Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho
    volal mě někdo?
  • Pinkamena
    Horší než Dark Souls to (snad) nebude. Max Payne 3 na počítači byl bezchybný. Byl to nejlepší port od Rockstar games. Takže naděje na dobrej port tu je.
  • na torrentoch mas piratske verzie konzolovych hier hned vedla pc hier :) okrem toho v case, kd konzolovky stoja desiatky eur a na steame v akcii kupis kazdy tyzden nieco skoro zadarmo by ma neprekvapilo keby na konzoly bolo pomalypiratstvo vacsie ;)
  • Spis je v lete hezky tak spousta lidi nesedi doma, ale jde radsi ven. Navic na podzim zacinaj lidi kupovat darky na vanoce.
  • VGCharts absolutně neberu jako směrodatný zdroj. Tyhle údajé byly stejné dva roky zpět, jestli si pamatuju dobře, spoustu údajů tam chybí, míchá prodeje a vyexpedované a vůbec mi přijde ta služba věrohodná asi jako metacritics.
  • ZvacA
    "uspesnem propagovani serie GTA pomocí Pc-ckařů " To je ucho....

Místo toho rozumování se nauč pořádně psát, příteli.
  • presne na moje narodeniny, pekný darček... :o)
  • Nemrzy me tak ten posun ale spise to ze verze pro PC neni stale potvrzene.A kdo jiny stoji za uspesnem propagovani serie GTA no prece mi Pc-ckari a ne nejaci konzoliste...A to by si mely v Rokstaru vzit k srdci.Takze jako fanousek ktery prosel vsemi seriemy Gta stale doufam ze verze na PC bude.Jinak vjerim a doufam ze Rokstar dostoji svym slovum a ze hra bude naprostym prelomem v teto serii i prikladem pro jine hry tohoto typu a snad nas fanousky presvedci otom ze PC verze nakonec bude......
  • http://www.vgchartz.com/gamedb/?name=Grand+Theft+Auto+IV&publisher=&platform=&genre=&minSales=0&results=200
  • napr. tady http://www.vgchartz.com/gamedb/ si staci najit nejakou hru a podivat se na vysledky.
  • elcasei.imunitas
    Jen vydani portu.
  • To pocitas i s haldou patchu, ktera opravdu umoznuje hru hrat, nebo jenom vydani zmrseneho portu z konzoli? *1*
  • muze bejt ze tam nemaji statistiky ze steamu, ale pochybuji ze by se mohli jen vzdalene přiblížit konzolim....19 milionu to je propastný rozdíl. A ze by gta iv hrálo jen 710 000 pcckaru....?
  • KaloSaper
    Akorát marketing. Stejně to maj už hotový.
  • kovar.jakub
    Jo, ale na Steamu už to bylo v akcích apod. tam je to imho dost zkreslení i tímhle (a moc jim to do výdělku v téhle podobě nepřidá, že)
  • Jsem rád, už sem se bál, že kvůli tomu neudělám zápočty, takhle to bude až začátkem roku :D
  • Tak hra, ktera je od pocatku vyvijena pouze pro konzole tezko bude nekdy na PC neco jineho nez konzolovy paskvil. :) Maximalne to bude bud lepsi paskvil nebo horsi.
  • Psychotic
    Myslím, že minimálně dvakrát posunout datum vydání je už v Rockstaru taková tradice. Ale při tom, jaké ty hry nakonec jsou, jim to klidně odpustím.
  • Psychotic
    Podle VGChartz (koukám, že tam odkazoval už kolega), 10,1 milionu X360, 9,6 milionu PS3 a 710 tisíc PC... podle mě ale nemají statistiky ze Steamu, takže se o tom dá polemizovat.
  • Tak to je jak EA podpora ja mam zase problem (a nejen ja) ze BF3 nejede MP proste pokazde kdyz dam pripojit k jakekoliv hre tak jen ukaze ze hleda server pak nalezen pripojovani a nakonec to hodi error 2 tydny jsem to resil s podporou preinstalovaval vse nastavoval zabezpeceni a povoloval porty snad i to ze moji webkameru bude moct bez meho vedomi zapnout kdokoliv na internetu zrovna tak ze pripojit se k me siti bude moct malem cely internet a vysledek stejne to nejelo a podpora mi po tom vsem zacala posilat opet univerzalni "navody" jako na zacatku proste prodaj smejd ale problem nevyresi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit