Přejít na výpis diskuzí
Grand Theft Auto V se zpozdí, čekejte jej v září
31.1.2013 | Aleš Smutný
52 příspěvků
-
Odložili to, protože to chtějí vydat i na nových platformách (PS4 a nový Xbox). Moc dobře mají spočítané, že jako startovací hra se to bude prodávat jako rohlíky. Plus samozřejmě verze na staré konzole. Na PC to vydají samozřejmě taky, ale nejdřív po půl roce, jako vždy a ze stejného důvodu (pirátství).
-
-
hmm na konzolích teda pirátství není?:) to je celkem blud, míra pirátství na konzolích je jen o něco menší než na PC :D
-
-
Statistika pirátství není, ale statistik prodejů ano, a tam holt čísla mluví jasně.
-
-
No jo, to by mě docela zajímalo, kolik se dodnes prodalo kterých verzí GTA4.
-
-
http://www.vgchartz.com/gamedb/?name=Grand+Theft+Auto+IV&publisher=&platform=&genre=&minSales=0&results=200
-
Podle VGChartz (koukám, že tam odkazoval už kolega), 10,1 milionu X360, 9,6 milionu PS3 a 710 tisíc PC... podle mě ale nemají statistiky ze Steamu, takže se o tom dá polemizovat.
-
-
VGCharts absolutně neberu jako směrodatný zdroj. Tyhle údajé byly stejné dva roky zpět, jestli si pamatuju dobře, spoustu údajů tam chybí, míchá prodeje a vyexpedované a vůbec mi přijde ta služba věrohodná asi jako metacritics.
-
muze bejt ze tam nemaji statistiky ze steamu, ale pochybuji ze by se mohli jen vzdalene přiblížit konzolim....19 milionu to je propastný rozdíl. A ze by gta iv hrálo jen 710 000 pcckaru....?
-
Jo, ale na Steamu už to bylo v akcích apod. tam je to imho dost zkreslení i tímhle (a moc jim to do výdělku v téhle podobě nepřidá, že)
-
-
mrkni na VGChartz, pak kdo vic a min pirati........:-D
-
-
-
zdroj? statistika, porovnani piratstvi PC vs konzole?
-
-
napr. tady http://www.vgchartz.com/gamedb/ si staci najit nejakou hru a podivat se na vysledky.
-
nikdy žádné statistiky nezjistí počet pirátských verzí......imposible
-
-
tak je celkem zbytecny placat ze mira piratstvi je jen o neco mensi na konzolich oproti pc, kdyz si to cucas z prstu
-
-
na torrentoch mas piratske verzie konzolovych hier hned vedla pc hier :) okrem toho v case, kd konzolovky stoja desiatky eur a na steame v akcii kupis kazdy tyzden nieco skoro zadarmo by ma neprekvapilo keby na konzoly bolo pomalypiratstvo vacsie ;)
-
-
-
-
-