-
Nebudu radši komentovat to jak se tu idioti hádají o absolutních hovadinách. Napíšu jen to že se těšim . zítra po práci koupim piva, dojdu do alzy (v xzone už nemaj????) na andělu a pak jen těžkej víkendovej maraton
-
-
tebe staci vikend? ja si berem na oktober 2 tyzdne dovolenky, najhorsie na tom je ze uz to mam doma a nemozem este drtit
-
-
No právě že nestačí, ale taky to nehodlám za weekend zdaleka dohrát ;o) Volna ještě bude, ale nebude ho tak moc. Ne všichni si můžeme vzít dovču jak bychom zrovna chtěli no :/ Kámoš třeba rozváží snídaně a obědy pro školky, náhrada za něj není a bude rád, že se jeden čvrtek dostane na akci. Příští týden mám ale 3 dny volna a pokud nebude vyloženě nějaká drsná kalba někde, nebo venku ještě hodně hezky (než přijde zima), hodlám opět pařit do zblbnutí ;o)
-
-
Úplně s tebou soucítím :) Prve jsem koukal, že už to nikde nemaj a druhá várka... Pak jsem našel za dobrou cenu 1300, piva jsem dal před tím v hospůdce po práci a víkendový maraton plánuju taky. Dneska mám volno, zítra makám celý den, takže dneska takové demo toho víkendu. Další věc, co mně při nočním paření dostala je mise (někdy ze začátku) kdy pronásledujete loď na přívěsu a houmie na ni chce vyskočit a musíte fičet, ale opatrně, aby nespadl. Ony vůbec všechny ty úkoly jsou dosti nápadité a to jsem úplně na začátku. Pochybuju, že by plýtvali municí hned na začátku (vývojáři), těším se tak na půlku hry. Zatím jsem ale na GTAIV úplně zapomněl a když jsem teď na youtube hledal hlášku, co jsem ve hře slyšel, ťukl jsem omylem na video ze čtyřky a udělal chmmm :D
-
-
No hlavně představa toho že od rána od osmi budu v práci a vypadnu nejdřív v půl šestý :D dost mě to děsí :D
-
-
Já to mám taky od osmi, ale do osmi a taky mně to děsí :) Ale zase mně těší že vím, že ten den prostě nakonec uteče (jako vždycky) a pak přijde ten weekend :o)
-
-
-
-
Ta hra si takový hodnocení rozhodně zaslouží. Jediný, co mě mrzí, je chování zdejší hráčský komunity. Při pročítání diskuzí je mi zle, co někteří dokážou vypustit z pusy. Konzolový verze vyšly jako první a nikdo to nemůže mít R* za zlý, protože jde o obchod a výdělek za skvěle odvedenou práci. Nadávat na konzole je asi to nejvtipnější, co někteří mohou dělat. PC verze by měla vyjít za X měsíců a osobně doufám, že se tak stane, protože jsme s týmem už v den vydání začali dělat na český lokalizaci právě pro PC verze. Takže pokud verze na PC nevyjde, děláme to víceméně zbytečně, ale přesto do toho jdeme, i když textů je tam neskutečný množství a je to práce na stovky hodin. Byl bych rád, kdyby se hráčská komunita držela spolu, ale občas mě fakt někdo dokáže překvapit.
Jinak jsem v rámci zmíněného projektu založil pro komunitu informační stránku na FB, kde budu jako vedoucí překladu psát novinky. Kluci se ještě hrabou v souborech a hledají fonty a přístup do hry, abychom mohli začít testovat první mise. Do několika dní bychom mohli zveřejnit první screeny přímo z počeštěné hry. Kdo má zájem, může sledovat na: (www.facebook.com/pages/GTAV-CZSK/672934729384462) -
-
Jo tak vedoucí? To jsem jako tvuj poskok jo? :D Ale ne, teď vážně, nejsem konzolový hráč, jsem klasický PCčkář a GTA V na konzoli hraju, zvykl jsem si a hra se mi moc líbí, rozhodně si takové hodnocení zaslouží, jak už napsal kolega. Přijde mi to stejné jako tenkrát u Skyrimu, opět 2 tábory, které jsou proti sobě. Pokud se vám GTA V nelíbí, tak ho prostě nehrajte. Pro Vás ostatní, kterým se líbí, děláme vše, co je v našich silách, abychom češtinu vytvořili co nejlépe, i když nám to zabírá celé dny a děláme do pozdních hodin. A nebojte, o nadávky rozhodně nouze nebude :)
-
-
Jenže tady jsou bohužel tábory tři, ti, kterým se to líbí a hrají to, pak ti, kterým se to nelíbí, nehrají to, ale alespoň tu trollují a potom ještě ti, kterým se to líbí, ale bohužel to hrát nemohou. *1*
-
No, na překlad některých těch jejich hlášek jsem fakt zvědav :) Jinak tuhle někdo psal, že je tam pubertální humor (např šukající psi). Jo je tam i pro ty pubertálnější, ale je tam humor i dosti inteligentní. I ten děj zatím vypadá suprově. Místy mi to přijde i docela vypiplané :) Držím palce s pkřekladem a těším se s váma na PC verzi :)
-
-
kez by vsichni hraci meli stejne mysleni jako ty, bravo fandim vam chlapi...
-
-
Zapomněl jsem, někdo po mě chtěl vyfotit Michaela, protože mě přišel ten jeho nějakej mladej :D http://imageshack.us/photo/my-images/824/laqt.jpg/
-
-
Ale říkal's, že ho vyfotíš s defaultním účesem a bez vousu :P . A stejně mi přijde míň jako "starší usazující se tatínek kriminálník". Ale to by asi moc vyčníval z davu. (na druhou stranu toho moc nevidím, protože dementní imageshack ^^ )
Ještě dodám to porovnání http://i.imgur.com/kOvaUlv.png -
-
No rozhodne je mladsi nez byl v prvnim traileru, o tom zadna... Ale hodi se to k tomu vic jeho soucasna podoba, nedovedu si predstavit delat nektery ty veci toho dedu z prvniho traileru
-
-
-
to ja si pockam par mesicu na poradnou hd verzi pro Wii U *14*
-
-
Budem soutěžit, kdo to bude mít dřív, jestli ty na Wii nebo já na Lumii. *1*
-
-
Perníkový Táta je typickým příkladem toho, proč nepřekládat názvy filmů a seriálů. Zajímaly by mě myšlenkové pochody člověka v distribuci který si řekl "hmm, co přeložit Breaking Bad jako Perníkový Táta? To je dobrej nápad!".
-
-
To ja jsem nejvic nechapal prekladatele, ktery nazev jedne scifi-povidky o aute co zabijelo sve ridice pod jmenem "Devil car" prelozil jako Bourák...
-
-
Pánové, mé první GTA byla II, při III jsem s prominutím sral, protože to bylo zlomový, další VC,SA, IV a ted V. Klobouk dolů, tato hra mě nikdy nepřestane bavit.. Dil po dílu je lepší a vždycky si říkám že lepší to být nemůže.. No sem zvědavej na VI :D
-
-
Suhlas, Rockstar je jeden z mala pozostalych hernych studii co patri do starej gardy a dodnes robi tak skvele hry ako vzdy pred tym.
-
-
hlavne v meste absence vyhladzovani hran posobi rusivo, grafika vegetace negdy z dob ps 2.Zapady slunce v pousti perfektni.
-
ta hra je fakt vtipná, vracím se s Michaelem ze strip clubu ve 2 ráno domů, tam najdu v kuchyni vyhuleného synátora jak uprostřed noci vyžírá ledničku, tak se mu proplížím za zády do pokoje, potáhni si z jeho bongu a Michael začne hláškovat jaký je hrozný otec, ráno se proplíží kolem dcery/manželky, hodí do sebe k snídani dva panáky whisky a za dunění Lady (hear me tonight) vyráží na golf :D
-
Neporovnávejte GTA a SR. Vždyť je to úplně jiný žánr. Společné to má jen sandbox město.
-
Rad bych dodal k ovladani aut. Nektere zmeny sly smerem dolu, (libila se mi houpava fyzika ve ctverce) nektere nahoru (projizdeni zatacek, nebo pronasledovani nekoho neni takova nuda). Bal jsem se toho, nebot z ruznych videii to na me pusobilo takovym cartoon-arkadovym dojmem, nastesti to tak neni. Do zatacek dverma napred jednoduse, stejne tak jednoduse se to da pretocit. Je to porad 100x lepsi nez cartoon SaintRaw nebo CrackDown.(nerikam ze to byly spatne hry-to ne) Damage vozidel jsem se taky obaval...take zbytecne... neni to prehnane, a zaroven ho neni ani malo. pro me tak akorad. Libi se mi, ze i pri relativne malem padu na vsechny 4 mi muze upadnou kolo jako nic...treba... takze tak nejak... PS: tahle hra si opravdu 10 zaslouzi, stejne tak jako si zaslouzila me penize. Gta 4=vetsinou frustrace Gta5=cista zabava. a jak bylo psane na YouTube. Je to jak smichani vsech gta+max payne+mightnight club... see ya
-
-
řekl bych že auta vydrží o trošku víc, nejspíš proto že se jezdí na delší vzdálenosti, když člověk jede třeba 8 minut k checkpointu tak aby to auto hned nerozsekal. na druhou stranu ubrali na výdrži postav, GTA IV šlo dohrát prakticky bez krytí, tady je to jak v RDR a bez coveru si ani neškrtnete. jinak v GTA IV jsem se nemohl dokopat hrát mise protože mě nebavily, tady mám naopak problém se odtrhnout a na každou další se těšim *4*
-
S tou frustraci/zabavou jsi to trefil naprosto presne! Kvuli tomu jsem IV nakonec ani nedohral (ac me pribeh fakt bavil) a u V se bavim vic nez kralovsky.
-
-
Já bych neřekl, že 4 byla pouze frustrace, nebyla to špatná hra, ale mě osobně tenkrát tou nově nalezenou vážností nedokázala přesvědčit tak, jak se to povedlo např. u Mafie. A to, že vyškrtli spoustu různých aktivit, tak to už pak byl jen poslední hřebíček do rakve.
-
Hrať pol hodinu jednu misiu, potom dostať 2 rany a musieť začať odznova... GTA IV = frustrácia, súhlasím 100%
-
-