Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pravda more pravda
  • Je mi absolutně ukradená konzolová verze. Zajímá mě pouze PC verze. Ať to vydají třeba s ročním zpožděním, hlavně když bude i PC verze (a tím nemyslím konzolový paskvil nějak uplácaný pro PC).
  • Jen ať si dají na čas R* si to může dovolit. GTA je taková značka že i kdyby se spozdili o rok tak to klidně udělají a nemusí se za to ani omlouvat a můžou mít nějáké fanoušky u zadku protože ví že si na GTA každý počká ale oni se srdečně omluví za pouhé 4 měsíční spoždění a vypadá to upřímně. Za toto má R* můj respekt a obdiv. Možná zním jako nějáký fanboy ale Rockstar mam opravdu hodně rád už od začátku což nemůžu říct o žádné jiné herní firmě současnosti.
  • Jo a jeste jedna perlicka na zaver. Nasel na diskuzi na RockStaru lidi s obdobnym problemem a kdyz jeden napsal, ze pri stazeni opatchovane piratske verze mu to nedela, tak mu rekli, ze je super, ze se mu podarilo problem vyresit a request uzavreli. No a pak, ze nerikaji co lide maji delat *1*
  • Co kluci, nelibi se Vam pravdiva informace o Rockstaru? Jeste vice minusek prosim. Ja tady muzu dat i emailovou korespondenci, pokud by mel nekdo zajem. Mate nainstalovene posledni ovladace, mam. Poslete mi konfiguraci, poslal. Hm, to je divne. Uz jste se nam neozval 5 dni, Vas problem bude zavren. Zkusil jste restartovat pocitac? Ano. Vypl jste antivirus? Ano. Poslete nam export z DxDiag. Poslal. Zkusil jste nainstalovat ovladace, ano. Uz jste se nam neozval 7 dni, Vas problem byl uzavren. Jsme radi, ze jsme Vam mohli pomoci - Vas Rockstar.
  • mrkni na VGChartz, pak kdo vic a min pirati........:-D
  • No jo, to by mě docela zajímalo, kolik se dodnes prodalo kterých verzí GTA4.
  • kovar.jakub
    Statistika pirátství není, ale statistik prodejů ano, a tam holt čísla mluví jasně.
  • elcasei.imunitas
    Asi vydají ale počítám bohužel konec jara nebo léto 2014 :/
  • tak je celkem zbytecny placat ze mira piratstvi je jen o neco mensi na konzolich oproti pc, kdyz si to cucas z prstu
  • nikdy žádné statistiky nezjistí počet pirátských verzí......imposible
  • zdroj? statistika, porovnani piratstvi PC vs konzole?
  • hmm na konzolích teda pirátství není?:) to je celkem blud, míra pirátství na konzolích je jen o něco menší než na PC :D
  • Odložili to, protože to chtějí vydat i na nových platformách (PS4 a nový Xbox). Moc dobře mají spočítané, že jako startovací hra se to bude prodávat jako rohlíky. Plus samozřejmě verze na staré konzole. Na PC to vydají samozřejmě taky, ale nejdřív po půl roce, jako vždy a ze stejného důvodu (pirátství).
  • to sme dva :D, nvm třeba počítají s tím že každý má o prázdninách brigády aby si vydělal na ty hry kdo ví :D
  • Mě by jenom zajímalo, proč je to tak ideální období. Zatímco v létě skoro nic nevychází a člověk nemá co hrát, na podzim ho zasype jedna herní pecka za druhou a on si půlku z nich ani nezahraje, zvlášť když musí chodit i do školy.
  • az budou mit kompy kapacitu delat fyziku jak v iRacingu, letovy model jako ve Flight Simulatoru, balistiku strel ze Sniper Elite a do toho simulovat zivoty 10 milionu obyvatel virtualniho mesta, hezky kazdeho zvlast, k tomu pridat i interiery vsech budov a bytu a system na rozpoznavani reci, aby sis mohl s lidmi na ulici pekne pokecat, bude to urcite bomba, do te doby snad bude stacit kdyz ti nebudou mizet auta za zady, chodci se budou vykreslovat dal nez za nejblizsi roh a ulice nebudou plne aut nahodou totoznych s tim ve kterem zrovna sedis :)

PS: Proti takovym Sleeping dogs je jizdni model v GTA jeste hodne dobry
  • Od Rockstaru si nekoupim ani jednu hru. Staci, ze jsem si koupil L.A.Noire za 700 Kc. Po spusteni hra klekne kvuli grafiky. Opravu resi patch. Jenze, aby patch sel spustit, tak musi byt provedena registrace a ta nejde udelat, protoze hra nejde spustit. Genialni, cca po 3 tydnech domlouvani se s jejich helpdeskem jsem to vzdal. K*eteni jedni.
  • Jak může být odloženo něco, co je už od začátku na to datum plánováno ?:) A někdo tu říkal žeprej je lepší pozdní vydání, řeknu že u velkých vydavatelů (jako v tomto případě) je vydání v back-to-school období nejideálnější i když už je hra třeba půl roku hotová (viz mafia 2) - to neznamená, že to bude nějak lepší, naivní lidé...
  • A nějaké další info by nebylo? Docela mě vyděsily videa s jízdním modelem NFS... Ne že bych si GTA 5 kvůli tomu nechal ujít, ale zamrzelo by to a musel bych modovat...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit