-
Ja ani tyto rychlokvaseny recenze neberu moc v potaz. Radsi si pockam co na to rekne AngryJoe, protoze ten to aspon poradne zahraje a necha si cas na udelani vlastniho nazoru. To se me na nem dost libi, protoze je jasny, ze kdyz nekdo zahraje hru za 2 dny a hned po dohrani to sepise, tak je dost ovlivnenej tim WOW efektem. Kdyby to hral 3-4 hodiny denne treba tyden a pak treba za dalsi 2 dny sepsal recenzi, tak pak bude vysledny text vypadat uplne jinak.
-
-
To si nemyslim, "rychlokvaseny" lol a jeste (neprisel ke slovu ani MP) , nevim no ja hraju, jak prijdu ze skoly az zhruba doted, ze by se mi nazor menil, nojo meni ale porad k lepsimu a ze ta hra je tak velka a da se tam toho tolik delat, je to parada a snad to budu parit i az doparim pribeh ( kdyz mi neprijde zrovna nic do cesty).
-
-
No, vetsinou to tak bejva ze po dohrani hry a treba jeste nasledujici den jsi v euforii a dal bys tomu vetsi hodnoceni nez po tydnu (u me to naposled byl Bioshock Infinite)... Ale to se podle me netyka GTA kde polovina hry jsou tvoje ptakoviny co si vymyslis....
-
-
To je zas jak u koho, ja takovehle euforie zpravidla neprozivam, u GTAV. to ale fakt jinak nejde pac tam je clovek " porad v extazy" by se dalo rict. ( Po dohrani to jsem neresil nikdy.) Na vetsinu her, jsem po dohrani zapomnel a jen vyjimky mi utknou v pameti.
-
-
Ja byl po Infinite fakt paf a rikal jsi jak je to suprovy, ani ne za tyden jsem to prodaval protoze se mi to rozlezelo v hlave a najednou prislo hrozne tuctový... To stejný Dishonored... jediny u ceho to vydrzelo (a stale drzi) je TLoU coz je pro me nejlepsi hra ever...proste mi to vse sedlo, hlavne postavy, ktery jsem si fakt zamiloval (na konci jsem malem mel infarkt kdyz jsem cekal tech par vterin jak se Joel rozhodl)
-
-
-
-
Zrovna nahral Vlog :)
-
-
Jak lidi tvrdili, že zde bude mega diskuze apod. tak zatím to je "zklamání" na
http://games.tiscali.cz/tema/100-duvodu-proc-dan-vavra-nesnasi-tes-v-skyrim-57711
To nemá. Tam se diskutuje pořád...
Tedy šílené představy absolutní pohromy se nenaplnili. Je to zde i celkem slušné. *4* -
Patrilo by sa dodat, ze podla tvrdeni rockstaru GTA 5 za DEN zarobilo 800 milionov a stalo sa tak hrou s najlepsim launchom v hernej historii. Predtym CoD mal nejakych 500.
-
pracuji tak trochu jako řidič, tohle bych si rád zahrál už jen pro ty obrovské prázdné silnice, absolutně rovnoměrný provoz a tisíce míst k zaparkování....ach, úplná duševní regenerace oproti každodení realitě.........jenže jsem pc hráč a nemám v sobě dost sebezapření abych do ruky mohl vzít konzoli, nevíte jestli v pc verzi bude taky tak nereálný silniční provoz??
-
-
Urcite pujde nastavit aby byl vic hustej a nebo naopak jeste min... Pokud nejaka pc verze bude
-
-
Podle odkazu v prispevku dole (od Cosi) bude *1* Priprav si 955,- kc
-
-
A co jako? Mrkni na Alzu,JRC,Xzone,Gameexpres...ty to maj uz od prvniho traileru
-
-
A nic, jen ze vsichni porad spekuluji (vcetne tebe) jestli bude a pritom je to jasny ...
-
-
To me prislo vhodny napsat *3* Ale ze to vyjde na pc si myslim ze je jisty uz od prvni zminky... Pokud to nevyjde tak to by me zajimal ten duvod, verim ze i na pc se porad hry kupujou a pochybuju ze je nejak Sony a Microsoft zaplatil jen na konzole
-
Miserius: psal jsi pokud nejaka pc verze bude ... to mi jako 100% presvedceni neprijde.
-
Ja nespekuluju, ja jsem si jistej ze bude *1* Jen nejakej ceskej obchudek neni ten duvod proc tomu verim.. Ale uz se tesim az vyjde, aspon se tu vetsila lidi uklidni a prestanou zavidet nebo co to delaj
-
-
-
-
-
-
http://shop.tiscali.cz/grand-theft-auto-v-10495
-
-
*1* a pak, ze se nevi jestli bude *1*
-
-
Bohužel zdejší diskuze opět "nezklamala", tady už není jiná možnost: http://25.media.tumblr.com/tumblr_m645pw8upl1qh8mp0o1_250.gif
-
-
Udělej to prosímtě, rozmlať si kompa a ještě si zlam obě ruce ať sem nemůžeš přispívat
-
Vžiju se do role trola :D To jdeš dělat ty? Já jdu hrát GTA5, teda už fakt :) A pak se vrátím k nerozmlácenému PC ;o)
-
Jak si dává hned pro sebe ty pluska, to je moc *15*
-
-
Ano naklikávám si ihned po napsání. Nemám nic na práci;) Ty jsi který Triska s banem? GGG s banem? Osvícený s banem? Tihle totiž nejčastěji obviňují z naklikávání;) A v téhle diskuzi je to naprosto zbytečné, když tu 2/3 příspěvků jsou opět válka pc vs konzole a virtuální bitva, jak si závidíme, nezávidíme atd...
-
Já když vidím, jak ty pluska tady celkově kolísají, v takových výživných diskuzích obvzláště ;o) Nejlepší je, jak si někdy (ne teď) evidentně provokativní příspěvek nakliká +4, pak jde člověk kolem za hodinu a zbytek rozumných lidí to rychle opraví na -8 ;o)
-
-
Ne ne tahle možnost vždy následuje hned po tom, co jsem vlezeš ty.
-
-
Od naprosto anonymního diskutéra, který defacto může být jakýkoliv zdejší účet je mi to úplně u prdele, co si myslíš;)
-
-
ty si proste borec co?
-
-
-
-
Když porovnám s GTA V Just Cause 2, vychází mi že GTA V je jednoznačně horší. Just Cause 2 má jednoznačně lepší herní engine, využívá lépe moderních technologií, z directX dostává maximum, animace jsou na daleko vyšší úrovni, otevřený svět je 10 krát větší a daleko detailnější, dialogy nejsou tak ploché a plné vulgarismů, herní fyzika je lépe optimalizovaná a pohyb po světě je daleko méně těžkopádný, než v GTA V, nechápu, jak GTA V mohlo dostat 10/10, to by Just Cause 2 muselo mít 12/10, a to je o tři roky starší hra. Za mě Just Cause 2 8/10 a GTA V 7/10. Není to špatné, ale na Just Cause 2 to prostě nemá. Je to jako porovnávat vozíčkáře (GTA V) a maratonce (Just Cause 2).
-
-
Podle me to nejde moc porovnavat. JC2 ma bliz k Saints Row, nez k GTA. Protoze jak SR, tak JC je mysleno jako piskoviste k delani co nejvetsich silenosti. GTA je brany prece jenom jako vaznejsi kritika dnesni konzumni spolecnosti.
-
*1* *1* Just Cause 2 milovník (asi jedinej) se vrátil! *15*
-
Me treba Just Cause 2 prestala bavit po dvou dnech hrani. GTAcka jsem krome prvnich dvou dilu dohral vsechny (gta 5 samozrejme jeste ne) a bavil se u nich kralovsky. Je tak tezky pochopit, ze ma kazdej jinej vkus a hodnoceni je silne individualni vec ?
-
-
Opravdu nechápu, jak tě může GTA v porovnání s Just Cause tak bavit, neříkám, že je to špatná hra, ale braková určitě ano.
-
-
-
Ty v*le, tahle diskuze se neda cist. To by jeden bl*l. Co furt resite jestli si to zaslouzi 9 nebo 10. Prectete si text recenze a udelejte si vlastni nazor. Ciselny hodnoceni je taky jen nazor recenzenta, nikdo nerika, ze se to musi vsem libit stejne.
-
Milý deníčku. Dneska jsem skončil v práci, klasicky dojeb*ný trolly, ovšem se kterými je v rámci technické podpory nutno komunikovat (nehledě na to, že potažmo něžně). Na stole krabička GTA5, kdy se čas vlekl, jako by sirup tekl.... Rozbaluji krabičku, strkám, pouštím instalaci a jdu do hospody na jedno s novými přáteli, mimo jiné taky na bluntíka. V jistých scénkách ve hře se to bude ještě náramně hodit ;o) Utekly dvě hodiny a vyloženě jsem se musel dokopat jít (fakt fajn nově objevená hospůdka).
Ovšem teď jsem konečně tady. Jdu pařit, čus ve čtvrtek večer ;o) Ale hlavně... Have fun! -
Jojo spojením dvou předchozích her přidání střílecí mechaniky z Maxe Payna 3 a wooaláá desítková hra na světě ... nechápu jestli jsou podplacení či co, ta hra by měla dostávat max 9 kromě tří postav natom nevidím nic inovativního kdyby aspon ta reakce lidí nebo něco byla jiná ale prostě 10 ? *7*
-
-
Tri ruzne postavy zadnou inovaci stejne nejsou, uz davno sis mohl na PC v ruznych modech menit skiny i animace, tohle je vareni z vody, cela redakce je uplacena a vsichni tady ti trolli v diskuzich taky, maji smlouvu s Rockstarem, je to nejvesti podraz v historii herniho prumyslu.
-
-
Tady ale nejde o to, ze si muzes zmenit skin postavy, ale o tom, ze ted mas 3 ruzne charakterove rozlisny postavy.
-
Ja beru 5 tisic korun za kazdy post ve kterem urazim nekoho kdo promluvil spatne o GTA... Kdybys mel zajem dej vedet, do hodiny to tu vychvalujes... Jo a jsi blb! *1*
-
-
ja jsem si to myslel, jste vsichni podvodnici napojeni pres Polacka na marketingove oddeleni EA, MS, Rockstar, Ubisoftu, Blizzardu, cast vasich prispevku je vytvarena poloautomaticky pomoci pokrocilych algoritmu implementovanych do redakcniho systemu tiscali, neverim tady tomu webu uz vubec nic, vsude same lzi, vsechno okopirovane, zadne vlastni nazory, byly doby, kdy existovaly, ty doby jsou davno pryc
-
-
" Conspiracy Theory is Alive ! "
-
-
-
-
Vy už jste to hrál, či co? A jedna stará poučka říká, že dokonalé netřeba zlepšovat. *3* inovace ano, ale ne za každou cenu. Pak nám totiž také z kvalitní hry může vzniknout přeplácaný patvar.
-
Ze vas tak ty cisla vzrusujou... Je to nazor autora recenze, ja bych zase dal 10 Warbandu co vsude odchazel sotva s 7
-