-
V jakém rozlišení to běží, četl jsem něco o 720p?
-
-
Jasný, 720p jako vetsina konzolových her...
-
-
ja som konzolu nikdy nevlastnil, ale teda keď si ju už konečne kvôli tejto hre kúpim, znamená to, že na monitore 1920x1080 si to zahrám len 1280x720?
-
-
Tož to já ti ještě podám akurátní info :) Vzhledem k tomu, že mám 1920x1080 27" LCD, měl by mít člověk třeba s 24" ještě trošku lepší pocit.
Na klasické LCD TV to vždycky určitě vypadá lépe. Kámoš má full HD Plazmu a HD Ready LCD a na obojím to vypadá i z větší blízkosti pořád celkově parádně. Ba dokonce na té HD Ready (720p) ten 720p obraz vypadá ještě lépe.
Horší je to právě s tím herním monitorem, kde ten Antialiasing a Anisotropní filtrování hodně vyniknou a když člověk přepne z metra s 8xAA do konzolové hry, je to prvních pár vteřin trošku šok, ale můžu odpřísáhnout, že po 5 minutách hraní to člověk úplně pomine a za chvíli se přistihne, jak se drsně kochá. A to i po takovémto okamžitém kontrastu (jen přepnutí vstupu na monitoru). Normálně to pak ani nepřijde. Ale hlavně kvůli pořádnému Antialiasingu se právě docela těším na ty nové potvůrky. -
-
Ja mam 27" LCD na pc a 42" LCD TV, a jsem plne spokojeny a verim ze i na te LCD to vypada lepe (minimalne co se ostrosti tyce, ja bych plazmu mit nemohl , sleduju filmy a mohl bych tam nechat pustenej sporic...kdyz by se nevypla, plazma vernejsi barvy i kdyz dnesni OLED).
-
-
Hra bezi v 720p, nevim co vic potrebujes vedet :) 1080p uz by soucasny konzole v tyhle hre neutahli ani nahodou... A i tak to vypada suprove i kdyz clovek prijde az k telce
-
-
S Upscalem se to "rozsiri" na celou uhlopricku obrazovky, (rozliseni byla posledni vec co mne na konzolich trapila lol).
-
-
Mno vidíš, a u mně (co se týče multiplatformních her) to byl naopak jediný nedostatek. Co bych za to dal, kdybych si mohl zahrát třeba to Last Of Us, ale na kompu, s pořádným rozlišením, antialiasingem, filtrováním, LoD... Ale to samozřejmě nic nemění na tom, že ta hra je prostě skvělá a vůbec mi to tam už po malé chvíli nevadilo, ale zahrát si to na PC by byl prostě velký bonus navíc.
-
-
no to sú mi veci...
-
-
-
-
-
Já žádné GTA nikdy nedohrál... Je pravda, že GTA moc nemusím. Jaksi na to nebyl čas, ale... GTA V se mi zalíbilo a mám v plánu rozhodně pořídit. Mě na GTA nezajímají vedlejší aktivity.. jaksi na to nejsem. To že mohu jít hrát tenis nebo skákat padákem atd.. To mě moc nebere :D . Mě zajímá spíše hratelnost hlavních misí. A těším se na ně ;). Vypadá to suprově a kamarádi mi to dokonce hodně doporučují. Tak uvidíme jak se kluci z R* vyřádili... Ale nepochybuji o tom, že to bude dobrá hra. Nechci přehánět a dělat ukvapené závěry ale myslím si že do TOP 3 nej. her 2013 patří Bioshock Infinite, The Last of Us a GTA V. Jedna z těchto pecek bude bezkonkurenčně hrou roku. GTA V- Nejelpší díl série. Těším se až si zahraji tuhle pecku... *3*
-
-
Infinite jses asi zblázmnil naprosto ne ? *15* *15*
-
infinite? ty budes ta dnesni nenarocna generace, to me bavilo tak prvni hodinu *6*
-
-
No to vis ze jo, nenarocnej secko mne bavi a cim kratsi tim lepsi *15* , hlavne ze tam je spoustu efektu, atp, necham se opit rohlikem a nerozpoznam brou hru, typickej casual jen konzument a kdyz se zahraje za mne tak, jeste lip. *3*
-
-
ty mi snad ctes myslenky, infinite je opravdu jen pozlatko, hra se nedostavila, bohuzel (a to jsem k tomu dopredu nemel jedinej predsudek, nehral jsem zadnej bioshock predtim a z videii se mi to libilo - ty prvky z videii mi pak vydrzeli tak na tu hodku zabavy, nakonec jsem to i dohral, ale celou dobu jsem doufal, ze to uz skonci, ted uz chapu, proc konzolisti milujou kratky nehry, je to utrpeni u toho sedet dyl nez je nezbytne nutny) *6*
-
-
-
Mise hlavniho pribehu jsou fakt suprovy, at uz nahanis kamion co ma na navesu tvoji lod po dalnici, nebo planujes prepadeni zlatnictvi, nebudes se nudit, porad neco novyho...
-
-
A s Trevorem prichazi teprve prava zabava *15* . ( nechaou jak to nemuze nekomu sednout, je to proste hra ktera sedne nikomu nebo vsem.)
-
-
-
problém dnestni mládeže je ten ze ctou recenze a neumi si o hre udelat vlastní obrazek je to humus celej rok se tesim na jednu hru prectu si recenzi zjistim ze ma malo a ma me to posadit na zadek?kde jsme ty vole jeden clovek hodnoti hru a můžete se z toho všichni pojebat ted nemluvim o gta ale mazafaka na vas nesnasim recenze je to silenost ridte se vlastním srdcem
-
-
Igore?
-
-
problem techto her je že jsou moc velké, kdysi jsem četl že pravidlo pro dobrou hru je že se každych 15 sekund musí neco dít. tady jedete pul hodinu a nic. brzo to začne nudit. taky je s tim pro vyvojare moc prace, takove call of duty je treba 50 menší a prodá se toho stejne mnohem víc. tohle je už overkill
-
-
gta jsem nehral od dvojky a fight club zabil sance i u petky... ani delat brajgl tam nevypadalo zabavne *6*
-
-
GTA5 je dobrá hra, ale vyloženě nenávidím recenze, který vyjdou několik hodin po vydání hry. Z toho už pak víte, že recenzent sice hru hrál, ale rozhodně jí neohodnotil spravedlivě a recenzi sepsal v rychlosti protože ho hra unesla. Neříkám, že je to špatná hra, ale tohle je humus. Dle svých prvních zážitků bych jí dal 9/10, což sice není tak velký rozdíl, ale narozdíl od recenzenta vím, že těch pár hodinek mi k DOBRÉ recenzi určitě nestačí.
Doporučuji se kouknout na jiné recenze, tahle smrdí -
-
Není tu už tenhle chybný názor podezřele mockrát? Že vy jste se kluci domluvili!
-
Ono recenzenti mívají obvykle hru mnohem dřív k dispozici, ale až do jejího prodeje nesmi nic prozradit
-
-
Ale to ja viem, tiež recenzujem z verzií pred vydaním
-
-
Myslím že recenzia Games.cz rovnako ako ďalšie vo svete boli recenzované z Review Copy, ktorú redaktori dostali pár dní pred vydaním. Túto recenziu som nečítal, ale za rozhodne odfláknutú považujem recenziu slovenského Sector.sk, nespomenul tam ani polovicu vecí, ktoré GTA V ponúka
-
-
Games meli normalni verzi, pucil jim ji jeden obchod
-
-
a kdy jim ji půjčil? počítám hru měli naskladněnou dřív...
-
-
V patek, nekde to rikal (FC) nebo psal... Kazdej obchod to tu mel driv
-
-
-
-
-
Když ponechám stranou pošťuchování haterů *3* Rád bych podebatoval o hře...
Přepadl už někdo nějaky obrneny transporter co jezdi po ulici? Kolik v tom bylo +- penez? Ja vzdy kdyz ho potkam tak si rikam ze mi ten risk za to nestoji, pokud v tom bude 5 tisic.
Vědeli jste, ze kdyz si v aute date Unarmed muzete misto strelby z okna ukazovat prostrednicky? Ja to zjistil ve špatny ulici, moc dlouho jsem nežil *1*
Pokud budete pokrikovat (unarmed + zamerite je) na gangstery po vecerech co se srocujou v ulicich, vytahnou zbrane a jdou po vas, pokud se schovate a zavolate policii, pripravte se na valku
Jsem jedinej komu nejdou ulozit fotky z mobilu? Social Club error
Když vam ukradnou auto, je fakt pak na policejni stanici?
Taxi mise jsou zpět, ale mise v policejních autech nemam... Otevřou se teprve postupem času nebo nejsou vubec?
Taky jste z toho mnozstvi veci co muzete delat paf? *1*
Jo a nový stealth mechaniky jsou supr, kor kdyz je clovek suprove vyuzije i mimo mise
-edit: Tak mam minuska jen za par dotazu a postrehu, tak to asi neni postuchovanim *1* -
-
Tak zase klid a vrať se do reálnýho světa.
-
-
Copak fotbalisto? Urazil jsem te ze chci neco vedet? Už je po Vyvolených nebo co?
-
-
Tak to jses krutě netrefil *15* ty psychologu. Jinak zajímavé, že se mě snažíš urazit tímhle mainstreamem pro masy a neuvědumuješ si roli GTA jako nejkomerečnější hry pro masy za poslední léta..
-
-
Chche (krasne se tvuj nickvyslovuje) Ja se omlouvam, nevedel jsem ze stěry se jeste deli na mainstream, oldschool a hardcore a ze je musis pouzivat podle toho o jaky hre se mluví... Jsi na me moc komplikovanej, radsi zustanu u blbce teda
-
Neda mi to nereagovat, vetsina lidi /hracu GTA V. ma rado a je taky mit proc, masy ano ale ta hra je pecka, nemuzes obstat s hatem na hru kterou kupuje "kazdy" , hatery to maji obcas zatracene tezke, to veru pravda.
-
-
-
-
-
Doufám, že to zrecenzuje i Conan O'Brien. Ten dává vždy spravedlivé hodnocení *15*
-
U recenzí by mě docela zajímalo jak dlouhou dobu s ní recenzent strávil času aktivního hraní? Speciálně tedy u GTA5.
-
-
podle fight clubu tak hodinu denne, bych si dovolil tipnout (celkem tak pet) *5*
-
Prý to hrál od pátku.
-
-
A hlavně!!! je tam božský MYSTR PHIL COLLINS ???? Jestli ne, tak beru dlažební kostku a jdu rozmlátit rockstaru základnu http://www.youtube.com/watch?v=HprVBFYP70M
-
-
Hm, je tam "Mark Zuckerberg", ten ti nestačí?
-
-
to je co za lopatu ?? já chci Philipa
-
-
Lopata dobra, ale bz nej bys nemel Facebook ( nehlede nato ze v GTA vykopavka Collins uz byl, neni duvod aby byl znovu) Je tam Johnny Klebitz ale kratce , to je myslim dost slusne.
-
-
-
-
Divím se že v recenzi není zmíněno že některé herní prvky jsou převzaty z Red Dead Redemption...lov zvěře..náhodné události na mapě.. útok pumy zezadu...o))