Přejít na výpis diskuzí
Grand Theft Auto V se zpozdí, čekejte jej v září
31.1.2013 | Aleš Smutný
52 příspěvků
-
A nějaké další info by nebylo? Docela mě vyděsily videa s jízdním modelem NFS... Ne že bych si GTA 5 kvůli tomu nechal ujít, ale zamrzelo by to a musel bych modovat...
-
Ze mna to neprekvapuje :D
-
az tam daj jizdni model jako je v richard burn rally tak to budu mozna hrat do ty doby budu hrat richard burns rally.
-
-
az budou mit kompy kapacitu delat fyziku jak v iRacingu, letovy model jako ve Flight Simulatoru, balistiku strel ze Sniper Elite a do toho simulovat zivoty 10 milionu obyvatel virtualniho mesta, hezky kazdeho zvlast, k tomu pridat i interiery vsech budov a bytu a system na rozpoznavani reci, aby sis mohl s lidmi na ulici pekne pokecat, bude to urcite bomba, do te doby snad bude stacit kdyz ti nebudou mizet auta za zady, chodci se budou vykreslovat dal nez za nejblizsi roh a ulice nebudou plne aut nahodou totoznych s tim ve kterem zrovna sedis :)
PS: Proti takovym Sleeping dogs je jizdni model v GTA jeste hodne dobry
-
-
osobně mně to nevadí... vždy je lepší vydání odložit, než vydat pr*ser typu WarZ.
-
no, alespoň je teď jasné, že si na květen rezervuju prachy na Last of Us
-
nevadi, hlavne at to vydaji i na PC
-
-
Asi vydají ale počítám bohužel konec jara nebo léto 2014 :/
-
-
To pocitas i s haldou patchu, ktera opravdu umoznuje hru hrat, nebo jenom vydani zmrseneho portu z konzoli? *1*
-
-
Jen vydani portu.
-
-
-
Přesně a jestli to na PC nevydají budu je proklínat tak dlouho dokud mě to neomrzí a nebo dokud si nekoupím někdy konzoli *1*
-
-
Třeba do té doby dohraju 4ku.
-
Déle =/= později.
-
mne osobne to vyhovuje, nech to poriadne premakaju. takato velka hra sa aj tak hodi na jesenne a zimne dni *13* ked sa uz nebude dat spekulovat po vonku
-
"...plánovali and víme,..."
Takovýhle mixování češtiny s angličtinou mám rád. Zní to stylově.
Jinak, oznámení sice naštvalo, ale chápu to a je dobře, že konečně vím(e) přesné datum. I když já se tak těšil, že červenec a srpen propařim jen u GTA V a ono holt nic no. -
-
Aleš chtěl předhonit Zing... :D :D
-