Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je mi absolutně ukradená konzolová verze. Zajímá mě pouze PC verze. Ať to vydají třeba s ročním zpožděním, hlavně když bude i PC verze (a tím nemyslím konzolový paskvil nějak uplácaný pro PC).
    • Tak hra, ktera je od pocatku vyvijena pouze pro konzole tezko bude nekdy na PC neco jineho nez konzolovy paskvil. :) Maximalne to bude bud lepsi paskvil nebo horsi.
      • Pinkamena
        Horší než Dark Souls to (snad) nebude. Max Payne 3 na počítači byl bezchybný. Byl to nejlepší port od Rockstar games. Takže naděje na dobrej port tu je.
    • Pravda more pravda
  • "...plánovali and víme,..."

Takovýhle mixování češtiny s angličtinou mám rád. Zní to stylově.

Jinak, oznámení sice naštvalo, ale chápu to a je dobře, že konečně vím(e) přesné datum. I když já se tak těšil, že červenec a srpen propařim jen u GTA V a ono holt nic no.
    • Aleš chtěl předhonit Zing... :D :D
  • nevadi, hlavne at to vydaji i na PC
    • elcasei.imunitas
      Asi vydají ale počítám bohužel konec jara nebo léto 2014 :/
      • To pocitas i s haldou patchu, ktera opravdu umoznuje hru hrat, nebo jenom vydani zmrseneho portu z konzoli? *1*
    • Přesně a jestli to na PC nevydají budu je proklínat tak dlouho dokud mě to neomrzí a nebo dokud si nekoupím někdy konzoli *1*
  • Jen ať si dají na čas R* si to může dovolit. GTA je taková značka že i kdyby se spozdili o rok tak to klidně udělají a nemusí se za to ani omlouvat a můžou mít nějáké fanoušky u zadku protože ví že si na GTA každý počká ale oni se srdečně omluví za pouhé 4 měsíční spoždění a vypadá to upřímně. Za toto má R* můj respekt a obdiv. Možná zním jako nějáký fanboy ale Rockstar mam opravdu hodně rád už od začátku což nemůžu říct o žádné jiné herní firmě současnosti.
  • Jak může být odloženo něco, co je už od začátku na to datum plánováno ?:) A někdo tu říkal žeprej je lepší pozdní vydání, řeknu že u velkých vydavatelů (jako v tomto případě) je vydání v back-to-school období nejideálnější i když už je hra třeba půl roku hotová (viz mafia 2) - to neznamená, že to bude nějak lepší, naivní lidé...
    • Mě by jenom zajímalo, proč je to tak ideální období. Zatímco v létě skoro nic nevychází a člověk nemá co hrát, na podzim ho zasype jedna herní pecka za druhou a on si půlku z nich ani nezahraje, zvlášť když musí chodit i do školy.
      • to sme dva :D, nvm třeba počítají s tím že každý má o prázdninách brigády aby si vydělal na ty hry kdo ví :D
        • Spis je v lete hezky tak spousta lidi nesedi doma, ale jde radsi ven. Navic na podzim zacinaj lidi kupovat darky na vanoce.
  • http://www.youtube.com/watch?v=S3ro652nBtg
  • Psychotic
    Myslím, že minimálně dvakrát posunout datum vydání je už v Rockstaru taková tradice. Ale při tom, jaké ty hry nakonec jsou, jim to klidně odpustím.
  • spoock
    no, alespoň je teď jasné, že si na květen rezervuju prachy na Last of Us
  • mne osobne to vyhovuje, nech to poriadne premakaju. takato velka hra sa aj tak hodi na jesenne a zimne dni *13* ked sa uz nebude dat spekulovat po vonku
  • BoB.2
    Třeba do té doby dohraju 4ku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit