se nechal vyprovokovat příspěvky typu "je to sračka", které neobsahují žádná odůvodnění?
No, pár lidí zmínilo, že technická stránka GTA5 na PS3 a X360 je špatná, ale to se jen odmávlo. Trpělivější čekají na PC verzi. -
Vetsina tech, co to komentuje hru vubec nehrala a nevi tedy, jestli je dobry nebo ne. Ale uz samozrejme vi, ze 10/10 je neobjektivni! *7*
-
-
Technická stránka hry je od pohledu podprůměrná. Už to by sneslo jeden bod dolů. Ale ne, sorry, to se nesmí, to je jen hate protože GTA5 je populární, že jo? (Ve skutečnosti je to naopak, podprůměrnou technickou stránku všichni odpouští, protože je to populární série GTA.)
-
-
-
-
Uspesna vec/clovek/cokoliv automaticky generuje skupinu odpurcu. Cim uspesnejsi, tim vetsi bude ta hate skupina. To je zelezny zakon imho *5*
-
-
Dají se řídit, popřípadě vykolejit vkaky jak v SA? Díky